Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالخالق آرامش دوست روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این تجهیزات شامل ۳۰ قلم انواع تجهیزات پزشکی بوده که به اورژانس ۱۱۵ سوق، بیمارستان امام خمینی و کلینیک تخصصی دهدشت اهدا شده است.
وی بیان کرد: موسسه خیریه امام حسن مجتبی (ع) در سال جای در چند نوبت اقدام به تامین و اهدای تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان امام خمینی دهدشت و مراکز درمانی شهرستانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۴مرکز بهداشتی و درمانی، ۱۰۸ پایگاه سلامت و ۸۹ خانه بهداشت برای جمعیت ۱۴۸ هزارنفری در سطح شهرستان کهگیلویه وجود دارد.

بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی دهدشت دارای ۱۷ بخش درمانی است.
بیمارستان امام خمینی دهدشت جمعیت ۲۲۰ هزار نفری شهرستانهای کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی را پوشش می دهد.

بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت در سال ۱۳۷۸ با ۱۶۰ تخت درمانی شامل بخش های داخلی، زایشگاه، اتاق عمل، جراحی زنان، جراحی عمومی، اطفال و نوزادان راه اندازی شد.

۱۶ هزار نفر از جمعیت ۱۳۲ هزار نفری کهگیلویه زیر پوشش کمیته امداد هستند.

برچسب‌ها تجهیزات پزشکی کهگیلویه و بویراحمد کمیته امداد امام خمینی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی کهگیلویه و بویراحمد کمیته امداد امام خمینی تجهیزات پزشکی کهگیلویه و بویراحمد کمیته امداد امام خمینی بهداشت و سلامت بیمارستان امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۲۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان

فریبا ولی‌پور  اظهار کرد: پس از رصد کودکان، اگر اختلال‌هایی مانند لاغری، کوتاهی قد و کم وزنی داشته باشند و این شرایط نتیجه سوء تغذیه باشد و نه بیماری، وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی لیست این افراد را در اختیار وزارت کار قرار می‌دهد تا از آنها حمایت شود.

وی با بیان اینکه امسال روند شناسایی این کودکان از طریق مجموعه مراکز بهداشتی استان ادامه دارد، گفت: براساس این قانون کودکان بین ۶ تا ۵۹ ماهه از دهک‌های یک تا هفت حمایت می‌شوند که برای دهک یک تا پنج، ماهانه یک میلیون تومان و برای دهک‌های شش و هفت ماهانه ۶۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

ولی‌پور ادامه داد: به مادرانی که کودک کمتر از پنج ساله دارند و از اختلال لاغری، کم وزنی و کوتاهی قد ناشی از سوءتغذیه رنج می‌برند توصیه می‌شود به مراکز بهداشتی محل زندگی خود مراجعه تا پس از گذراندن مراحل آزمون وسع، آنها را به اداره کار برای حمایت معرفی کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان افزود: مادران باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال نیز به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند تا پس از مشخص شدن دهک آنها وضعیت حمایت از آنها بررسی شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد