Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به مشکل کمبود آب در کشور گفت:‌ ما به دنبال افزایش دما در سال 99 و 1400 با تنش آبی در استان‌های مختلف مواجهیم که مسئولان مربوطه باید راهکارهای لازم در کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت برای عبور از این وضعیت در دستورکار خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کوتاه‌مدت باید مدیریت عرضه در دستورکار قرار گیرد و در بلندمدت باید مدیریت تقاضا و با فرهنگ‌سازی بتوانیم در بلندمدت بحث مصرف بهینه را در جامعه در حوزه‌های مختلف کشاورزی و... نهادینه کنیم. بحث مصرف بهینه آب و اصلاح الگوی مصرف آب در این حوزه قرار دارد.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حوزه کشاورزی متأسفانه با وجود مشکل کمبود آب ما هنوز بحث کشت سنتی را ادامه می‌دهیم و از روش‌های نوین آبیاری کمتر استفاده نمی‌کنیم و یا در کویر مرکزی محصولات کشاورزی که آب فراوان نیاز دارند را کشت می‌کنیم که این قبیل اقدامات می‌تواند تنش آبی در کشور را تشدید کند.

جوکار خاطرنشان کرد: و یا در حوزه صنعت، صنایع آب‌بر خود به یک معضل در بحث آب تبدیل شده که می‌بینیم در مناطق کویری و کم‌آب این صنایع احداث می‌شوند.

وی افزود: ما در بحث صنعت آمایش سرزمین را نادیده گرفته‌ایم، مناطق مختلف جغرافیایی باید بر اساس شرایط اقلیمی که دارند و ظرفیت‌هایی که در مناطق مختلف وجود دارد باید توسعه بیابد.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما یک سند توسعه نامتوازن و ناپایداری را اجرا کرده‌ایم و نقشه راه درستی را هم برای این موضوع نداریم و لذا صنایع آب‌بر خود یکی از مشکلاتی است که امروز ما با آن مواجهیم.

جوکار خاطرنشان کرد: بحث جمعیت و مهاجرت به شهرها و پدیده حاشیه‌نشینی خود یکی دیگر از مشکلات است، به هر حال حاشیه‌نشین‌ها باید خدمات به آنها ارائه شود به ویژه در حوزه آب.

وی افزود: به عنوان مثال‌ در حوزه آبریز زاینده‌رود در گذشته یک میلیون نفر بهره‌بردار بودند که این جمعیت امروز به 6 میلیون نفر افزایش یافته که باید در درازمدت تامین منابع آبی برای این جمعیت انجام می‌شده که این کار انجام نشده و صورت نگرفته است و امروز بحث آب در این حوزه به یک بحث اجتماعی و به نوعی تأثیر گذار تبدیل شده است.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حوزه صنعت و آب مورد نیاز برای این بخش باید سرمایه‌گذاری در بخش انتقال آب دریا باشد و نباید به صنایع آب‌بر اجازه دهیم که از منابع آبی حوزه منطقه‌ای استفاده کنند.

جوکار خاطرنشان کرد: یکی از مسائل بحث اقتصاد آب است که بسیار مهم است و ما باید محاسبه کنیم یک محصولی که با آب زیاد تولید می‌شود و اصلا صرفه اقتصادی ندارد نباید در دستورکار قرار گیرد و ما می‌توانیم نوع کشت آنها را تغییر دهیم.

وی گفت: ما در بحث آب باید با مشورت ذی‌نفعان مسائل را حل کنیم و باید بدانیم که حضور در کف خیابان هیچ گاه پاسخگوی نیاز آبی ما نخواهد بود و تنها نتیجه آن فقط افزایش هزینه‌ها برای کشور است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی صنایع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۷۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد

ایسنا/آذربایجان غربی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی باید در اولویت قرار بگیرد چرا که بسته‌بندی نقش مهمی در جذب مشتری دارد.

جواد واحدی ۱۱ اردیبهشت در بازدید از مدرسه هدایت که تبدیل به موزه صنایع‌دستی شده است با اعلام این مطلب اظهار کرد: مدرسه هدایت ارومیه پس از تحویل به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و مرمت آن به یک بنای پویا تبدیل شده است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: راه‌اندازی موزه صنایع‌دستی در این مکان نیز یک ایده جالبی بوده که هنر اصیل مردم این دیار در این بنای تاریخی به نمایش درآمده است.

وی تصریح کرد: همچنین برای معرفی هر چه بیشتر صنایع‌دستی آذربایجان غربی می‌توان یکی از میادین ارومیه را به‌ نام صنایع‌دستی نام‌گذاری کرد و در طراحی میدان از تعدادی از آثار فاخر صنایع‌دستی استفاده کرد.

محمدرضا طنابی، معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در این بازدید گزارشی از عملکرد معاونت صنایع‌دستی در سال گذشته ارائه کرد و گفت: سال گذشته طبق اعلام گمرک میزان صادرات صنایع‌دستی استان ۱۷.۵ میلیون دلار بوده است و در سال ۱۴۰۱ در تولید صنایع‌دستی چوبی رتبه سوم و در مجموع تولیدات صنایع‌دستی رتبه پنجم را کسب کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • ۸۰ هزار گردشگر خارجی پارسال به مازندران سفر کردند
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • جدول منابع و مصارف «حوزه انرژی» به تصویب رسید
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان
  • درگیری در یک ورزشگاه در فیروزآباد
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع