Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@03:06:02 GMT

اومیکرون تا کنون به چه کشورهایی رسیده است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۴۳۷۲

اومیکرون تا کنون به چه کشورهایی رسیده است؟

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، گونه جدید و جهش یافته کرونا موسوم به «امیکرون» که توسط سازمان جهانی بهداشت «منشأ نگرانی» توصیف شده است بعد از گذشت یک هفته از کشف نخستین مورد ابتلا به آن به تعداد زیادی از کشورهای جهان رسیده است.

جمهوری آفریقای جنوبی که هفته پیش اعلام کرد که نخستین مورد ابتلا به امیکرون را ثبت کرد تا کنون 77 مورد ابتلا به این گونه نگران کننده را ثبت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو کشور عربی امارات و عربستان موارد ابتلا به این گونه را ثبت کرده اند.

در همین حال، استرالیا امروز اعلام یک مورد جدید دیگر از ابتلا به امیکرون را ثبت کرده است.موردی جدیدی که در استرالیا ثبت شده است یک شهروند بوده است که در سفر دوحه بوده است این در حالی است که قطر تا کنون هیچ موردی را ثبت نکرده است.

امیکرون تا کنون به این کشورها رسیده است:امارات(یک مورد)،عربستان(یک مورد)،اتریش(یک مورد)، آمریکا(یک مورد)، بلژیک(یک مورد)،جمهوری چک(یک مورد)،اسپانیا(دو مورد)،نروژ(دو مورد)،برزیل(دو مورد)، ژاپن(دو مورد)، سرزمین های اشغالی(دو مورد)، سوئد(3 مورد)،نیجریه(3مورد)، کره جنوبی(5 مورد)، دانمارک (5مورد)، هنگ کنگ(4 مورد)، کاناد(6 مورد)، استرالیا(7 مورد)،فرانسه(9)، آلمان(9 مورد)،ایتالیا(9 مورد)، پرتغال(13 مورد)، هلند(16 مورد)، بوتسوانا(19 مورد)، انگلیس(32 مورد) و آفریقای جنوبی (77 مورد).

در تحولی دیگر، دکتر پیلای از آفریقای جنوبی گفت افراد مبتلا به اومیکرون علائم آنفولانزا را نشان می دهند.

به گزارش بلومبرگ، آنبن پیلای، پزشک از جمهوری آفریقای جنوبی در مورد علائم مبتلایان به سویه امیکرون ویروس کرونا صحبت کرد و گفت: "ما بیمارانی با علائم آنفولانزا، سرفه‌های خشک، تب، تعریق شبانه و بدن درد دیده‌ایم. من فکر می‌کنم این با سایر موج های کووید-19 که دیده‌ایم مرتبط است".

پیش از این، انجمن پزشکی آفریقای جنوبی علامت اصلی سویه اومیکرون را خستگی شدید نامیده بود. در عین حال، هیچ یک از بیماران از دست دادن چشایی یا بویایی را تجربه نکردند.

به طور خاص، پزشک گفت که این بیماری تاکنون به شکل بسیار خفیف ظاهر شده است، اما هنوز زود است که چیزی بگویم.

در بیستم نوامبر، دانشمندان در بوتسوانا و آفریقای جنوبی گونه B.1.1.529 ویروس کرونا را گزارش کردند که حاوی 32 جهش در پروتئین S است که برای آلوده کردن سلول ها ضروری است. به گفته محققان، بسیاری از تغییرات در ژنوم SARS-CoV-2 نشان‌دهنده قابلیت انتقال بالای این نوع و مقاومت در برابر آنتی‌بادی‌های محافظ افرادی است که بیمار و واکسینه شده‌اند، اگرچه هنوز برای نتیجه‌گیری نهایی زود است. کارشناسان فکر می کنند که جهش B.1.1.529 در ابتدا در یک فرد که دارای نقص ایمنی بوده(شخصی که به ویروی اچ آی وی مبتلا شده یا ایدز داشته) ایجاد شده است.

از سوی دیگر، تعداد موارد واکسیناسیون علیه کووید-19 در جهان به بیش از هشت میلیارد مورد رسید.

بر اساس اظهارات رسمی مقامات کشورهای جهان و آمارهای رسانه‌ای، در جهان بیش از 8 میلیارد واکسیناسیون علیه کووید-19 صورت پذیرفته است.

بیشترین میزان واکسیناسیون (4.16 میلیارد دلار) در سه کشور چین (2.5 میلیارد دلار)، هند (1.2 میلیارد دلار) و ایالات متحده (0.46 میلیارد دلار) صورت پذیرفته است. در مجموع مردم جهان 8.03 میلیارد دوز واکسن کووید-19 دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است که اعلام تعداد دقیق موارد واکسیناسیون در جهان به دلیل اینکه بسیاری از کشورهای تنها موارد گواهی واکسیناسیون را اعلام می‌کنند، مشخص نیست، از طرف دیگری در برخی کشورها واکسیناسیون مجدد (دوز سوم) نیز آغاز شده است.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا ویروس کرونا اومیکرون افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا آفریقای جنوبی میلیارد دلار کووید 19 تا کنون یک مورد دو مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۴۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد

ابوالفضل محبان در گفت‌وگو با مهر از انجام واکسیناسیون بیش از هزار و دویست نفر از حجاج خراسان شمالی در درمانگاه هلال احمر بجنورد خبر داد.

وی با اشاره به در پیش بودن سفر زیارتی حج تمتع در کشور گفت: هر ساله پیش از اعزام زائران به کشور عربستان این واکسیناسیون با هدف ایمن‌سازی حجاج و پیشگیری از شیوع بیماری مننژیت انجام می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی بیان کرد: تاکنون بیش از هزار و دویست نفر از  زائرین بیت الله الحرام توسط کادر درمان جمعیت هلال احمر واکسینه شده‌اند.

محبان بیان کرد: طرح واکسیناسیون حجاج خراسان شمالی از ۲ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۲۰ اردیبشهت ادامه دارد.

کد خبر 6095434

دیگر خبرها

  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • اردوغان: دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان