Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پرونده ویژه شماره جدید ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" جمعی از فعالان صنعت پرداخت یاری از جمله علیرضا بزرگمهري، ریيس انجمن پرداخت الکترونيک، سید ميثم ميرنظامي، دبير انجمن پرداخت الکترونیک و رییس هیات مدیره شرکت ستاره پیشگام نوران (پی استار)، علی مالک‌زاده، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت معماران فناوری هوشمند با برند (ست پی) و راميار قنبري، مديرعامل و عضو هیات مدیره شرکت فناوری اطلاعات گرین، با حضور در دفتر ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" در خصوص مشکلات و چالش‌های اصلی صنعت پرداخت یاری و نیز موضوعی با عنوان "رقابت منفی PSPها با شرکت‌های پرداخت یاری" به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این بخش مصاحبه‌هایی با محمود عادل‌زاده، مدیرعامل شرکت رادین صنعت حامی نیک با موضوع "حمایت از کالاها و برندهای با کیفیت با افزایش فروش اینترنتی"، محمدرضا روشِناس، عضو هیات مدیره شرکت پرداخت نوین آرین با عنوان "درآمد شرکت‌های PSP باید واقعی‌تر شود" و محمدمراد بیات، مدیرعامل مرکز فابا با موضوع "پایه اصلی اقتصاد کشور، نظام بانکداری و پرداخت است" انجام شده است.

در بخش اقتصاد بازار این نشریه نیز گفت‌وگوهایی با امیر مظفری‌نیا، مدیرعامل شرکت پارس سیستم آشنا با عنوان "استفاده از سیستم‌های یکپارچه برای ارتباط با سهامداران ضرورت دارد"، عباسعلی حقانی نسب، رییس هیات مدیره شرکت سبدگردان هدف با موضوع "اصلاح ساختار کشور با محوریت تولید و بورس" و فردین آقابزرگی، مدیرعامل شرکت سبدگردان نیکان با عنوان "بازار سرمایه از اقتصاد کشور جدا نیست" به چاپ رسیده است.

در بخش دنیای خودروی پنجاه و نهمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" خبرنگار این نشریه با حضور در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو مصاحبه‌هایی با محمدمهدی شکورزاده، مدیرعامل گروه صنعتی پیروز؛ بابک کریمخان، مدیرعامل شرکت پیک افروز غرب؛ حمیدرضا شاهین فر، مدیرعامل شرکت صنایع ماشین‌ابزار ایران‌خودرو؛ جعفر نصیری، مدیرعامل شرکت نصیرلوازم و نیز علی چنگی، مدیرعامل شرکت پژوهش صنعت مدرن؛ محمد رضایی، مدیرعامل شرکت پارس نیکان و مهدی صادقی، مدیرعامل شرکت پیوند قطعات آرین با موضوع "نقش مهم قطعه‌سازان در توسعه صنعت خودروسازی" انجام داده است. همچنین گفت‌وگو با علیرضا مفتاحی، مدیرعامل شرکت آذین الکترو ایده با عنوان "صنعت قطعه‌سازی خودرو کشور نیاز به تحول و توسعه دارد" و نیز یادداشتی به قلم رضا رضایی، عضو هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با موضوع "قطعه‌سازی مهمتر است یا صنعت خودرو؟" از دیگر مطالب چاپ شده در این بخش است.

در بخش دنیای صنعت شماره جدید این ماهنامه نیز مصاحبه‌هایی با محمودرضا گودرزی، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت باران الماس صحرا با عنوان "یونیکورن؛ برندی جدید در صنعت دخانیات"، افشین رنجبر، مدیرعامل شرکت آینده‌سازان پرتو صدر ایرانیان با موضوع "مسئولان توجه ویژه‌ای به رفع موانع تولید داشته باشند"، سید محمدرضا پرهیزگار، مدیرکل هتل پارسیان انقلاب تهران با عنوان "چشم‌انداز روشن صنعت گردشگری با عبور از مشکلات" و همچنین روح‌الله هادوی‌نیا، مدیرعامل شرکت کهن چرم پویا با موضوع "توسعه صنعت کفش با ایجاد شبکه توزیع مدرن"، محمودرضا صنعتکار، مدیرعامل شرکت کَنکو با عنوان "طولانی شدن فرآیند واردات مواد اولیه، مانع اصلی تولیدکنندگان نوشت‌افزار" و مسعود نجفی، بنیان‌گذار هلدینگ ارزش‌آفرینان صنعت ورزش ایران با موضوع "ضرورت اصلاح ساختار فرهنگی و مدیریتی در صنعت ورزش" منتشر شده است.

در بخش اقتصاد کلان پنجاه و نهمین شماره از نشریه "دنیای سرمایه‌گذاری" نیز گفت‌وگوها‌یی با سید احمد فرحناک، مدیرعامل انجمن دوستی ایران و جمهوری کنیا با عنوان "تلاش برای حضوری موفق در بازار بزرگ کشورهای شرق آفریقا" و مرتضی شیدوش، طراح سیستم مدرن آموزشی و مدیریتی با موضوع "سیستم مدیریت کشور دچار روزمره‌گی شده است." انجام شده است. یادداشتی از مرتضی فغانی، عضو اتاق بازرگانی تهران با عنوان "رونق بازار جهانی نفت و آینده اقتصاد ایران" از دیگر مطالب چاپ‌شده در این بخش می‌باشد.

"درس‌هایی مهم از برندگان نوبل" و "معرفی برندهای برتر فروش لباس در جهان" از مطالب خواندنی این شماره از ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" است که شما مخاطبان را به مطالعه آن دعوت می‌کنیم.

پنجاه و نهمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در 88 صفحه با قیمت 100 هزار تومان از طریق اشتراک و نیز پایگاه خبری این نشریه به نشانی www.dsg-m.ir از هم‌اکنون در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

منبع: الف

کلیدواژه: رییس هیات مدیره شرکت دنیای سرمایه گذاری مدیرعامل شرکت پرداخت یاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۷۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • خطیر در استقلال ماندنی شد
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ابقای اعضای فعلی هیات‌مدیره به‌پرداخت ملت