Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) استان خوزستان گفت: به رفع موانع واگذاری وام ها کمک شود تا افرادی که مشتاق به راه اندازی کارگاه های تولیدی هستند بتوانند کار کنند.

سردار حسن شاهوارپور در رزمایش مقتدارانه جهادی بسیج که امروز یازدهم آذرماه در اهواز برگزار شد، اظهارکرد: امیدوارم با هم افزایی که که در دولت خدمتگزار و جهادی، بسیج دلاور و سپاه پاسداران و همه نهادهای خدمتگزار انجام می شود، بتوانیم مشکلات مردم را مرتفع کنیم و گرفتاری ها، محرومیت ها و مسائلی که بخشی از آن ها خواسته یا ناخواسته میراث صدها ساله حکومت های موروثی سلطنتی، بخشی به دلیل جنگ خواسته تحمیلی هشت ساله و بخشی نیز به خاطر ناکارآمدی ها و نارسایی ها در طول دولت ها به ویژه در استان خوزستان است را در فرصت های کم و با سرعت و همچنین کار جهادی و با هزینه بسیار کم، کم و کمتر کنیم و روحیه امید و نشاط در بین مردم و نا امیدی در دل دشمن، ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: دشمنان ما همواره به دنبال این هستند تا مردم ما نا امید شوند و دل از نظام بکنند و بین نظام و مردم شکاف ایجاد شود که ان شاءالله بتوانیم با کار جهادی و اقداماتی که گمنامانی که در سراسر کشور و به ویژه در استان خوزستان مشغول به خدمت هستند، نهال امید را همچنان بارور کنیم و بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم.

فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) استان خوزستان گفت: امروز کارگاه تولید البسه را در شهرک صنعتی افتتاح کردیم؛ یک خواهر جهادی و بسیجی از یک چرخ خیاطی توانست یک کارگاه با ظرفیت ۱۰۰ نفر از ضعیف ترین قشر جامعه، راه اندازی کند. البته کارهای متعددی در بخش اقتصاد مقاومتی و اشتغال داریم که ماه های آینده به نتیجه خواهند رسید و بخشی هم قبلا به نتیجه رسیدند.

وی با در خواست از رییس بسیج مستضعفین کشور، عنوان کرد: از سردار سلیمانی می خواهم که همچنان پشتیبانی ها را داشته باشد و کمک کند. از استاندار خوزستان نیز می خواهم در اعطای وام ها و تسهیلاتی که در کمک به کارگاه های کوچک خانگی و متوسط موثر هستند، کمک کند.

شاهوارپور افزود: من باید متاسف باشم که در دو سال گذشته، بخشی از این وام به هر دلیلی جذب نشدند و عددهای بالا و تسهیلاتی که بانک ها باید برای اقتصاد مقاومتی می دادند را پرداخت نکردند. به رفع موانع واگذاری وام ها کمک شود تا افرادی که مشتاق به راه اندازی کارگاه های تولیدی هستند بتوانند کار کنند.

وی بیان کرد: فرهنگ ما در استان خوزستان یک استغال دولتی است که متاسفانه نهال بسیار بد و مظلومی در خوزستان توسط استعمار پیر انگلیس با صنعت نفت کاشته شد و مردم به این سمت گرایش پیدا کردند که تنها درآمد شغل در نفت است و همین نیز نسل به نسل ادامه پیدا کرد اما امکان تغییر این ذائقه با همت جهادگران بسیجی و کمک دولت خدمتگزار وجود دارد.

فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) استان خوزستان گفت:در حوزه عمران عقب افتادگی های بسیاری در روستاها و مناطق حاشیه شهرها به وجود آمده است که بسیج سازندگی و جهادگران نیز در این بخش در خدمت مردم هستند و در بخش آبرسانی هم در چند نقطه در حال کار هستیم و در جنگل کاری هم بیش از ۸ هزار هکتار نهال کاشته شد. ضمن این که بیش از ۱۰ هزار هکتار نیز در بیابان زدایی کار کرده ایم که بسیار موثر واقع شد. در دوران کرونا اقدامات متعددی انجام شد. در زلزله اندیکا هم با محوریت استاندار و مجموعه اجرایی مسکن و شهرسازی تلاش برای سکونت دائمی مردم پیگیری شده است. البته سکونت دائمی نیازمند زمان است و اگر یک سال خوب کار شود، این مهم انجام می شود. در حال حاضر طرحی برای اسکان موقت تهیه شده است. ضمن این که با عنایت سردار سلامی و سردار سلیمانی مقرر شد که به ساخت ۱۵۰ واحد جهت اسکان دائم مردم، کمک شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی خوزستان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان خوزستان کمک شود وام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۴۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور از انتشار گزارش ملی مشارکت مردمی و فرهنگ اقتصادی ایرانیان مبتنی بر جدیدترین داده‌های پژوهشی و پیمایشی در مرکز رصد فرهنگی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد اصغری در این رابطه توضیح داد: در این گزارش جامع، نگرش ایرانیان به وضعیت رفاهی جامعه، درک طبقاتی، عدالت اقتصادی، کار و سرمایه‌گذاری، دولت و بازار، مالیات، حمایت از تولید داخلی، رفاه و تجمل، سرمایه‌گذاری خارجی، اعتماد و امید اقتصادی پرداخته شده است.

وی افزود: این گزارش بر اساس جدیدترین داده‌های پیمایش‌های ملی و افکارسنجی‌های معتبر درباره مسائل اقتصادی تدوین شده و تلاش بر این بوده تا نگاهی روشن و قابل اتکاء از وضعیت نگرش‌های اقتصادی مردم ایران ارائه شود.

اصغری گفت: مهم‌ترین محورهای این گزارش ملی، شامل مواردی همچون اهمیت کار و تلاش فردی در فرهنگ عمومی، ارزش کار تولیدی در فرهنگ ایرانیان، کاهش سوددهی کار تولیدی در نگرش عمومی، حمایت هنجاری از تولید داخلی، نگرش مثبت به مالیات و نگرش منفی به شیوه مالیات‌گیری، اهمیت اقتصاد دولتی در نگرش مردم، اعتماد و مشارکت اقتصادی و در نهایت تحلیل وضعیت امید اقتصادی ایرانیان است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، اظهار کرد: توجه به داده‌های نگرشی در حوزه اقتصادی می‌تواند ما را از دام کلیشه‌ها رها کند، به عنوان مثال با وجود کلیشه‌ای چون «تنبلی ایرانیان»، «دلال منشی ایرانیان» و امثال آن، اما داده‌ها نشانگر این است که کار و تلاش اقتصادی در فرهنگ عمومی ما ریشه دارد.

وی تاکید کرد: گفته می‌شود که با کاهش ارزش تولید و کار مولد، افراد مایل‌اند که کمتر کار کنند و بیشتر پول دربیاورند، حال از راه‌های واسطه‌گری، سوداگری، خرید ارز و طلا و زمین، سفته‌بازی و ... اما داده‌ها نشان می‌دهند که فرهنگ عمومی هنوز هم به‌ لحاظ اخلاقی از کار مولد و تلاش حمایت می‌کند. در یک پیمایش ملی در زمستان سال ۱۴۰۲ نیز اکثریت افراد معتقدند که برای کسب درآمد باید کار و تلاش کرد.

اصغری ادامه داد: با وجود آنکه روحیه و هنجار کار تولیدی در فرهنگ عمومی قوی است، اما داده‌های پیمایشی نشان می‌دهد تعداد زیادی از مردم معتقدند که پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران ابتدا دلالی و سپس تجارت از طریق واردات و صادارت است. همچنین فعالیت تولیدی صنعتی از نظر فقط ۱۰ درصد از افراد پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران است.

این پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به اینکه بین نگرش و عمل مردم در حوزه اقتصادی شکاف وجود دارد، اظهار کرد: مردم کار تولیدی و تلاش فردی را با اهمیت می‌دانند، اما در عمل انگیزه برای کار تولیدی و مشارکت واقعی اقتصادی پایین است. مردم به لحاظ هنجاری از کالای ایرانی و صنعت داخلی حمایت می‌کنند، اما رفتار خریدشان بیشتر بر اساس کیفیت کالا و قدرت خریدشان است و اگر کالای ایرانی با کیفیت باشد آن را می‌خرند.

وی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی نقش دولت پررنگ می‌شود، بیان کرد: داده‌های پیمایش‌های ملی نشانگر اهمیت زیاد نقش دولت در تنظیم و توسعه اقتصاد کشور در ذهنیت مردم است. بر اساس برخی نظرسنجی‌ها، چیزی حدود ۸۰درصد مردم با دخالت دولت در امور اقتصادی موافق‌اند و دیدگاه عمومی این است که دولت‌ها باید در زمینه‌سازی، نهادسازی و برنامه‌ریزی اقتصاد دخالت داشته باشند. 

وی گفت: داده‌های ملی ما نشان می‌دهد که بیش از دو سوم از مردم معتقدند دولت باید بر قیمت کالاها و دستمزد کارگران نظارت داشته باشد و به فقرا با یارانه هدفمند کمک کنند. همچنین بیش از نیمی از مردم بر این باورند که اداره کارخانه‌ها باید به دست دولت باشد.

بنابر اعلام روابط عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور اصغری در پایان افزود: توجه به داده‌های فرهنگی در حوزه اقتصاد می‌تواند به زمینه‌سازی برای تحقق منشور سال ۱۴۰۳ و پیشبرد مشارکت مردمی در تولید بیانجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود