Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری بر ضرورت سرمایه‌گذاری صنایع کشور در توسعه فناوری‌های مرتبط با مدیریت مصرف آب با بهره‌گیری از تجارب موفق بین‌المللی تاکید کرد و افزود: انتظار از صنایع بزرگ کشور این است که درکنار توجه به توسعه محصولات تولیدی خود، سرمایه‌گذاری در سایر بخش‌ها به ویژه فناوری‌های نوین مدیریت مصرف آب را هم مورد توجه قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران آنلاین، در ادامه سلسله نشست‌های نخبگانی پیرامون ماموریت ویژه مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری در زمینه انجام مطالعات علمی احیای حوضه آبریز زاینده‌رود، چهارمین نشست نخبگانی با عنوان «نقش صنایع و فناوری در ایجاد و رفع چالش‌های حوضه آبریز زاینده رود» برگزار شد.

محمدصادق خیاطیان در این نشست که عصر چهارشنبه دهم آذر ۱۴۰۰ با حضور جمعی از صاحبان صنایع و کارشناسان برگزار شد، ضمن قدردانی از مشارکت صاحبان صنایع در گفتگو‌های نخبگانی حوضه آبریز زاینده‌رود، گفت: در سلسله‌نشست‌های اخیر مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری درباره زاینده‌رود، تلاش بر این بود تا گروه‌ها و افرادی که در نظام تصمیم‌سازی در حکمرانی آب تاثیرگذار هستند یا از سیاست‌گذاری‌های کلان کشور در این زمینه تاثیر می‌پذیرند، مشارکت داشته باشند و بر همین اساس از همان ابتدا جایگاه ویژه‌ای برای فعالان حوزه صنایع قائل بودیم.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری با اشاره به شفاف نبودن آمار و اطلاعات در حوزه مصرف آب اظهار کرد: در نشست‌های اخیر یکی از انتقادات پرتکرار صاحب‌نظران مربوط به هاله ابهامی بود که روی اطلاعات و آمار حوزه آب در کشور سایه انداخته است که به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. امروزه در دنیا سامانه‌های جامع اطلاعاتی و مدیریت داده‌ها مبنای سیاست‌گذاری‌ها در حوزه‌های گوناگون است و وقتی ما با فقدان آمار و اطلاعات و داده‌های اصطلاحا باکیفیت مواجه باشیم، طبیعی است که تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه دچار اشکال خواهد بود.

به گفته خیاطیان شفافیت در ارائه آمار و اطلاعات اولین گام ضروری در اصلاح حکمرانی آب در کشور است که سامانه‌های مرتبط با آن هرچه سریعتر باید طراحی و عملیاتی شود.

وی با تاکید بر ضرورت اجرای نظام جامع حکمرانی آب در کشور اظهار کرد: یکی از مبنایی‌ترین سیاست‌های دولت این است که نظام حکمرانی آب را با مشارکت تمامی ذی‌نفعان این بخش اجرایی کند و قطعا مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری بعنوان بازوی مطالعاتی دولت، در حیطه مسئولیت‌ها و شرح وظایف خود، در مسیر تحقق این اراده تلاش خواهد کرد.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری با اشاره به نقش مهم صنایع در ایجاد یا رفع چالش‌های حوضه آبریز زاینده‌رود گفت: البته بخش‌های کشاورزی و خدمات نیز در نظام منابع و مصارف آب اثرگذار هستند، اما نقش و جایگاه بخش صنعت انکارناپذیر است.

وی در همین باره توضیح داد: وقتی از صنایع صحبت می‌شود صرفا صنایع آب‌بر همچون فولاد مدنظر نیست و باید نقش همه صنایعی که در کشور فعالیت می‌کنند در کاهش مصرف آب مشخص و چگونگی کاهش مصرف آب نیز در هر صنعت برنامه‌ریزی شود.

خیاطیان در ادامه بر ضرورت سرمایه‌گذاری صنایع کشور در توسعه فناوری‌های مرتبط با مدیریت مصرف آب با بهره‌گیری از تجارب موفق بین‌المللی تاکید کرد و افزود: انتظار از صنایع بزرگ کشور این است که درکنار توجه به توسعه محصولات تولیدی خود، سرمایه‌گذاری در سایر بخش‌ها به ویژه فناوری‌های نوین مدیریت مصرف آب و یا توسعه و ترویج کشاورزی مدرن را هم مورد توجه قرار دهند.

وی در پایان از آمادگی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری برای دریافت نظرات صنایع بزرگ کشور در مدیریت مصرف آب این بخش مهم کشور خبرداد و به نمایندگی دولت از صاحبان صنایع خواست مشارکت فعال در این زمینه را بعنوان یک مسئولیت مهم اجتماعی مورد توجه قرار دهند.

در چهارمین نشست نخبگانی «نقش صنایع و فناوری در ایجاد و رفع چالش‌های حوضه آبریز زاینده‌رود» درباره سهم صنایع در مصرف آب حوضه آبریز زاینده‌رود و راهکار‌های کاهش مصرف با استفاده از فناوری‌های روز گفتگو شد و جمعی از فعالان صنایع و کارشناسان این حوزه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

پیش از این نیز ۳ نشست نخبگانی با موضوعات «بررسی آینده کشاورزی حوضه آبریز زاینده رود»، «بررسی ابعاد اعتلای نظام حکمرانی آب در جهت احیای حوضه آبریز زاینده‌رود» و «بررسی ابعاد اعتلای نظام مدیریت منابع آب در جهت احیای حوضه آبریز زاینده‌رود» با حضور کارشناسان، صاحبنظران، مدیران ملی و استانی در مرکز برگزار شد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری حوضه آبریز زاینده رود مدیریت مصرف آب سرمایه گذاری حکمرانی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۴۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل و مدیریت‌های امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علی‌مددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیریت‌های امور حقوقی و منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت تشکیل شد.

در این نشست مشکلات ناشی از اعمال سقف خالص حقوق، عدم معافیت فوق‌العاده‌های مربوط به مشاغل و مزایای رفاهی از شمول مالیات و اعمال سقف پاداش سنوات خدمت کارکنان صنعت نفت مطرح شد.

در این باره ضمن بررسی احکام تکلیفی در قوانین بودجه سالانه کشور درباره اعمال محدودیت‌های مورد اشاره در صنعت نفت، مقرر شد با توجه به وجود ظرفیت قانونی افزایش سقف حقوق کارمندان صنعت نفت طبق بند «پ» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در شورای حقوق و دستمزد کشور و هیئت وزیران، پیشنهادهای شرکت‌های اصلی اخذ، جمع‌بندی و به شورای حقوق و دستمزد ارائه شود، همچنین به‌منظور ارائه دستاوردهای حوزه صنعت نفت در سال‌های اخیر و اهداف و برنامه‌های مصوب‌شده برای افزایش تولید و نقش سرمایه انسانی در پیشبرد اهداف یادشده از حضور مدیران عامل شرکت‌ها نیز در نشست‌های تصمیم‌گیری شورای حقوق و دستمزد کشور استفاده تا به تصمیم مطلوب‌تر منجر شود.

دیگر خبرها

  • استخراج ۱۸۳ هزار بشکه نفت در بهمئی/ سد آبریز آرزویی بر دل مردم
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد