Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه در مصلای این شهر افزود: کشور ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد، متوسط بارندگی سالانه آن ۲۵۰ میلی‌متر (یک‌سوم متوسط جهانی) و میزان تبخیر سه برابر میانگین جهانی است. 
وی با اشاره به اینکه ایران در ردیف کشورهای دارای بحران آبی قرار دارد و همواره با تنش‌های آبی روبه‌روست، اظهار داشت: ۳۰ درصد از بارش‌های کشور برای ۷۰ درصد مساحت خاکی است که تناسبی بین بارش‌ها و مساحت خاکی وجود ندارد به‌گونه‌ای که در زمان کشاورزی و عدم نیاز به آب، بارش در کشور وجود دارد اما در زمان نیاز به آب برای کشاورزی، بارشی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام‌جمعه کاشان گفت: بخش عمده‌ای از  تأمین آب در ۱۶ استان بیابانی کشور از طریق قنات‌ها و جریان‌های وابسته به‌ سفره‌های زیرزمینی و مقداری نیز در بستر مسیل‌ها و آبراه‌ها تأمین می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش نزولات جوی و حاکمیت شرایط خشک‌سالی بر کشور، کارشناسان بارها یادآور شدند که تنها راه نجات کشور از بی‌آبی اجرای طرح‌های آبخیزداری است چون آبخیزداری بهترین روش‌های مدیریت پایدار منابع آب و راه‌حل عبور کشور از این مشکل است.
آیت‌الله سلیمانی هدف از اجرای طرح‌های آبخیزداری را مدیریت عملیات کشاورزی، دام‌پروری و دامداری، سدسازی، ساختمان‌سازی و راه و شهرسازی بیان و اضافه‌ کرد: تا زمانی که طرح‌های آبخیزداری با روش‌های علمی و منطقی در کشور انجام نشود، مدیریت عالمانه‌ای در این زمینه وجود نخواهد داشت.
وی همچنین اجرای طرح‌های آبخوان‌داری را در کشور را خواستار شد و گفت: با اجرای علمی طرح‌های آبخوان‌داری، افزون بر احیای کمی و کیفی منابع آب‌وخاک، از خسارت‌های مستقیم و غیرمستقیم زمین‌های کشاورزی که در جریان وقوع سیل از بین می‌روند، جلوگیری خواهد شد.
خطیب نماز جمعه کاشان بابیان اینکه بخش قابل‌توجهی از آب قابل استحصال در کشور بدون استفاده از دسترس خارج می‌شود، سریع‌ترین و بهترین روش راه نجات کشور از بحران کم‌آبی را اجرای طرح‌های آبخوان‌داری بیان و تأکید کرد: مسوولان باید تلاش زیادی برای تحقق این هدف انجام دهند.
وی یادآور شد: با اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری می‌توان از پیامدها و خسارت‌های سیلاب‌ها که  به کم شدن آب سفره‌های زیرزمینی،  فرونشست زمین و شوری آب منجر می‌شود را می‌توان مهار کرد.
امام‌جمعه کاشان با اشاره به اینکه اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری روش ساده و کم‌هزینه‌ای است،گفت: این طرح‌ها قابل مشارکت‌پذیری بخش خصوصی و مردم نیز هست، سهم مردم در مساله ذخیره آب در دوران پیش از انقلاب و پس‌ازآن نادیده گرفته‌شده است و دولتمردان در تمام ادوار نقش مردم را در این موضوع  که حیاتی‌ترین مساله است، جدی نگرفته‌اند.
وی تصریح کرد: بر پایه تقسیمات ۶ گانه آبخیزداری در کشور، ۱۲۵ میلیون هکتار زمین کشاورزی نیازمند به عملیات آبخیزداری است که تاکنون ۳۰ میلیون هکتار یعنی ۲۰ درصد آن موردمطالعه و اجرای این طرح‌ها قرارگرفته است. 
آیت‌الله سلیمانی افزود: باوجوداین شرایط ، دولت سیزدهم این میراث را در اختیار دارد و نباید توقع داشته باشیم که یک‌شبه معجزه کند بلکه توقع آن است که تورم مهار و تهیه معیشت مردم آسان شود،  چون اراده، عزم، ایمان و اعتقاد به حل مشکلات وجود دارد، بقیه کارها کم‌کم اصلاح  خواهد شد.

برچسب‌ها عباس علی سلیمانی ستاد اقامه نماز کشور اصفهان کاشان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عباس علی سلیمانی ستاد اقامه نماز کشور اصفهان عباس علی سلیمانی ستاد اقامه نماز کشور اصفهان کاشان اجرای طرح های آبخیزداری آبخوان داری جمعه کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان گفت: در دولت سیزدهم ۱۳۸ واحد اقتصادی راکد در گلستان به چرخه تولید برگشت.

 علی‌محمد زنگانه روز شنبه در همایش تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستاهای گلستان اظهار کرد: در تعطیلات نوروز امسال ۷۵ هزار گردشگر از جزیره آشوراده دیدن کردند که این آمار باید به ۷۵۰ هزار نفر برسد.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌گذاریم مصوبه رییس جمهور برای اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری جزیره آشوراده روی زمین بماند، افزود: اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری آشوراده در ۲۲ هکتار و احیای ۱۹ هکتار از روستای آشوراده در دستور کار قرار دارد.

استاندار گلستان در ادامه به جایگاه شوراها اشاره کرد و گفت: در قانون اساسی، نظام جمهوری اسلامی متکی بر آرای عمومی است. زمانی نماینده مجلس شورای ملی به صورت فرمایشی انتخاب می‌شد اما به برکت انقلاب اسلامی انتخاب رییس جمهور و نمایندگان مجلس و اعضای شوراها با انتخاب مردم است.

زنگانه به گلایه برخی اعضای شوراها مبنی بر طولانی شدن روند انتصاب شهرداران اشاره کرد و گفت: مجموعه معاونت عمرانی و اداره‌کل امور شهری و شوراهای استانداری گلستان موظف است روند انتصاب شهردار را در دو تا سه هفته مشخص کنند.

وی خواستار تشکیل نظام رصد تخصصی ویژه شوراهای شهر و روستا در استان گلستان شد و افزود: معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان و همچنین شورای استان باید مطالبه‌ها و مشکل‌های شوراها را پیگیری کنند.

استاندار گلستان با بیان اینکه افزون بر ۱۰ هزار میلیارد ریال منابع اعتباری در پایان فروردین وارد استان شد، گفت: از این مبلغ دو هزار میلیارد ریال برای حل مشکل آب آشامیدنی و دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به سد نرماب اختصاص پیدا کرد.

زنگانه گفت: از آغاز فعالیت به عنوان استاندار تاکنون در ۳۴ شهر حضور پیدا کردم که این رخداد در تاریخ استان بی‌سابقه بود. همچنین در ۱۴ شهرستان شورای اداری تشکیل دادم و نظام مسائل و مشکلات شهرستان‌ها، پیش از سفر بررسی و پیش‌نویس مصوبات تدوین شد و در نشست مشترک مسئولان در سطوح استانی و شهرستانی نیز در باره نظام مسائل مصوبه تعیین شده است.

وی با تاکید بر اینکه مصوبات سفر به شهرستان‌ها تشریفاتی نیست و تک‌تک آنها را تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد، افزود: برخی شهرستان‌ها بیش از ۱۰۰ مصوبه داشتند و همه این مصوبات پیش از پایان دولت سیزدهم عملیاتی خواهد شد.

استاندار گلستان با بیان اینکه در دولت سیزدهم ۱۳۸ واحد اقتصادی راکد در گلستان به چرخه تولید برگشت، گفت: صادرات غیرنفتی در کل تاریخ گلستان رکورد زد و از یک میلیون و ۳۵ هزار تن گذر کرد، همچنین سهم صادرات گلستان از کل کشور ۹ درصد بود که در دولت سیزدهم به ۲۶ درصد رسید.

زنگانه با بیان اینکه ابرچالش استان گلستان خشک‌شدن خلیج گرگان بود، یادآور شد: در صورت وقوع تراژدی تلخ و دردناک خشک شدن خلیج گرگان، خطرهای بزرگی گلستان را تهدید می‌کرد و محیط زیست و سلامت مردم را به چالش می‌کشاند.

این مقام مسئول با اشاره به همت دولت برای راه‌اندازی منطقه آزاد اینچه‌برون گفت: ده‌ها سرمایه‌گذار منتظر سرمایه‌گذاری در این منطقه آزاد هستند.

وی بیان کرد: خط انتقال برق از نیروگاه به شهرک هزار هکتاری اترک اقدام مثبت دولت در گلستان بود، ما این پروژه را با چنگ و دندان پیگیری کردیم تا زودتر به ثمر بنشیند.

زنگانه به تنش و خشکسالی شدید در کلاله اشاره کرد و توضیح داد: طرح آب‌رسانی کلاله قرار بود سال ۱۴۱۴ به سرانجام برسد اما با اقدامات جهادی دولت سیزدهم، هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یافت.

استاندار گلستان با بیان اینکه دولت برای سد نرماب به عنوان اولین سد با کاربری آب آشامیدنی استان تا اردیبهشت ماه بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال اعتبار تزریق کرد، گفت: همچنین اعتبارات برای کنترل تنش آبی شدید و بهبود وضعیت آب شرب در گرگان ۳۷ برابر شد.

وی به موفقیت گلستان در بخش‌های مختلف در کشور اشاره کرد و از کسب رتبه سوم استان در حوزه اشتغال، رشد بیش از هشت درصدی در حوزه اقتصاد، رتبه ۱۵ در سرمایه‌گذاری خارجی، رتبه دهم کشور در کنترل تورم و رتبه هفت کشور در طرح رضایت‌سنجی از عملکرد کارکنان، رتبه دوم کشور در اجرای مصوبات سفر رییس جمهور و رتبه سیزدهم در تبیین هنرمندانه دستاوردهای دولت خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • پنجشنبه یا شنبه؛ کدامیک آخر هفته تعطیل می‌شود؟
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است