Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس نمایندگان آمریکا قرار است هفته آینده لایحه‌ای را بررسی کند که واردات از منطقه سین‌کیانگ چین را به دلیل نگرانی درخصوص "کار اجباری" ممنوع می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، جیم مک‌گاورن، نماینده حامی این لایحه، به خبرنگاران گفت: هفته آینده، هفته‌ای مهم برای حقوق بشر است. ما فکر می‌کنیم مهم است که برخی از قوانین چین را تغییر دهیم، امیدواریم که بیشتر آن بر حقوق بشر متمرکز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما می‌خواهیم "قانون پیشگیری از کار اجباری اویغورها" را ببینیم که به نوعی از خط پایان عبور کند.

هفته آینده، جو بایدن،‌ رئیس جمهوری آمریکا، میزبان "اجلاس دموکراسی‌ها" است که به عنوان تلاشی برای "عقب راندن" نفوذ "فزاینده" چین تلقی می‌شود.

ماه‌هاست که جمهوری خواهان و دموکرات‌ها بر سر مسئله "قوانین اویغورها" بحث می‌کنند. اخیرا، مارکو روبیو، سناتور جمهوری خواه خواستار آن شده است که این اقدام به عنوان "اصلاحیه‌ای" در "قانون مجوز دفاع ملی" (NDAA) گنجانده شود که بررسی سنا درخصوص سیاست تنظیم لایحه عظیم سالانه برای پنتاگون را به تعویق می‌اندازد.

دفتر روبیو بلافاصله به درخواستی برای اظهار نظر در مورد اینکه آیا تصویب لایحه مک‌گاورن در مجلس نمایندگان موضع وی را در مورد لایحه دفاعی تغییر می‌دهد، پاسخ نداد.

اگر این لایحه به قانون تبدیل شود، اینطور در نظر گرفته می‌شود که همه کالاهای تولیدی سین‌کیانگ، جایی که دولت چین شبکه گسترده‌ای از اردوگاه‌های بازداشت اویغورها و دیگر گروه‌های مسلمانان را راه‌اندازی کرده است، با "کار اجباری" ساخته شده است.

چین چنین اتهاماتی را در سین‌کیانگ رد می‌کند؛ اما آمریکا و اکثر گروه‌های حقوق بشر ادعا می‌کنند که چین در آنجا "نسل کشی" می‌کند.

جمهوری‌خواهان، دموکرات‌های بایدن را متهم کرده‌اند که این قانون را "آهسته" پیش می‌برند زیرا این مسئله "برنامه انرژی تجدید پذیر" رئیس جمهور را پیچیده می‌کند؛ از طرفی دموکرات‌ها چنین چیزی را رد می‌کنند.

دن کیلدی، نماینده دموکرات‌ها در یک مصاحبه تلفنی به خبرگزاری رویترز گفت: من فقط می‌خواهم رویکردی سخت درخصوص کار اجباری در سین‌کیانگ ببینم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا چین سین کیانگ کار اجباری دموکرات ها سین کیانگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۸۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به پایان رسید

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ابتدای صبح امروز به ادامه بررسی جداول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ پرداختند و جدول‌های ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴، ۱۶، ۲۰، ۲۱، ۲۲ و پیوست یک و سه را به تصویب رساندند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از اتمام بررسی جداول اظهار کرد: این امکان وجود دارد که در تنظیم جداول برای ایجاد تراز، جابجایی‌هایی داشته باشیم منتها این به هیچ عنوان به معنای تغییر ماهیت جداول نیست و ردیفی اضافه نمی‌شود.

وی اظهار کرد: نمایندگان به هیات رئیسه کمیسیون تلفیق اجازه بدهند تا این اقدام را در راستای ایجاد تراز و رفت و برگشت‌های شورای نگهبان انجام دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در نهایت از نمایندگان خواست به تغییرات مصوب در جداول، پیوست‌ها و ردیف‌ها رای دهند که نمایندگان با ۴۶ رای موافق، ۱۶ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ رای دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ایران قوی مدیون خون شهدا
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • بودجه شهرداری کرمانشاه تصویب شد
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به پایان رسید
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود