Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دیر، حجت الاسلام سیدعلی حسینی امام جمعه دیر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندر دیر، اظهار داشت: مسؤولان براساس داشته‌ها وعده دهند و توقع ایجاد نکنند، مردم به اندازه کافی توقع دارند.

امام جمعه دیر با بیان اینکه مشکل فرسودگی شبکه آبرسانی و کیفیت آب دیر یکباره بوجود نیامده است، افزود: ضمن پیگیری مصرانه مشکلات مردم، باید روشنگری و تبیین کنیم که مردم بدانند مسئله آب دیر به تازگی اینگونه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آب شرب دیر به گونه‌ای است که گاهی اوقات نمی‌توان به صورت زد؛ بعضی‌ها زورشان نمی‌رسد که آبشیرین کن یا آب شیرین بخرند.

حسینی با اشاره به اینکه بخشی از مسئله را می‌شود حل کرد، یادآور شد: سهمیه آب شهرستان را گاهی اوقات کم می‌کنند؛ بعضی چیزها پول نمی‌خواهد با یک تشر و پیگیری نماینده مجلس حل می‌شود که سهمیه آب شهرستان را کم نکنند.

وی با تاکید بر لزوم پیگیری جدی نماینده مجلس درخصوص مسئله آب دیر، گفت: برای اصلاح شبکه آبرسانی میلیاردها تومان پول نیاز است که نماینده مجلس باید پیگیری کند اما با این حال مردم واقعیات را بدانند و توقع نداشته باشند یک روزه شبکه آبرسانی اصلاح شود.

خطیب جمعه دیر خواستار افزایش سهمیه شیرین‌سازی آب در پروژه آبشیرین کن دیر شد و تاکید کرد: موانع سر راه این پروژه و بحث محیط زیست و مسائل دیگر باید حل شود؛ یکی دو هفته مهلت می‌دهم اگر حل نشد حرف‌هایی دارم که هفته‌های آینده خواهم گفت که محیط زیست چرا جاهای دیگر گیر نمی‌دهد اینجا که نوبت آب مردم شد جلوگیری می‌کند.

وی گفت: بخشنامه وزیر کشور دست فرمانداران جدید در انتخاب همکارانشان بسته است؛ بنده بارها گفته‌ام که در عزل و نصب‌ها دخالتی ندارم اما اینکه فرمانداری نتواند معاونش را عوض کند وقتی از ناحیه خود وزارت کشور هم باشد واویلا است.

حسینی عنوان کرد: جوانان و گروه‌های فرهنگی ما و معاونت پرورشی آموزش و پرورش برای فعالیت‌هایشان نیاز به مساعدت دارند.

وی خواستار تعیین تکلیف زمین‌های محله خورخندل شهر دیر شد و ادامه داد: اگر مسئله ته لنجی ساماندهی شود، مشکلات مردم حل می‌شود اما تا زمانی که این مشکل حل نشود و گمرک برگ سبز و پته‌ای به مردم ندهد، این کالاها از نظر نیروی انتظامی قاچاق محسوب می‌شود.

امام جمعه دیر بیان کرد: ته لنجی به نام ملوان و به کام دیگران نشود بلکه این جنس باید وارد بازار شود و از آن طرف اجناس ارزانتر شود اما اگر بنا بر این باشد که این کالاها به صورت عمده از شهرستان خارج شود من طرفداری نمی‌کنم بنابراین دفاع ما از ساماندهی ته لنجی در این چهارچوب است.

وی با اشاره به روز قانون اساسی، خاطرنشان کرد: قانون اساسی میثاق ملی ما است و همه باید به آن پایبند باشند.

حسینی درباره روز جهانی معلولین، تاکید کرد: خانواده‌ها با عواملی که باعث معلولیت می‌شوند آشنا شده و پیشگیری کنند.

وی با اشاره به حماسه ۱۳ آذر سال ۵۷ و گرامیداشت یاد شهیدان احمد حیدری و سمنبر عالی پور، گفت: سال‌های قبل این روز به نام شهرستان دیر نامگذاری شد ولی متاسفانه در این زمینه کار خوبی انجام نشد در حالی که باید ستاد و کمیته‌ای تشکیل و ظرفیت‌های شهرستان معرفی شود.

حسینی با تبریک روز دانشجو، بیان کرد: دانشجویان ما به عنوان افسران جنگ نرم در مقابل جنگ نرم دشمن بایستند و آرمان خواهی و استقلال طلبی داشته باشند و نهصت علمی را به پیش برده و آرمان شهدای ۱۶ آذر را فراموش نکنند.

وی درباره مذاکرات وین، عنوان کرد: هیات ایرانی با رعایت سه اصل حکمت، عزت و مصلحت اولویت اول را به لغو تحریم‌ها دادند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست امام جمعه آب نماینده مجلس امام جمعه دیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۹۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ بهزاد قنبری بعد از ظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران که به منظور تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی برگزار شد، انقلاب اسلامی را انقلابی مردمی دانست و با اشاره به اینکه دشمن از تمام توان خود برای جدا کردن مردم از اعتقادات و مبانی الهی استفاده می‌کند، اظهار کرد: دشمن از ابتدای انقلاب تاکنون جنگ پیچیده‌ای علیه ملت ایران در عرصه‌های تربیتی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و.. به راه انداخته است تا مقاومت مردم را بشکند.

فرمانده سپاه ناحیه آستارا با بیان اینکه همزمان با گرامیداشت هفته بسیج سازندگی برنامه‌های مختلفی در شهرستان آستارا برگزار می‌شود، گفت: بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و نماد همدلی مردم و نظام است.

وی شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی» عنوان کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب بسیج را کلید طلایی حل مشکلات جامعه ذکر کردند و تشکیل گروه‌های جهادی یکی از طرح‌های مهم است که تاکنون با توفیقات خوبی همراه بوده است.

سرهنگ قنبری کار جهادی را نماد همدلی دانست و گفت: روحیه بسیجی و جهادی در کشور سبب شده است تا با رفع گرفتاری‌های مردم کشور به یک مصونیت و امنیت مطلق دست یابد و امروز مشاهده می‌کنیم که در جای جای کشور در پیشرفت، عمران و آبادانی همواره پای بسیج در میان است.

وی افزود: کار جهادی دارای شاخصه‌هایی است و ساخت و ساز و فعالیت‌های عمرانی تنها هدف این مجموعه نیست، اصلی‌ترین شاخصه آن انسان‌سازی و آماده کردن روحیه‌ها برای خدمتگزاری راستین است.

فرمانده سپاه ناحیه آستارا با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در سطح شهرستان آستارا ثبت شده است افزود: این گروه‌ها در عرصه‌های سازندگی، آبادانی، محرومیت زدایی، ایجاد اشتغال پایدار، خدمات کشاورزی، اجتماعی، بهداشتی، پزشکی و دامپزشکی و کمک‌های مومنانه فعالیت می‌کنند.

آبرسانی به ۱۹ منطقه روستایی توسط بسیج سازندگی آستارا

وی با تاکید بر اینکه همه مردم مخصوصاً جوانان ما باید در کارهای جهادی و بسیج سازندگی حضور داشته باشند، افزود: امروزه بسیاری از جوانان ما در گروه‌های جهادی و اکثراً خودجوش در اقصی نقاط کشور حضور مستمر دارند و بسیاری از معضلات و مشکلات مردم مخصوصاً روستا نشینان را حل می‌کنند.

وی ادامه داد: نمونه بارز این حضور را در موضوع کرونا داشتیم، زمانی که همه از یکدیگر فرار می‌کردند این گروه‌های جهادی ما بودند که پای کار ماندند و برای کاهش آلام مردم گام برداشتند و در شهرستان آستارا نیز در سیل سال گذشته این بسیجیان و گروه‌های جهادی بودند که توانستند اقدامات خوبی را انجام دهند.

سرهنگ قنبری با اشاره به اینکه آبرسانی به ۱۹ منطقه روستایی با تنش آبی بالا، انسداد ۴ کیلومتر از مرز در مناطق مرزی شهرستان، ساخت و تحویل بیش از ۱۵ واحد مسکن محرومین، افتتاح کارگاه‌های اشتغال‌زایی، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۶۰ میلیارد ریالی، توزیع بسته‌های مؤمنانه و معیشتی و برگزاری مشاوره‌های حقوقی، پزشکی، اهدای جهیزیه، برگزاری کلاس‌های آموزشی، برگزاری ۱۸ دوره میز خدمت، نمایشگاه‌های فصلی، برگزاری ۶۰ دوره ویزیت رایگان در روستاها از برنامه‌هایی بود که توسط بسیج سازندگی سپاه ناحیه آستارا در سال گذشته در این شهرستان برگزار شد.

وی با اشاره به اجرای ویژه برنامه‌های بسیج سازندگی در هفته بسیج سازندگی گفت: اهدای ۵۰۰ بسته معیشتی برای خانواده‌های نیازمند، اهدای ۲ سری جهیزیه به نوعروسان به ارزش ۱ میلیارد ریال، برگزاری ویزیت رایگان در روستای کانرود، افتتاح کارگاه‌های اشتغال زایی پرورش طیور محلی، خیاطی و دامداری، افتتاح ۲ واحد مسکن محرومین از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده در هفته بسیج سازندگی است.

کد خبر 6099827

دیگر خبرها

  • میز خدمت جهادی در شهرک امام زاده ابراهیم (ع) شفت برپا شد
  • اجلاسیه علما شهرستان زیرکوه درشهریور امسال برگزار می‌شود
  • امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون زبان MSRT اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دیدارفرماندار،فرمانده سپاه و گروهای جهادی با امام جمعه کرخه
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • جمعه، آخرین مهلت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ در قزوین
  • لحظه تصادف امام‌جمعه شهر بلوک جیرفت
  • لحظه تصادف مرگبار و فوت یک امام جمعه
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد