Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش از این هیچ یک از شهرهای کشور در وضعیت قرمز قرار نداشتند اما با گذشت یک هفته، دو شهر به علت افزایش روند بستری کرونا، مجدداً در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفتند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ نقشه رنگ بندی جدید شهرهای کرونایی کشور از افزایش تعداد شهرهای قرمز کرونایی حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این هیچ یک از شهرهای کشور در وضعیت قرمز قرار نداشتند اما با گذشت یک هفته، شهرستان‌های طبس (خراسان جنوبی) و بهاباد (یزد) به علت افزایش روند بستری کرونا، مجدداً در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفتند.

در حال حاضر با عبور کشور از خیز پنجم کرونا، 284 شهرستان در وضعیت آبی و 153 شهرستان در وضعیت زرد قرار گرفته‌اند و 9 شهرستان شامل اشنویه، پیرانشهر (آذربایجان غربی)، فردوس، نهبندان (خراسان جنوبی)، بردسکن (خراسان رضوی)، طارم (زنجان)، کوار (فارس)، سیرجان (کرمان)، بافق (یزد) در وضعیت نارنجی قرار دارند.

با وجود پایین بودن تعداد شهرهای قرمز کشور، حتی افرادی که دو نوبت واکسن دریافت کرده‌اند باید کماکان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را ادامه دهند زیرا در صورتی که اعلام وضعیت آبی، منجر به برگزاری دورهمی‌ها و مهمانی و تجمع در محیط‌های سربسته شود، بازهم احتمال افزایش آمار مبتلایان و شروع یک خیز جدید وجود دارد.

نمودارهای زیر روند بستری بیماران مبتلا به کرونا در استان‌های کشور را نشان می‌دهد. نمودار بستری کشوری کووید19 دارای روند نزولی است با این وجود به دلیل شیوع نوع جدید و جهش یافته ویروس کرونا موسوم به «اومیکرون» در کشورهای دیگر، علاوه بر مراقبت‌های مرزی باید میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم افزایش یابد.

اولین مورد ابتلا به این گونه جهش یافته کرونا در امارات نیز گزارش شده است و بنابراین احتمال ورود آن در روزها و هفته‌های آینده به کشور وجود دارد.

کدام استان‌ها در صدر جدول واکسیناسیون کرونا قرار دارند؟

حدود 85 درصد جمعیت بالای 12 سال کشور دو دوز و 71 درصد این جمعیت هدف نیز یک دوز واکسن کرونا دریافت کرده‌اند؛ جدول زیر درصد پوشش واکسیناسیون کرونا در استانهای مختلف کشور را نشان می‌دهد.

خراسان شمالی، گیلان، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، مازندران، مرکزی و هرمزگان، با پوشش واکسیناسیون بالای 90 درصد در صدر جدول واکسیناسیون کشور قرار دارند.

جدول زیر نیز پوشش واکسیناسیون کرونا در نظام آموزشی کشور را نشان می‌دهد.

3 فرضیه درباره منشأ پیدایش "اومیکرون"/ گسترش "مرموز" در مکانی نامعلوم!پاسخ به سؤالاتی درباره کرونای "اومیکرون"/ روش‌ پیشگیری از ابتلا به ویروس جدید چیست؟چرا کرونای "اومیکرون" نگران‌کننده نامیده شد؟/ راه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونای جدید

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا واکسیناسیون کرونا وضعیت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • هشدار قرمز بارندگی شدید؛ افزایش شدت بارندگی در تهران + فیلم
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • هوای برخی شهرهای خوزستان ، ناسالم برای گروههای حساس
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول