Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال محیط زیست گفت: جشنواره هایی پاییزی در مهد درختان انجیری، و بلوط، ممرز برگزار می شود و جایی است که ما به آن دایناسور زنده می گوییم.

ظهیر تهرانی فعال محیط زیست در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا درباره ماجرای برگزاری جشنواره پاییزی گلستان گفت: شورای شهر گلستان حدود ۵ سال است که جشنواره پاییزی هزاررنگ را برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وجود جشنواره پاییز هزار رنگ در  گلستان برای طبیعت مفید است و ما با ماهیت جشنواره اصلا مشکلی نداریم چون باعث می شود طبعیت بهتر معرفی شود، افزود: از آن جایی این اتفاق مشکل ساز می شود که باحجم زیادی از اتفاقات انسانی مانند برپایی باند های صدا و ... برای تبلیغات در جنگل های هیرکانی گلستان مواجه می شویم. همچنین در برگزاری این جشنواره ها سلبریتی هایی دعوت می شوند که هیچ ارتباطی با محیط زیست ندارند .

تهرانی ادامه داد: اگر به جای چنین عملکرد هایی جنگل های هیرکانی گرگان برای مردم شناخته شود می تواند اثرگذاری بیشتری داشته باشد و مردم بدانند ث، چرا این جنگل ها بسیار ارزشمند هستند.

این فعال محیط زیست گفت: جشنواره هایی پاییزی در مهد درختان انجیری، و بلوط، ممرز  برگزار می شود و جایی است که ما به آن دایناسور زنده می گوییم.

وی تصریح کرد: ما برای مسئولان ، شورای شهر و شهرداری ذی ربط توضیح دادیم و درخواست کردیم که این منطقه بسیار باارزش است و اگر قرار است هر تصمیمی برای آن  گرفته شود و جشنواره هایی برگزار شود یا هر اتفاقی برای آن رخ دهد اول با کارشناسان محیط زیست درمیان گذاشته شود تا بعد از ارائه نظرات تصمیم گیری شود.

تهرانی گفت: خواهش من قبل از برگزاری جشنواره پاییز هزار رنگ  این بود که این  مراسم در جنگل النگدره برگزار نشود چرا که با حجم صدای باندها همه پرندگان آسیب می بینند و پرندگان فرار می کنند.

وی بیان کرد: چندی پیش ۵ تا ٨ هزار امضا جمع شد و درخواست کردیم ورود خودرو به لوکشین برگزاری این جشنواره (جنگل النگدره) ممنوع شود؛ و گفتیم خودرو های برقی در این محدوده استفاده شود؛ که جواب دادند خودرو های برقی ما قابل استفاده نیستند در صورتی در روز جشنواره ۵ دستگاه خودرو ی برقی وجود داشت که مسئولان با آن تردد می کردند.

تهرانی افزود: دوسالی که خودرو به این محدوده ورود پیدا نکرده است باعث شده است نهال های بلوط دوباره احیا شوند و جوانه های بلوط در جنگل دیده شد و مردم هم خواستند خودرو به این منطقه وارد نشود .

وی با بیان اینکه در جشنواره هزار رنگ گلستان ١۴٠٠ شاهد این بودیم که بالای 6 هزار نفر جمعیت حضور داشت که همگی ثابت هم نبودند و در سراسر جنگل آتش روشن کردند و زباله ریختند ، افزود: تعداد جوانه های که زیر پا له شد شاید بالای ١٠ هزار عدد باشد که برای آن دوسال زحمت کشیده شده بود.

تهرانی تصریح کرد: شهر گرگان خاک رونده دارد و مثل شهر های مرکزی سنگین نیست و این خاک خود را با آب و ریشه نگه می دارد و هر چه درخت بیشترباشد رانش ها کمتر است و می توان این شهر را حفظ کرد اما برگزاری چنین جشنواره هایی موجب تخریب طبیعت می شود.

وی با بیان اینکه پویش ها ماهیت حقوقی ندارند و ریشه اجتماعی دارند، گفت: زمانی که چنین کارزارهایی فایده ندارد ما به عنوان فعال محیط زیستی مطالبه گری می کنیم و مطالبه گری ها بر اساس رفرنس های علمی صورت می گیرد. مردم باید بدانند به جای غرغر می توان با موبایل مطالبه گری کرد و در جاهای مختلف درباره موضوعاتی صحبت کرد.

تهرانی گفت: کسی که برگزار  کننده است در گوشه ی ذهن خود عواقب آن را می سنجد و یا پای اتفاقات آن می ایستد. مطالبه گری های ما براساس پیشنهاد و انتقاد است.

وی با اشاره به اینکه ما پیشنهاد داده بودیم که سوله های بزرگ بگیرید و جشنواره پاییزی را با حضور سلبریتی ها برگزار کنند و همچنین با ویدیو پروژکتور ها دیتا های زیادی را نیز پخش کنند، گفت:  پشت پرده ی اینکه پیشنهاد های ما برای برگزاری این جشنواره اجرا نمی شود را ما هم ما دلیلش را نمی دادیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیست برنا شورای شهر طبیعت تبلیغات جنگل دایناسور شهرداری پرندگان خودرو زباله خاک موبایل ذهن پشت پرده محیط زیست جنگل های هیرکانی جشنواره پاییزی فعال محیط زیست جشنواره هایی جشنواره ها مطالبه گری هزار رنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۵۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است

صمد یوسفی اصل در خصوص اهداف برگزاری نخستین جشنواره مسئولیت اجتماعی شرکت ها و سازمانها در استان زنجان، گفت: مسئولیت اجتماعی یک جنبش نو ظهوری است که به دنبال وارد کردن فاکتورهای محیطی و اجتماعی در تصمیمات تجاری شرکت ها، استراتژی تجاری و حسابداری آنها با هدف افزایش عملکرد اجتماعی و محیطی در کنار ابعاد اقتصادی است.

وی اضافه کرد: امروزه شرکت ها به ویژه آنهایی که در بازارهای جهانی فعالیت دارند، در حالیکه افزایش ارزش سهامداران را دنبال می کنند، بیش از پیش به فکر تعادل و توازن عناصر اجتماعی، اقتصادی و محیط تجاری خود هستند.

یوسفی اصل افزود: در عصر جدید، مسئولیت اجتماعی شرکت ها نقش و جایگاه برجسته و بالایی را در حوزه آکادمیک به دست آورده و اهمیت روزافزونی در سطح بین المللی یافته است.

وی اظهار داشت: یکی از راهکارهایی که امروز مورد توجه شرکت‌ها و سازمان‌های برتر دنیا قرار گرفته‌ است، دستیابی به مزیت رقابتی از طریق مسئولیت اجتماعی شرکتی است که یکی از اهداف ما در این جشنواره، ایجاد این مزیت رقابتی خواهد بود.

یوسفی اصل با بیان اینکه عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، می‌تواند فراهم‌ کننده مزیت‌های رقابتی در دنیای به شدت رقابتی امروز و به ویژه در بخش خدمات باشد، ادامه داد: پیشنهاد ما این است که شرکت‌ها می‌توانند با هدفمند کردن درخواست‌های مردمی و سمن ها با طراحی راهکارهایی ضمن کمک به برنامه های این تشکل ها خود نیز در قالب مسئولیت اجتماعی خویش اقدام کنند.

رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی زنجان به اهداف کلی برگزاری نخستین جشنواره مسئولیت اجتماعی شرکت ها و سازمانها در استان اشاره کرد و گفت: تدوین شاخص های مربوط به عملکرد مسئولیت اجتماعی شرکت ها در استان، تاثیر غیر مستقیم و کمک به ارتقای سطح کیفی و کمی زندگی مردم و افزایش رفاه و مطلوبیت اجتماعی از طریق هدفمندسازی بودجه های اجتماعی شرکت ها از جمله این اهداف است.

وی، گفتمان سازی مسوولانه و آگاهی بخشی نسبت به سطوح مسئولیت اجتماعی به مدیران و فعالان صنعتی و اجتماعی، آموزش و تقویت مشارکت اجتماعی مردم و مطالبه گری در قالب نقش های شهروندی، استاندارد کردن فعالیت های اجرایی دستگاه ها در موضوع طرح با توجه به ارسال دستورالعمل ها و چک لیست های ارسالی دبیرخانه دائم را از دیگر اهداف این جشنواره ذکر کرد.

یوسفی اصل ایجاد چرخه هم افزا از طریق ارزیابی، برنامه ریزی، آموزش، بررسی عملکرد، شناسایی، اصلاح، ارزیابی و آموزش مجدد، شناسایی نقاط قوت و ضعف خدمات دهی دستگاه ها در حوزه مسئولیت اجتماعی و ارائه گزارش جامع از وضعیت موجود استان و ترسیم استراتژی های لازم برای نیل به وضعیت مطلوب را از اهداف دیگر جشنواره اعلام کرد.

وی با اشاره به اهداف کاربردی و آموزشی جشنواره نیز خاطر نشان کرد: ارزیابی عملکرد گذشته در حوزه مسئولیت اجتماعی و ارائه تصویر روشنی از وضع موجود، ارائه آموزش های کاربردی جهت ارتقای کمی و کیفی عملکرد مسئولانه جهت نیل به وضعیت مطلوب در سال های آینده از اهداف کاربردی و آموزشی این جشنواره است.

نخستین جشنواره‌ نشان مسئولیت اجتماعی استان زنجان به همت اتاق بازرگانی و همکاری استانداری زنجان در تاریخ ۳۱ اردیبهشت سال جاری با حضور شرکت ها، دستگاه های اجرایی و سازمان های مردم نهاد در سالن همایش اتاق بازرگانی و با حضور میهمانان و مسئولان استانی و ملی برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تجربه حضور «رویاباف و قاضی» در کانادا/ ماجرای خانم قاضی چیست؟
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا