Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@00:37:23 GMT

۸۰ بیمار اوتیسم در گنبدکاووس شناسایی شدند

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۳۳۰۰

۸۰ بیمار اوتیسم در گنبدکاووس شناسایی شدند

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسلم نوروزی روز پنجشنبه در مراسم تجلیل از مربیان مرکز "توان‌بخشی اوتیسم افق" گنبدکاووس اظهارداشت: بیماران مبتلا به اوتیسم برخلاف نگاه عامه مردم که آنها را عقب مانده ذهنی می‌دانند، افرادی پیش فعال هستند که دارای اختلالات رفتاری بوده و توانایی برقراری ارتباط با دیگران را به سبب نداشتن تمرکز لازم ندارند و بیماری آنها بدون استفاده دارویی با انجام برخی اقدامات گفتار و رفتار درمانی قابل درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در استان گلستان تنها ۲ مرکز توانبخشی اوتیسم در گرگان و گنبدکاووس تحت نظارت بهزیستی فعالیت دارند که جوابگوی بیماران نیست و لازم است دولت با همراهی نیکوکاران مراکزی بیشتری در شهرهای مختلف این استان راه‌اندازی کند.

نوروزی بابیان اینکه گلستان از استان‌های با شیوع بالای معلولیت است، اضافه کرد: ایجاد زیرساخت‌های سخت و نرم افزاری لازم برای ارائه خدمات به این قشر ضروری است و اکنون بخش قابل توجهی از معلولان از دریافت خدمات محروم هستند.

به گفته وی، فقط در شهرستان ۳۷۵ هزار نفری گنبدکاووس بیش از چهار هزار معلول شناسایی شدند که نیمی از آنها از بهزیستی خدمات دریافت می‌کنند.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با قدردانی از تلاش بهزیستی و مربیان مراکز توان‌بخشی برای ارائه خدمات به معلولان و جامعه هدف، گفت: در شرایطی که تامین هزینه‌های زندگی بسیار  سخت شده  خانواده‌های دارای معلول که بیشتر آنها فاقد شغل یا منبع درآمد خاصی هستند، باید مورد توجه و حمایت بیشتر دولت قرار بگیرند.

امانقلیچ شادمهر افزود: مجلس پیگیر رفع مسائل و مشکلات مددجویان بهزیستی است و قرار است در آینده‌ای نزدیک یک مدرسه ویژه دانش آموزان اوتیسم در گنبدکاووس احداث شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار گنبدکاووس نیز با تاکید برضرورت توجه بیشتر به افراد معلول و خانواده آنان، گفت: دولت به تنهایی قادر به حمایت همه جانبه از این قشر نیست و باید از ظرفیت نیکوکاران و تشکل‌های مردم نهاد استفاده شود.

فرزانه جعفری، تعلیم و تربیت افراد دارای اختلالات گفتاری و رفتاری را بسیار سخت دانست و گفت: در زمان شیوع کرونا که بیشتر مدارس تعطیل شدند، خانواده‌ها به سختی امر تعلیم و تربیت پی بردند با این حال کار در مراکز توان‌بخشی بسیار سخت‌تر است.

برچسب‌ها گنبدکاووس گلستان اوتيسم سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس گلستان اوتيسم گنبدکاووس گلستان اوتيسم سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 

 خسرو ملکشاهی در همایش روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب استان کرمان گفت: ۸۲ تیم مشاوره در قالب طرح محب به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان ارائه خدمت کردند که جا‌ی تقدیر دارد؛ و‌ی با اشاره به اینکه بدلیل بیماری کرونا فرصت چنین گردهمایی برای جامعه روانشناسان میسر نشده بود گفت: هدف از این همایش یک نشست هم فکری و هم اندیشی و تقدیر از جامعه روانشناسان است که به نوعی بازوان پرتوان سازمان بهزیستی بوده و به افراد نیازمند ارائه خدمت می‌دهید.

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز روانشناس ((امید آفرینی با توسعه خدمات روانشناختی و مشارکت مردم)) است، گفت: سیاست سازمان بهزیستی توسعه خدمات است.
ملک شاهی بیان داشت:در استان کرمان۱۳۴ مرکز مشاوره وجود دارد و تمام شهرستان‌های استان دارای مرکز مشاوره هستند.

وی افزود: رویکرد سازمان ارائه خدمات تخصصی است که این مهم با کمک با دستگاه‌هایی که به نوعی دارند خدمات مشاوره‌ای انجام می‌دهند.

ملک شاهی در خصوص استفاده از مشارکت مردم در برنامه‌های بهزیستی بیان داشت: در خصوص همین شعار سیاست‌هایی در استان برنامه ریزی و دنبال می‌شود.

وی گفت: مقرر شده بوستان‌هایی با کمک شهرداری به بهزیستی واگذار شود که مراکز ما ضمن کاشت نهال در آن بوستان‌ها به صورت هفتگی و به مناسبت‌های مختلف در محل مستقر شده و خدمات بهزیستی به عموم مردم شناسانده شده و این خدمات به صورت رایگان به مردم ارائه شود.

ملک شاهی در خصوص طرح‌های دیگر بهزیستی که با مشارکت مراکز و کلینیک‌های مشاوره و روانشناسی ارائه می‌شود، افزود: همکاری با خانه‌های کودک و نوجوان و ارائه مشاوره به فرزندان مقیم آنها، استخدام افراد متخصص دارای معلولیت و استفاده از تسهیلات بانکی و حق بیمه کارفرمایی، همکاری در برنامه بهبود و ارتقاء ضوابط خانواده در ۵ سال اول زندگی مشترک و استفاده از خدمات مشاوره و آموزش و مشاوره به افراد واجد شرایط (که اولین بار این طرح در کرمان کلید خورد) از جمله این برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه در رصد آسیب‌های اجتماعی که با کمک، سازمان بهزیستی همه ساله انجام می‌شود ما وضعیت کل کشوررا می‌دانیم و در مورد آسیب‌های بولد آمار داریم گفت: در بحث کنترل و کاهش این آسیب‌ها نیز از کمک و همکاری مراکز استقبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند