Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@22:18:18 GMT

اپلیکیشنی که حق بیمه خودرو را کاهش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۱۸۷۵

اپلیکیشنی که حق بیمه خودرو را کاهش می‌دهد

فرارو- استفاده از اپلیکیشن‌ها امروز دیگر به تمام شئونات زندگی ما رسیده و کمتر حوزه‌ای هست که استفاده از اپلیکیشن، نتوانسته باشد تجربه آن را برای ما تغییر بدهد. در این میان، اپلیکیشن‌های حوزه شهری و خودرویی هم تغییراتی در زندگی ما ایجاد کرده اند که غیر قابل انکارند.
به گزارش فرارو، مهم‌ترین تغییر، احتمالاً سامان دادن به ترافیک و مسیریابی است، یعنی کاری که اپلیکیشن‌های مسیریاب انجام می‌دهند و این روز‌ها نسخه‌های ایرانی متعددی هم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اپلیکیشن‌های حوزه شهری و خودرویی، به این موارد محدود نمی‌شوند.

ایرانِ شهرنشین و اپلیکیشین‌های شهری
در ایران، حدود ۷۶ درصد از جمعیت شهرنشین هستند و این در حالی است که در سال ۱۳۵۵، تنها ۵۰ درصد از جمعیت کشور در شهر‌ها زندگی می‌کردند. از طرفی، اکنون بیش از هزار شهر در ایران وجود دارد و شهر‌هایی با جمعیت چند صدهزار نفری وبالاتر هم کم نیستند.
شاید همین توسعه شتابناک شهر‌ها بوده که موجب شده اکنون بسیاری از شهروندان شهر‌های بزرگ، شناخت مناسبی از محل زندگی خود نداشته باشند. در دنیای که روز به روز پیچیده‌تر می‌شود، این موضوع البته باز هم یک فرصت اقتصادی ایجاد کرده است: اپلیکیشین‌هایی برای معرفی گوشه و کنار‌های شهرها، کنج هایِ دنج آن‌ها و البته شیوه‌های گردش در آنها.
اما این اپلیکیشن‌ها چه کارکردی دارند و چه اطلاعاتی به کاربر می‌دهند؟ برخی از معروف ترینِ این اپلیکیشن‌ها در ایران، صرفاً مختص پیاده روی در شهر‌ها هستند. در یکی از این اپلیکیشن‌ها که فعلاً مختص تهران است، کاربر می‌تواند مسیر‌های پیاده روی پرطرفدار (مثلاً از پل پارک وی تا تجریش) را انتخاب کند و با تجربه کسانی که پیش از او در این مسیر تردد کرده اند، همراه شود. در طول مسیر، موزه ها، نقاط جالب، خانه‌هایی با معماری خاص، رستوران‌های معروف و مواردی از این دست روی نقشه مشخص شده اند و کاربر هم می‌تواند نظر خود را به این نظرات اضافه کند.
در این اپلیکیشن، امکان انتخاب مسیر‌هایی با ویژگی‌های خاص هم وجود دارد. به عنوان نمونه، کاربر می‌تواند مسیر خوراک گردی، مسیر فرهنگی یا مسیر تاریخی را انتخاب کند و نقشه راهنمای اپلیکیشن، او را قدم به قدم در تهران و در امتداد نقاطی با ویژگی‌های مورد اشاره، پیش می‌برد.

از تبریز تا اهواز و شیراز
اما این فقط تهران نیست که اپلیکیشن‌هایی با کارکردی مشابه کارکرد‌های بالا، برای آن طراحی شده اند. بررسی‌ها نشان می‌دهند که شهر‌هایی همچون تبریز (با چند مورد مشابه)، اهواز و شیراز هم اپلیکیشن‌هایی از این دست دارند.
علاوه بر این، اگر از بحث پیاده روی در شهر‌ها بگذریم، کسب و کار‌های استارتاپی مشابهی هم هستند که خدمات خاص تری را در سطح شهر برای کاربر پیدا می‌کنند. به عنوان نمونه، در فهرست اپلیکیشن‌های ایرانی در زمینه «راهنمای شهری و گردشگری»، مواردی هم هستند که کاربر می‌تواند به کمک آن‌ها رویداد‌های خاص در شهرها، مراکز تفریحی و حتی فروشگاه‌های خاص را پیدا کند. اپلیکیشن‌هایی در قالب پلتفرم هم وجود دارند که به کاربر این امکان را می‌دهند که خرید بلیت اتوبوس، قطار و هواپیما و نیز رزرو اقامتگاه‌ها را به صورت آنلاین انجام دهد.
این، اما در حالی است که بخش بزرگی از تجربه زیست در شهرها، با خودرو و از طریق خودرو صورت می‌گیرد. همزمان، برخی از پرکاربردترین اپلیکیشن‌های جهان هم اپلیکیشن‌های مسیریابی هستند که اکنون چند سالی است نمونه‌های آن‌ها در ایران هم ایجاد شده و موفق هم از آب درآمده اند.

اپلیکیشن‌های خودروییِ خاص!
اما آیا تمامی نیاز‌هایی که یک کاربر اینترنتِ ساکن در شهر‌های بزرگ، در زمینه خودرو به آن‌ها نیاز دارد، اکنون در اپلیکیشن‌های موجود قابل دسترسی هستند؟ احتمالاً نه. با این همه، دنیای استارتاپ دنیای امکانات بی پایان است.
به عنوان نمونه، اپلیکیشنی به نام «RunGo» وجود دارد که مسیر‌های دویدن در شهر‌های مختلف را به دونده‌ها می‌دهد. اپلیکیشن دیگری به نام «Bike Citizens» همین کار را برای دوچرخه‌ها انجام می‌دهد و اپلیکیشن بسیار جالب دیگری هم به نام «Smart Dash Cam» وجود دارد که کمک می‌کند با نصب دو دوربین در عقب و جلوی خودروی تان، به طور متناوب از عقب و جلوی خودرو عکس بگیرید.
به تازگی برخی شرکت‌های بیمه در آمریکا اعلام کرده اند که در صورت استفاده از این اپلیکیشن، حق بیمه خودرو را کم می‌کنند، چرا که در واقع، صاحب خودرو دائماً در حال مستندسازی مسیر و حرکت خود در طول شهر است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اپلیکیشن ترافیک خودرو بیمه اپلیکیشن ها شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا

 استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آنها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آنها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • سقوط خودرو در دره جاده صیدون یک کشته و ۹ مصدوم به همراه داشت
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم
  • واژگونی خودرو سواری در جاده رامجرد به درودزن
  • تردز حالا ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو
  • لطفا خودخواهانه تردد نکنید!
  • تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد