Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: اگر خاک حاصلخیز را نتوانیم حفظ کنیم برای نسل آینده چیزی نخواهیم داشت تمدن‌هایی که به آب و خاک توجه نکردند سرنوشتی جز نابودی نداشتند. آب و خاک جزو میراث بین‌النسلی محسوب می‌شود.

 به گزارش ایلنا، نشست کارگروه ملی مقابله با بیابان‌زایی 13 آذر با حضور سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای نشست ساداتی‌نژاد گفت: برای مقابله با بیابان‌زایی در کشور باید عزم عمومی و مشارکت عمومی ایجاد شود چرا که حیات ما وابسته به منابع طبیعی است. از این رو دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه به وظایف خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه کارهای اجرایی باید با کمک نخبگان سازمان‌های مردن نهاد و بخش خصوصی پیش برود، گفت: چهار سال است که این کارگروه تشکیل نشد اما در دولت سیزدهم این کارگروه باید با اهتمام به قدرت پیش برود.

ابراهیم رییسی نیز رییس جمهور برای حفظ منابع محیط زیست را جزو اولویت‌های ما قرار داده است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به الزام حفظ خاک حاصلخیز در کشور افزود: اگر خاک حاصلخیز را نتوانیم حفظ کنیم برای نسل آینده چیزی نخواهیم داشت تمدن‌هایی که به آب و خاک توجه نکردند سرنوشتی جز نابودی نداشتند. آب و خاک جزو میراث بین‌النسلی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه در ترکیب اعضای کارگروه بخش‌های تمام اجرایی نماینده دارند گفت: نماینده‌ آموزش و پرورش راه و شهرسازی سازمان جنگل‌ها و ... در این کارگروه وجود دارند و این خود به خوبی نشان می‌دهد که باید با ایجاد یک عزم عمومی برای حفظ آب و خاک در کشور تلاش کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در کشورهای توسعه یافته توسعه و حفظ منابع زیست محیطی هیچ گاه در مقابل هم قرار نگرفته‌اند آنها توسعه اشتغال و رفاه را برای مردم خود به ارمعغان آورده‌اند و منابع زیستی خود را نیز حفظ کردند. تجارب خوبی در دنیا برای حفظ توسعه و منابع زیستی داریم که می‌توانیم از آنها استفاده کنیم به نظر من حفظ خاک از آب مهم‌تر است خاک سرمایه بزرگی است که باید برای مقابله با فرسایش‌های بادی آبی و فرونشست آن تلاش کنیم رسالت بزرگی به این کارگروه سپرده شده است که باید با همت آن را پیش ببرند.

وی با اشاره به لزوم ورود مردم به صحنه برای حفظ محیط زیست گفت: بزرگترین اتفاق سپردن امور به مردم است و بزرگترین رسالت این است که حفظ طبیعت و آب و خاک را به مردم واگذار کنیم. مردم بزرگترین مدافعان آب و خاک  سرزمین هستند و در طول تاریخ این را به خوبی نشان دادند اگر ما از سازمان‌های مردم نهاد را تشویق کنیم میلیون‌ها حافظ آب و خاک را به عرصه خواهیم آورد از این رو لازم است در این زمینه برنامه ریزی مدونی ارایه بدیهم.

ساداتی‌نژاد با اشاره به نقش رسانه‌ها در حل مشکلات آب و خاک کشور و بیابان‌زایی گفت: رسانه‌ها باید کمک‌کار این کارگروه باشند در بسیاری از مواقع دیده شد که رسانه‌ها بسیاری از مشکلات و مسایل فراموش شده را پیش چشم مسئولین قرار دادند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به طرح‌های خوب کشور در زمینه حفظ و آب و خاک افزود: در غرب کشور کارها و الگوهای خوبی در این زمینه صورت گرفت در زابل مقابله با بیابان زایی به شکل خوبی انجام گرفت در غرب کشور و استان ایلام طرح‌های خوبی صورت گرفت که می‌تواند الگوی ملی و بین المللی برای ما باشد.

وی با بیان اینکه اعضای کارگروه بیابان زایی باید احکام کارگروه را به روز کنند افزود: این کارگروه باید در قانون هفتم توسعه فعال باشند.

وی در پایان با بیان اینکه باید در این کارگروه اساتید نخبگان و سازمان های مردم نهاد فعال شوند گفت: بر اساس نگاهی که در دولت سیزدهم برای حفظ منابع زیستی و آب و خاک ایجاد شده است کارگروه باید رسالت ملی و بین المللی خود را با مشارکت مردم و نخبگان پیش ببرد.

به گزارش ایلنا، در این جلسه به مباحثی چون پدیده بیابان‌زایی و تشکیل کنوانسیون مقابله با بیان زایی پرداخته شد در این جلسه مطرح شد که 26 درصد از اراضی کل جهان در معرض تخریب هستند و در ایران 75 میلیون هکتار در معرض فرسایش آبی 20 میلیون هکتار در معرض فرسایش بادی و 5 میلیون هکتار در معرض سایر تخریب‌های شیمیایی و فیزیکی هستند. وضعیت آسیب پذیری بیابان زایی در ایران و جهان نیازمند اتخاذ سیاسیت‌ها و برنامه‌های مدون است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی بیابان زایی برای حفظ آب و خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۴۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مشهد، سیدعلی‌اکبر نصری اظهارکرد: با توجه به گزارش مردمی طی گشت مشترک اداره نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی با اتحادیه نانوایی‌ها موفق به کشف انباری شدیم که حجم زیادی نان در آن ذخیره شده بود.

رئیس نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی مشهد افزود: پس از مراجعه به محل و با هماهنگی ریاست محترم شعبه ۲ تعزیرات حکومتی حکم ورود به انبار صادر شد.

وی ادامه داد: پس از ورود به انبار حجم قابل توجهی از نان‌های کشف شده به صورت سالم در محل انبار، خشک شده بود و در حال خردشدن و تبدیل برای استفاده دامداری‌ها بود؛ اینکه این این حجم نان از چند نانوایی دریافت می‌شده است مشخص نشده، لذا بررسی‌ها در خصوص نانوایی متخلف ادامه دارد.

نصری گفت: تشکیل پرونده در محل انجام پذیرفت و اموال توقیف و جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

رئیس نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی مشهد افزود: شهروندان می‌توانند هر گونه تخلف در خصوص محصولات کشاورزی از جمله تقلب، احتکار، گران‌فروشی، کم فروشی و عرضه خارج از شبکه آرد و نان را به شماره پیامک ۳۰۰۰۷۶۵۵۵۵ اعلام کنند که در اسرع وقت رسیدگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رئیس‌جمهور: سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی رسوایی دیگری برای مدعیان آزادی بیان و تمدن غرب است/ سرکوب حامیان فلسطین چهره بی‌روتوش غرب را نمایان کرد/ گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس