Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کننده برنامه‌های موضوعی جشنواره فرهنگی و هنری امامت و مهدویت صبح امروز پنج شنبه ۱۱ آذرماه در واحد مشهد برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌‌ها خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، دکتر محسن مرادی در این جلسه با اشاره به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد : امیدواریم با رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی در توجه به مسائل جامعه و حضور در متن جامعه در چارچوب سند تحول و تعالی دانشگاه ، بتوانیم نقش ارزنده در ترویج و تعمیق باورهای مذهبی و در رأس آن ترویج مذهب شیعی و توجه به اهل بیت داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه امروز دانشگاه آزاد اسلامی مشهد قطب فرهنگی بخش عظیمی از شهر مشهد شده است افزود: رویکرد فرهنگی و توجه به مسائل جامعه ، جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی را در فضای جامعه به شدت تقویت کرده است. امروز جامعه مخاطبان ما نیز بر این موضوع اذعان دارند و این همان رسالت اصلی و انتظاری است که از این مجموعه عظیم علمی و فرهنگی وجود دارد.
وی عنوان کرد: خدا را شاکریم که رویکرد ترویج فرهنگ امامت و مهدویت و انتظار در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و انشاالله بتوانیم با ترویج گفتمان امامت و مهدویت نقشی بی نظیر و بی بدیل در این مسیر داشته باشیم.
دکتر مرادی همچنین با اشاره به ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: استان خراسان رضوی شامل ۱۶ واحد و مرکز دانشگاهی و ۶۰ هزار دانشجو است که واحد مشهد ۵۰ درصد از این جمعیت دانشجویی سی هزار و 500 دانشجو را در خود جای داده است. حدود هزار و ۱۰۰ نفر عضو هیئت علمی در سطح استان داریم که ۵۷۰ نفر آن در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مشغول فعالیت هستند.
نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی استان های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کننده برنامه های موضوعی جشنواره فرهنگی و هنری امامت و مهدویت صبح امروز پنج شنبه 11 آذرماه با حضور دکتر سروری مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد مشهد برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خراسان رضوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد دانشگاه آزاد اسلامی امامت و مهدویت خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج حمایتها از طرح نور | ۳۲ دستگاه متولی حجاب، از فراجا دفاع کنند

به گزارش جام جم‌آنلاین، با اینکه برخی دیدگاه‌ها در این‌باره دچار غرض ورزی و ضدیت با احکام دینی بود، اما بخش دیگری از نقدها با هدف کارآیی بیشتر چنین طرح‌هایی مطرح شد که باید به آنها توجه داشت.

با این همه، واقعیت اینست که موافقان و مخالفان طرح نور یک واقعیت را نمی‌توانند نادیده بگیرند و آن اینکه مطالبات مردمی درخصوص رسیدگی به وضعیت بی حجابی ، ناهنجاریهای اجتماعی وبرهنگی در برخی مناطق و بعضا هدایت شده در یک سال اخیر جدی است.

مردم انتظار ندارند خیابانهای ایران در معرض گناهی آشکار و سبک زندگی مفایر با فرهنگ ایرانی و احکام اسلامی باشد.

حمایت قوای سه گانه و دستگاههای حاکمیتی از اجرای طرح نور و وحدت نظر در این زمینه با هدف جلوگیری از تضعیف فراجا ، پاسخی به مطالبه پشتیبانی های لازم قانونی، مادی و معنوی برای کمک به ارتقاء و موثر بودن سطح عمل فراجا در برخورد با بی حجابی است.

با وجود تلاشها برای درگیر کردم طرح نور با حواشی، این طرح با اجماع نظر کامل سیاستگذاران در حال اجراست.

نکته مهم این حمایتها، ضرورت اقتدار نیروهای انتظامی کشور در انجام وظایف قانونی در مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی و درخواست برای هوشمند سازی، حرفه ای سازی و توجه به عمل هنرمندانه در مواجه با مردم و موضوعات فرهنگی اجتماعی است.

روشن است که انتظار از پلیس برای رعایت ظرافتهای یک طرح فرهنگی بالاست اما این انتظارات نباید اصل طرح را دچار حاشیه کند.

باید توجه داشت که آنچه باعث شده پلیس به موضوع حجاب ورود کند، کم‌کاری سایر دستگاه‌هاست. شرح وظایف دستگاه‌های 32‌ گانه متولی عفاف وحجاب برای ایفای وظایف مربوطه روشن است اما متاسفانه هر یک به دلایلی، کارآمدی کافی در رعایت این وظایف را ندارند.

شاید تصویب و عملیاتی کردن قانون جامع عفاف وحجاب در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان و تصریح شفاف وظایف دستگاه‌های متولی می‌تواند هناهنگی اجرایی در عمل به قانون حجاب را افزایش دهد.

واقعیت اینست که باوجود ضرورت تلاش برای اجرای هرچه بهتر طرح نور و پرهیز از اقداماتی که موجب حاشیه‌سازی در این رابطه شود، نقش دشمن در ایجاد و گسترش بی حجابی و ناهنجاریهای اجتماعی ضدفرهنگ ایرانی ، اسلامی پررنگ است.

بازخوانی برخی پرونده های فساد و آثار شوم آن بر خانواده و جامعه و توجه دست های پنهان آن حکایت از آن دارد که مقوله حجاب در این موضوعی امنیتی است که نمی‌توان برای حفظ آرامش اجتماعی به آن بی تفاوت بود.

هرچه هست، جامعه، انتظار پاکسازی جامعه از انحرافات را دارد و در این مسیر هرگز نباید تحت تاثیر تبلیغات پرحجم در فضای مجازی قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • موج حمایتها از طرح نور | ۳۲ دستگاه متولی حجاب، از فراجا دفاع کنند
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است