Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@06:50:55 GMT

توییتر حساب ۳۵۰۰ کاربر را مسدود کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۱۲۰۸

توییتر حساب ۳۵۰۰ کاربر را مسدود کرد

به گزارش ایرنا، توییتر در بیانیه ای اعلام کرد: اکثریت قریب به اتفاق این حساب ها بخشی از شبکه‌ای بود که در مورد نحوه برخورد حزب کمونیست چین در رفتار با جمعیت اویغورها در سین‌کیانگ فعالیت داشته اند.

توییتر همچنین ۱۱۲ حساب کاربری مرتبط با شرکتی به نام Changyu Culture مرتبط با دولت منطقه ای سین کیانگ را مسدود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
اقدام توییتر در مسدودیت حساب های کاربری در حالی انجام می شود که شرکت فیسبوک نیز در روز گذشته اعلام کرد که بیش از ۵۰۰ حساب کاربری را که بخشی از یک کمپین نفوذ مرتبط با چین در ارتباط با کووید-۱۹ بودند، بسته است.

همچنین شبکه توییتر همچنین ۱۶ حساب مرتبط با آژانس تحقیقات اینترنتی یک شرکت روسی که منتقدان آن را مزرعه ترول‌ها می‌نامند را مسدود کرد.

توییتر در بیانیه خود نیز همچنین اعلام کرد که ما شبکه‌ای متشکل از ۵۰ حساب کاربری را حذف کردیم که به دولت غیرنظامی لیبی و عوامل حامی آن حمله می‌کردند و در عین حال حمایت قابل توجهی از موقعیت ژئوپلیتیک روسیه در لیبی و سوریه داشته اند.

همچنین حساب های کاربری شماری از شرکت های تبلیغاتی کشورهای مکزیک، ونزوئلا را مسدود شده است.

مسدود کردن حساب های کاربری در حالی صورت می گیرد که شبکه اجتماعی توییتر مانند دیگر غول‌های رسانه‌های اجتماعی به دلیل عدم کسب موفقیت در مقابله با اطلاعات نادرست در پلتفرم خود و همچنین پست‌های نژادپرستانه و جنسیتی در میان اشکال دیگر سخنان نفرت پراکنی، با انتقاداتی مواجه شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۱۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی

محققان گوگل می‌گویند با وجودی که دستیار‌های هوش مصنوعی ابزار‌هایی مفید و کاربردی هستند، اما می‌توانند کاربران را از نظر عاطفی بیش از حد به خود وابسته کنند. این وابستگی عاطفی می‌تواند پیامد‌های اجتماعی منفی به‌دنبال داشته باشد.

به گزارش دیجیاتو؛ دستیار‌های هوش مصنوعی این روز‌ها بیش‌از‌پیش درحال توسعه هستند و تقریباً در تمامی پلتفرم‌ها به ابزاری کاربرپسند تبدیل شده‌اند. با این شرایط، محققان گوگل در مقاله‌ای در مورد استفاده بیش از حد از آن‌ها و وابستگی عاطفی کاربران نسبت به چنین ابزار‌هایی هشدار می‌دهند.

کاربران در معرض وابستگی عاطفی به هوش مصنوعی قرار دارند

براساس مقاله جدید آزمایشگاه تحقیقاتی DeepMind گوگل، دستیاران هوش مصنوعی پیشرفته و شخصی‌سازی‌شده مزایای بالقوه زیادی به‌همراه دارند و می‌توانند تغییراتی همه‌جانبه در زندگی ما ایجاد کنند. این ابزار‌ها می‌توانند وضعیت کار، آموزش و فعالیت‌های خلاقانه و همچنین نحوه برقراری ارتباط ما را تغییر دهند. محققان این مطالعه می‌گویند اگر توسعه هوش مصنوعی بدون برنامه‌ریزی مدبرانه باشد، می‌تواند به یک شمشیر دولبه تبدیل شود.

این مقاله می‌گوید: «این ابزار‌های غیرطبیعی (مصنوعی) حتی ممکن است محبتی خیالی و رویکردی عاشقانه نسبت به کاربر ابراز کنند. چنین وضعیت‌هایی می‌تواند پایه و اساس ایجاد وابستگی عاطفی طولانی‌مدت به هوش مصنوعی را برای کاربران ایجاد کنند.»

در صورت عدم کنترل این ارتباط، استقلال کاربر ممکن است تحت‌الشعاع قرار گیرد و روی روابط اجتماعی وی تأثیرگذار باشد. هوش مصنوعی حتی می‌تواند جایگزین تعامل انسانی شود.

این خطرات، صرفاً موضوعاتی نظری نیستند. حتی زمانی که هوش مصنوعی در حد یک چت‌بات باشد نیز می‌تواند روی کاربر تأثیر بگذارد. در سال ۲۰۲۳ کاربر پس از چت طولانی با چت‌بات متقاعد شده بود که خودکشی کند.

«ایسون گابریل»، دانشمند محقق در تیم تحقیقاتی DeepMind و یکی از نویسندگان مقاله در توییتی هشدار داد که انواع دستیار شخصی و دستیار‌های شبیه انسان، به‌صورت فزاینده‌ای برخی موضوعات در مورد انسان‌شناسی، حریم خصوصی، اعتماد و روابط مناسب را مطرح می‌کنند. او معتقد است که باید با دقت بیشتری به حوزه‌های اجتماعی و هوش مصنوعی توجه کرد.

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • تردز حالا ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد
  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • عکس| نقشه جدید سازمان سیا برای خرابکاری در ایران فاش شد
  • وقتی درخشش کای هاورتس حرص توییتر چلسی را در می‌آورد! / عکس
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • اتهام بزرگ: پیکه از عربستان رشوه گرفت!‏
  • ۳۵۰۰ هکتار از مزارع مازندران بایر مانده است/ توقف فینسک
  • سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت
  • دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند