Web Analytics Made Easy - Statcounter

قوطی پروفیل چیست؟

پروفیل در لغت به معنی مقطعی تو خالی در طول معین است که در زبان لاتین به مقاطعی گفته میشود که در ساخت درب و پنجره و نمای ساختمان از آن استفاده میشود، قوطی پروفیل مقطعی تو خالی با سطح مقطع مربع و مستطیل شکل است که با توجه به جنس و استحکام و ویژگی هایی که دارد باعث بهبود کیفیت و افزایش سرعت پروژه ها می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صنعت ساختمان سازی، صنعت خودرو سازی و کارخانجات صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد و در دو گروه دسته بندی میشود.

پروفیل ساختمانی  پروفیل صنعتی

آهن استیل یکتا در زمینه خرید و فروش ، قیمت روز پروفیل در ایران فعالیت دارد و شما خریداران محترم میتوانید انواع پروفیل ، قوطی پروفیل را زیر قیمت بازار از ما تهیه کنید برای مشاهده قیمت انواع پروفیل به سایت ما https://ahanyekta.com مراجعه فرماید.

انواع قوطی پروفیل در بازار قوطی پروفیل ساختمانی

از اسم این پروفیل مشخص است که چه کاربردی دارد، در ساخت ساختمان و ساخت درب و پنجره از این پروفیل استفاده میشود. جنس پروفیل های ساختمانی عبارتند از: آهن، آلومینیوم، استیل و گالوانیزه.قوطی پروفیل ساختمانی در دسته های نورد گرم، نورد سرد و پروفیل مرکب تقسیم می شود .

پروفیل نورد گرم : این پروفیل مستقیم از ذوب شدن شمش فولادی در کارخانه تولید میشود. پروفیل نورد سرد : این پروفیل با شکل دادن ورق های فولادی از طریق خم کاری و پرس تولید می شود و ظاهر آن ناودانی شکل میباشد. پروفیل مرکب : این پروفیل از ترکیب نورد سرد و نورد گرم حاصل میگردد. پروفیل صنعتی : پروفیل صنعتی به دلیل وزن کم و مقاومت بالا در صنایعی مانند خودرو سازی، صنایع نظامی و ... کاربردهای مختلفی دارند. پروفیل مبلی : این پروفیل به پروفیل سبک معروف است که به دلیل داشتن خصوصیات متنوع و عالی کاربرد گسترده ایی در ساخت مبلمان، دوچرخه، لوازم خانگی، اگزوز و کانکس دارد . پروفیل گالوانیزه : پروفیل گالوانیزه برای جلوگیری از زنگ زدگی، پوشش گالوانیزه دارد و نسبت به انواع قوطی پروفیل مصرف بیشتری دارند، از آن در گلخانه ها و صنایع کشاورزی ها استفاده میشود. شکل آن به صورت U ،H و نیم دایره میباشد. پروفیل کامپوزیتی : این پروفیل در شرایط هوایی مرطوب که خوردگی بالایی دارند برای جلوگیری از خوردگی و افزایش عمر سازه در برابر ارتعاشات و لرزش هایی چون زلزله استفاده میشود. این مدل پروفیل به دلیل خاصیت غیر کشسانی باعث سبک شدن سازه میگردد. پروفیل ستونی : پروفیل ستونی از پر کاربردترین پروفیل ها است که در ساخت سوله، استفاده در کارگاه ها انبار ها و ستون های ساختمان کاربرد بسیاری دارد.

قیمت انواع پروفیل ، قوطی پروفیل زیر قیمت بازار

بهترین قیمت پروفیل را از آهن استیل یکتا بخواهید. این مجموعه سال هاست  با شرکت های بزرگی همکاری مستقیم دارد.در بین فروشندگان پروفیل و قوطی پروفیل، آهن استیل یکتا بهترین قیمت پروفیل را زیر قیمت بازار به شما میدهد. فقط کافیه با کارشناسان ما تماس بگیرید و استعلام قیمت بگیرید.

پیش از خرید پروفیل به چه نکاتی باید توجه کرد؟

سعی کنید از بهترین کیفیت پروفیل خریداری کنید، زیرا این محصول قرار است در صنایع تولیدی و … به کار گرفته شود و اگر در ابتدا با پرداخت هزینه‌ای کمتر اقدام به خرید پروفیل بی کیفیت کنید در آینده به علت تولید محصولات بد و بدون مشتری، زیان زیادی خواهید دید.با توجه به نوسان ارز و دلار و قیمت جهانی فولاد، قیمت انواع آهن آلات نیز دستخوش نوسانات می‌شود.بهترین راه برای خرید بهترین پروفیل با کیفیت، مراجعه به فروشگاه‌های فروش پروفیل باسابقه‌ای می‌باشد که با داشتن تجربه خوب و درخشان در این زمینه خیال شما را از بابت کیفیت پروفیل‌ها آسوده می‌کنند. در بازار آهن اگر به قیمت روز محصولات فولادی توجه نداشته باشید، ممکن است در معامله خود متضرر شوید. برای خرید قوطی پروفیل نیز باید قیمت روز قوطی را تحت نظر داشته باشید و در نوساناتی که ایجاد می‌شود، بهترین قیمت را انتخاب نمایید.

تولید قوطی پروفیل از ورق سیاه

در تولید قوطی پروفیل در این روش از ورق سیاه فولاد مبارکه ، اهواز و گیلان استفاده میشود.همانطور که پیش از این اشاره کردیم، شرکت آهن یکتا فروشنده انواع ورق های سیاه در ضخامت های مختلف است، شما مشتریان گرامی میتوانید برای مشاهده قیمت روز ورق سیاه به سایت ما مراجعه فرمایید. ورق گرم به دو شکل کلاف و رول در بازار فروخته می شود. شیت مصارف مختلفی دارد که مهترین کاربرد آن برای ساخت لوله و پروفیل می باشد.در تولید پروفیل سبک از دو استاندارد DIN۲۳۹۴ / EN۱۰۲۱۹-۲ استفاده می‌شود و ورق‌های مورد استفاده در تولید پروفیل سبک، ورق روغنی است، این ورق‌ها از فرآیند نورد سرد تولید می‌شوند. 

برای تولید ورق سیاه، از تختال‌های فولادی به عنوان متریال ورودی استفاده می‌شود. تختال‌ها به کوره‌هایی برای دریافت دمای پیش گرم، انتقال می‌یابند. در این مرحله یک پوسته اکسیدی بر روی ورق سیاه شکل می‌گیرد؛ بنابراین پیش از ادامه فرآیند سطح آن باید پاکسازی شود. بعد تختال‌ها را از بین غلطک‌ها عبور می‌دهند تا ضخامت صفحات آهنی کاهش پیدا کند. به این مرحله نورد خشن یا نورد تخت می‌گویند که نقش بسزایی در کاهش زمان فرایند دارد.پروفیل مبلی در صنایعی مانند لوازم ، دوچرخه‌سازی، لوازم خانگی، مبلمان و کانتینر کاربرد فراوان دارد. این نوع ویژگی‌ های زیادی دارد، همین امر باعث استفاده‌ گسترده از آن گردیده است.

کاربردهای پروفیل سبک مورد استفاده در صنعت خودروسازی تولید مبلمان اداری و خانگی ساخت تابلوهای تبلیغاتی ساخت تجهیزات صنایع هوایی ساخت تجهیزات و مبلمان شهری ساخت دوچرخه کاربرد پروفیل سنگین دستگاه های صنعتی ساخت شاسی ماشین آلات سنگین مصارف ساختمانی به عنوان قوطی و ستون در پنجره تفاوت پروفیل سنگین و سبک در چیست؟

 پروفیل سبک و سنگین مربوط به ورقی است که در تولید آن ها به کار می‌رود. برای تولید پروفیل سبک ورق روغنی با ضخامت کمتر از ۱.۵ میل و برای تولید پروفیل سنگین ورق‌سیاه با ضخامتی بالاتر از ۱.۵ میل به کار می‌رود. کاربرد پروفیل سبک و سنگین متفاوت است، پروفیل سنگین با توجه به استحکام بالاتر در مواردی که نیاز به تحمل نیروی بالا وجود دارد استفاده می‌گردد. برعکس در مواردی که نیاز به دقت ابعادی بالاتری وجود دارد پروفیل‌های سبک به کار می‌روند. تفاوت سوم میان پروفیل سبک و سنگین قیمت آن ها است که قیمت پروفیل سبک به ازای هر متر بیشتر است، اما به علت وزن بیشتر، در نهایت پروفیل سنگین قیمت بالاتری دارد.

بهترین کارخانه های تولید کننده پروفیل در ایران کارخانه فولاد گستر حداد کارخانه تهران شرق شرکت پروفیل صابری جهان پروفیل پارس کارخانه کیان پرشیا کارخانه پروفیل صدرا کارخانه کیهان کارخانه کوثر عواملی که در قیمت قوطی پروفیل موثر هستند

قیمت پروفیل با توجه به عوامل مختلفی از جمله حمل و نقل، نوسانات بازار ارز، میزان عرضه و تقاضا، جنس، ضخامت، برند و قیمت ورق سیاه، روش تولید، وزن و ابعاد پروفیل و ... دچار نوسان می‌شود. امروزه با توجه به تنوع این محصول و کاربرد بسیار زیاد آن در صنایع مختلف، انتخاب و خرید پروفیل مناسب برای اغلب مشتریان امری دشوار است.

شرکت آهن استیل یکتا به عنوان مرجع قیمت پروفیل و تامین کننده معتبر و مطمئن در انواع مختلف از جمله پروفیل زد، پروفیل آبرو، پروفیل درب و پنجره و ... مورد نیاز مصارف شخصی و صنایع در بازار آهن می‌باشد. در وب سایت این مجموعه می‌توانید محصولات فولادی از جمله پروفیل تهران را با بهترین قیمت خریداری کنید.برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱۵۴۰۷۱ تماس بگیرید و یا به سایت ما https://ahanyekta.com مراجعه فرمایید .

منبع : آهن یکتا | قیمت روز آهن آلات

کد خبر 641036 برچسب‌ها آهن - بازار رپرتاژ آگهی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آهن بازار رپرتاژ آگهی زیر قیمت بازار استفاده میشود پروفیل سنگین تولید پروفیل پروفیل سبک قوطی پروفیل قیمت پروفیل بهترین قیمت پروفیل ها قیمت روز ورق سیاه نورد سرد ورق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)

فروش خودرو در سطح جهانی هرگز کار آسانی نیست و خودروسازان باید از مقررات ایمنی و آلایندگی مختلف در هر منطقه پیروی کنند، سلایق خریداران را به‌دقت بررسی کنند و عوامل ژئوپلیتیکی که روی تولید و فروش تأثیر می‌گذارد را در نظر بگیرند. بااین‌حال، شرکت‌هایی که موفق به این کار بشوند، سود هنگفتی به جیب خواهند زد. در ادامه به برجسته‌ترین مصادیق این موضوع خواهیم پرداخت.

فورد مدل T

به گزارش پدال، فورد پیشگام ساخت خودروهای تولید انبوه بود. این شرکت ده‌ها کارخانهٔ تولیدی در سراسر ایالات‌متحده ایجاد کرد تا در هزینه‌های حمل‌ونقل صرفه‌جویی شود. فورد همچنین به بازارهای خارج از آمریکا هم توجه داشت و کانادا به دلیل نزدیکی به دیترویت اصلی‌ترین گزینه بود اما در ۱۲ کشور اروپایی و همین‌طور ژاپن، آرژانتین و برزیل هم کارخانه‌های تولید مدل T احداث شدند. از مدل T بیش از ۱۵ میلیون دستگاه ساخته شد و اولین خودرویی بود که واقعاً جهان را روی چرخ قرار داد.

فولکس‌واگن بیتل

بیتل که در اواخر دههٔ ۳۰ به‌عنوان خودروی مردمی آلمان متولد شد، در دههٔ ۶۰ بازارهای سراسر جهان مثل آمریکا را فتح کرد. البته محبوبیت بیتل در دههٔ ۷۰ در ایالات‌متحده کاهش یافت زیرا رقبا که عمدتاً ژاپنی بودند، خودروهای مدرن‌تر و بهتری را با قیمت کمتری به بازار فرستادند اما فولکس‌واگن بجای آنکه بیتل را کنار بگذارد، راه‌هایی برای ادامهٔ تولید آن در دیگر کشورها پیدا کرد.

بیتل در مکزیک حمل‌ونقل ارزان را فراهم کرد و هم به‌عنوان تاکسی و خودروی شخصی تا اواخر دههٔ ۹۰ همچنان محبوب بود تا اینکه نهایتاً تسلیم خودروهای مدرنی مثل نیسان تسورو شد و تولید آن در جولای ۲۰۰۳ خاتمه یافت. بیتل در برزیل هم تا سال ۱۹۹۶ با نام فوسکا تولید می‌شد و فولکس‌واگن در آفریقای جنوبی، استرالیا، بلژیک، مالزی و… نیز به تولید آن پرداخت. مجموعاً بیش از ۲۱ میلیون دستگاه بیتل ساخته شد.

جیپ CJ

جیپ که ابتدا برای جنگ طراحی شده بود، توانایی‌های خود را در مسیرهای ناهموار اثبات کرد. تقاضا برای خودرویی شبیه جیپ پس از جنگ افزایش پیدا کرد و جیپ بدین منظور نسخهٔ غیرنظامی آن را به نام CJ به بازار فرستاد.

میتسوبیشی و ماهیندرا مجوز ساخت این خودرو را برای بازارهای ژاپن و هند گرفتند و نسخه‌های جدیدتر CJ نیز در کشورهایی مثل استرالیا و برزیل ساخته شدند. همچنین زمانی که رنو شرکت مادر جیپ یعنی AMC را خرید، CJ به بازار اروپا هم راه پیدا کرد و با پیشرانهٔ دیزلی برگرفته از رنو ترافیک به فروش رسید.

فولکس‌واگن تایپ ۲

بخش برزیلی فولکس‌واگن در اوایل دههٔ ۵۰ مونتاژ ون تایپ ۲ را با استفاده از کیت‌های CKD آغاز کرد و چند سال بعد تولید انبوه آن با استفاده از قطعات تولید داخل آغاز شد. تایپ ۲ که در کنار بیتل تولید می‌شد، به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای تجاری برزیل تبدیل شد.

بدنهٔ این ون هیچ‌گاه تغییر نکرد اما مرتب با زمان تکامل یافت و بزرگ‌ترین تغییر آن تجهیز به پیشرانهٔ آب خنک بود باعث افزودن رادیاتور به جلوی ون شد. بااین‌حال، نهایتاً قوانین ایمنی جدید برزیل که تجهیز همهٔ خودروها به ایربگ و ترمز ABS را اجباری کرد باعث خاتمهٔ تولید تایپ ۲ در سال ۲۰۱۳ شد.

 فیات ۱۲۴

سدان ۱۲۴ سنگ بنای برنامه‌های توسعهٔ جهانی فیات در دههٔ ۶۰ بود. این خودرو در سال ۱۹۶۶ به بازار آمد و فیات به دنبال تولید آن در سراسر جهان بود. اول‌ازهمه دولت شوروی مجوز تولید ۱۲۴ را خرید که منجر به ساخت لادا ۲۱۰۱ بر اساس آن شد. این شرکت تا سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۷ دستگاه از این خودرو و مدل‌های جدیدتر بعدی آن تولید کرد.

سئات نیز در سال ۱۹۶۸ نسخهٔ ری‌بج شدهٔ ۱۲۴ را به بازار فرستاد و شرکت هندی پریمیر هم خودزویی بنام ۱۱۸NE را بر اساس ۱۲۴ با پیشرانهٔ نیسان تولید کرد. علاوه بر این، در ترکیه شرکت توفاس مجوز ساخت ۱۲۴ را از فیات خرید و شرکت کره‌ای آسیا موتور هم که به ساخت وسایل نقلیهٔ نظامی می‌پرداخت، در سال ۱۹۷۰ تولید ۱۲۴ را به‌عنوان اولین محصول سواری خود آغاز کرد.

رنو ۱۲

رنو ۱۲ پس از معرفی در نمایشگاه پاریس ۱۹۶۹، برای فتح بازار آمریکای شمالی راهی آن سوی اقیانوس اطلس شد اما موفقیتی کسب نکرد و در چند کشور آمریکای لاتین مثل کلمبیا و شیلی هم همین ماجرا تکرار شد. در اروپای شرقی اما ۱۲ به‌طور غافلگیرکننده‌ای محبوب شد.

داچیا تولید این خودرو را در سال ۱۹۶۹ با نام ۱۳۰۰ آغاز کرد و مدل‌های مختلفی مثل استیشن، کوپه و پیکاپ را بر اساس آن ساخت. ۱۳۰۰ در طول عمر خود چند بار مورد به‌روزرسانی قرار گرفت تا اینکه نهایتاً در سال ۲۰۰۴ کنار رفت و با نسل اول لوگان جایگزین شد.

مرسدس بنز W123

W123 که در اواخر سال ۱۹۷۵ به بازار آمد، آن‌قدر محبوب شد که لیست انتظار یک‌ساله و بازار سیاه برای آن شکل گرفت تا جایی که در آلمان قیمت نمونه‌های دست‌دوم از قیمت فروش مرسدس بیشتر شد. از این خودرو تا ژانویهٔ ۱۹۸۶ تعداد ۲.۷ میلیون دستگاه ساخته شد و موفق‌ترین مرسدس تاریخ لقب گرفت.

W123 به دلیل کیفیت ساخت و قابلیت اطمینان بالا، به انتخاب بسیاری از شرکت‌های تاکسیرانی تبدیل شد. نمونه‌های بسیاری از این خودرو دیده شدند که با مشکلات فنی جزئی به کارکرد یک میلیون کیلومتر رسیدند. به همین دلیل، زمانی که نمونه‌های W123 در اروپا به پایان عمر خود می‌رسیدند، تازه به کشورهای آفریقایی مثل مراکش فرستاده می‌شدند و تا سال‌ها بعد کار می‌کردند.

W123 تا همین اواخر به‌عنوان تاکسی در مراکش استفاده می‌شد تا اینکه دولت استفاده از آن را ممنوع کرد تا با مدل‌های جدیدتر داچیا جایگزین شود.

جیپ چروکی

پس از چندین تلاش پرهزینه و نه‌چندان موفق برای توسعهٔ بازار در خارج از آمریکا، AMC اولین جوینت ونچر خودرویی را در چین برای تولید جیپ چروکی ایجاد کرد. این پروژه در سال ۱۹۸۳ آغاز شد یعنی بیش از یک دهه قبل از آنکه چین به پرسودترین بازار خودروی جهان تبدیل شود.

در اوایل، AMC و شریک چینی‌اش یعنی بایک نسخهٔ معمولی چروکی که در آمریکا عرضه می‌شد را تولید کردند اما این جوینت ونچر بعداً نسخه‌های اختصاصی خود از چروکی مثل نسخه‌ای با سقف بلند مشابه لندروور دیسکاوری و نسخهٔ فیس‌لیفت با طراحی جلوی مشابه گرند چروکی را تولید کرد. این جیپ تا سال ۲۰۱۴ در چین تولید شد.

اوپل کادت E

اوپل در دههٔ ۸۰ به یکی از بازوهای اصلی جنرال موتورز تبدیل شد و مدل کادت E را به‌عنوان یک خودروی جهانی به بازار فرستاد. این ماشین که در نسخه‌های مختلفی مثل سدان و هاچ‌بک‌های دودر و چهاردر تولید می‌شد، برای هر بازاری از ایالات‌متحده گرفته تا کره جنوبی اندازهٔ مناسبی داشت.

این خودرو در برزیل با نام شورلت ایپانما و در آمریکا با نام پونتیاک لمانز عرضه شد. دوو نیز عرضهٔ کادت را با نام ریسر در کره جنوبی در سال ۱۹۸۶ آغاز کرد و بعداً نسخهٔ جدید آن را با نام سیلو به بازار فرستاد. سیلو که در ازبکستان با نام نکسیا عرضه می‌شد، در سال ۲۰۰۸ فیس‌لیفت و تا سال ۲۰۱۶ در این کشور تولید می‌شد.

دوو ماتیز

نسل اول دوو ماتیز در سال ۱۹۹۸ به بازار آمد. طراحی این خودرو از کانسپت لوچولا ایتال‌دیزاین گرفته شد که فیات آن را رد کرده بود. ماتیز بازارهای سراسر جهان را تسخیر کرد و در پاکستان با نام شورلت جوی، در چین با نام شورلت لچی، در تایوان با نام فروموسا ماتیز، در کلمبیا با نام دوو ماتیز، در مکزیک با نام پونتیاک ماتیز و در لهستان با نام FSO ماتیز عرضه شد. داستان ماتیز به همین‌جا ختم نشد و در سال ۲۰۰۳ شرکت چینی چری کپی آن را با نام QQ عرضه کرد که شکایت جنرال موتورز را به دنبال داشت.

پژو ۲۰۶

پژو در ابتدا جانشینی برای ۲۰۵ در نظر نگرفته بود و تصور می‌کرد ۱۰۶ و ۳۰۶ در کنار هم می‌توانند به‌آرامی جایگزین ۲۰۵ شوند اما این اتفاق نیفتاد و درنتیجه، پژو تسلیم شد و توسعهٔ جایگزینی را آغاز کد. سرانجام ۲۰۶ در سال ۱۹۹۸ به بازار آمد و بلافاصله به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای اروپا تبدیل شد.

این اما هیچ‌کس را غافلگیر نکرد زیرا ۲۰۵ هم در دههٔ ۸۰ همین کار را انجام داده بود اما موفقیت ۲۰۶ به خارج از اروپا هم کشیده شد. این خودرو در مالزی با نام نازا ۲۰۶ تولید شد، در چین به سیتروئن C2 تبدیل شد و در ایران صندوق پیدا کرد و ۲۰۶ SD نام گرفت. بعداً نیز نسخهٔ فیس‌لیفت ۲۰۶ که شبیه ۲۰۷ شده بود در برزیل عرضه شد و در ایران همچنان در حال تولید است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • ترمز ریزش قیمت خودرو کشیده شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک و دنا + جدول