Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@06:52:37 GMT

مقاومت، گزینه راهبردی ما است

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۶۵۶۳

مقاومت، گزینه راهبردی ما است

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آناتولی، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در مراسم افتتاح دوازدهمین همایش پیشگامان بیت المقدس اعلام کرد عملیات سیف القدس (شمشیر قدس)، خروج آمریکا از افغانستان و همایش پیشگامان، ۳ متغیر مهم به نفع آرمان فلسطین هستند.

رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان این‌که «زمانی که مردم، خدا را صدا زدند و از مقاومت یاری خواستند، مقاومت در پاسخ لبیک گفت و شمشیر را بلند کرد»، تأکید کرد: «در نبرد شمشیر قدس موشک‌های مقاومت به هر وجب از خاک اشغال شده فلسطین رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمشیر قدس فقط پس از آزادسازی سراسر فلسطین و آزادسازی قدس و مسجد الاقصی در غلاف خواهد رفت.»

اسماعیل هنیه همچنین گفت: «متغییر دوم خروج آمریکا از افغانستان پس از ۲۰ سال اشغالگری در این کشور بود. آمریکا به دنبال این ناکامیمجبور به خروج پی‌درپی از منطقه خواهد شد و این امر متحدان ایالات متحده و بخصوص رژیم اشغالگر قدس را بیش از پیش تضعیف خواهد کرد.»

رئیس دفتر سیاسی حماس افزود: «همایش پیشگامان به عنوان متغیر سوم بسیار مهم است، زیرا قدرت‌های متخاصم تلاش می‌کنند منطقه را به نفع دشمنان ملت‌ها مهندسی کنند و هوشیاری، تفکر و وجدان این ملت‌ها را از بین ببرند. در سایه تلاش‌ها برای نفوذ سیاسی، امنیتی، نظامی، فکری و اقتصادی و تلاش برای به زانو درآوردن ملت‌ها و منطقه، این همایش امروز به منزله شنا کردن خلاف جهت آب و در جهت جریان اصالت، قدس، الاقصی، فلسطین و جریان مقاومت است.»

اسماعیل هنیه ادامه داد: «من به ۳ اولویت نیز اشاره می‌کنم. اولویت اول بالابردن دوباره جایگاه قدس است، زیرا محور درگیری‌ها و جرقه انقلاب‌ها و انتفاضه‌ها در صد سال اخیر قدس بوده است. قدس امروز واقعاً در خطر است. تدوین چشم‌انداز و برنامه‌ای یکپارچه برای آزادسازی قدس و الاقصی ضروری است و فقط مقابله با پروژه‌های اشغالگران کافی نیست.»

اسماعیل هنیه اولویت دوم را حمایت از مقاومت دانست و گفت: «مقاومت، گزینه راهبردی ما است و انتفاضه مردمی و مقاومت همچنان وجود دارد و در آینده نیز وجود خواهد داشت.»

رئیس دفتر سیاسی حماس افزود: «اولویت سوم نابود کردن عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر است. در شرایط کنونی عادی‌سازی روابط هرگز مجاز نیست. نباید فقط با عادی‌سازی روابط مقابله کرد بلکه باید آن را نابود کرد. نباید اجازه دهیم این رژیم به پیکره ملت‌ها نفوذ کند.»

اسماعیل هنیه در پایان خطاب به مردم آواره فلسطین گفت: «ای هم میهنان ما که در تبعید هستید! به سرزمین و خانه‌هایتان بازخواهید گشت.»

در حال تکمیل ...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اسماعیل هنیه فلسطین اشغالی جنبش حماس تحولات فلسطین قدس اشغالی رئیس دفتر سیاسی اسماعیل هنیه ملت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۶۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربات جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی

به گزارش جام جم آنلاین، منابع فلسطینی از حمله خمپاره‌ای قسام به نیروهای اشغالگر در نتساریم خبر دادند.

گردان‌ های قسام اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی را در محور نتساریم در جنوب شهر غزه با گلوله‌های خمپاره در هم کوبیده است.

از سوی دیگر گردان های شهدای الاقصی نیز از حمله پایگاه زیکیم رژیم صهیونیستی خبر داد.

در بیانیه کتائب شهدا الاقصی آمده است: مبارزان ما به همراه نیروهای شهید عمر القاسم و کتائب شهید عبدالقادر الحسینی، پایگاه زیکیم را هدف قرار دادند.

گفتنی است که گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و تل آویو برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • شعر فارسی فلسطین به دست عرب زبانان نمی‌رسد
  • رئیس حزب آینده ترکیه با هنیه دیدار و درباره جنگ غزه گفت وگو کرد
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»
  • تصاویر جدید از تمرین نیروهای مقاومت برای ورود به شهرک‌های صهیونیستی | ویدئو
  • با طرح پیشنهادی جدید اسرائیل، توافقی در کار نیست
  • ضربات جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • دیدار هیات الجزایری با هنیه در استانبول
  • ضربه‌های جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • حملات حزب‌الله به چند پایگاه صهیونیستی