Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهادهای بهداشتی در آلمان امروز با ثبت ۴۴۶ مرگ در اثر کرونا در عرض ۲۴ ساعت بالاترین مرگ روزانه از ماه فوریه را ثبت کردند و نتایج یک بررسی هم از کمبود شدید نیروی پرستار در این کشور خبر می‌دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، "دویچه وله" آلمان در گزارشی نوشت: همواره تعداد بیشتری از پرستاران در آلمان به دلیل فشار بالای کار، شغل خود را کنار می گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمارهای ارائه شده تعداد پرستاران شاغل در بخش های مراقبت های ویژه آلمان نسبت به سال گذشته کم تر شده است.

نتیجه یک بررسی نشان می دهد که آلمان تا سال 2030 به حدود 182 هزار پرسنل پرستاری بیشتر نیاز دارد. این نتیجه ارزیابی های گزارش پرستاری شرکت بیمه درمانی بارمر است که در برلین ارائه شده است. بر اساس این ارزیابی تعداد افراد نیازمند به مراقبت در آلمان تا سال 2030 از 4.5 میلیون نفر فعلی به حدود 6 میلیون در سال 2030 افزایش پیدا خواهد کرد.

"کریستوف استراوب"، رئیس این شرکت بیمه درمانی از کمبود هزاران نیروی پرستار و اینکه این نیروها از کجا باید تامین شوند ابراز نگرانی کرده است.

وی در این باره گفت: آلمان در بهترین حالت دچار یک وضعیت اضطراری پرستاری ناجور و دشوار خواهد شد. دولت فدرال آینده برای جلوگیری از این امر باید از جمله آموزش این قشر را جذاب تر کند.

رئیس فراکسیون چپ ها در پارلمان آلمان هم پیشنهاد داده که به عنوان پاداش برای بازگرداندن پرستاران سابق به کار خود در دوران بحران کرونا حداقل 10 هزار یورو برای هر فرد مد نظر قرار گیرد.

در دوران بحران کرونا در آلمان بسیاری از پرستاران به دلیل حجم بالای کار و دلایل دیگر به شغل خود پشت کردند. در نتیجه برای مثال در حال حاضر نسبت به یک سال پیش نیروی پرستاری ماهر و متخصص کم تری در بخش های مراقبت های ویژه آلمان وجود دارد.

شرایط کرونایی در آلمان مرتبا رو به وخامت است و نهادهای بهداشتی در این کشور آمارهای جدید کرونایی را ثبت می کنند و نوع جدید کرونا موسوم به اومیکرون هم در بسیاری ایالت های آلمان مشاهده شده و در حال شیوع است.

کاهش اقشار با درآمد متوسط در آلمان/ افزایش قشر فقیر و در معرض خطر فقررکورد مبتلایان هفتگی در آلمان شکسته شد/ تداوم شیوع اومیکرون در اروپا

انستیتو رابرت کخ آلمان صبح امروز از بالاترین مرگ کرونایی روزانه در این کشور از ماه فوریه خبر داد.

بر اساس اطلاعات این نهاد بهداشتی در آلمان نرخ مرگ های کرونایی در عرض 24 ساعت به بالاترین میزان در عرض 9 ماه رسیده و در این مدت 446 نفر در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند. در 20 فوریه حدود 490 نفر در این کشور در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده بودند.

انستیتو رابرت کخ آلمان همچنین از ابتلای حدود 67186 مورد جدید به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داده که در هفته گذشته بیشترین آمار ابتلا به این بیماری در عرض 24 ساعت بوده است.

نرخ مبتلایان هفتگی به ازای هر 100 هزار نفر در آلمان هم به رقم 442.9 رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان ویروس کرونا اخبار آلمان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری