Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه دادسرای عمومی و انقلاب قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن غریب از رصد و برخورد دادستانی با پروژه‌های جذب سرمایه مردمی با وعده سودهای ماهیانه تضمینی خبر داد و افزود: شهروندان از اعتماد به افراد سودجو که به بهانه سرمایه‌گذاری در بورس، ارز دیجیتال، طلا، خرید ملک، خودرو و کسب‌وکارهای دیگر اقدام به کلاه‌برداری با شگرد جذب سرمایه‌های مردمی با وعده پرداخت سود مشارکت در بازار به‌صورت ماهیانه و تضمینی می‌کنند، پرهیز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تشکیل پرونده‌های متعدد کثیر الشاکی با عناوین سرمایه‌گذاری در بورس، ارز دیجیتال، تجارت طلا، هایپرمارکت و موارد دیگر در دادسرای قم با مبالغ میلیاردی، اضافه کرد: تنها در یکی از موارد سرمایه‌گذاری در زمینه ارز دیجیتال که در ماه‌های اخیر برای آن پرونده قضایی تشکیل شده، بر اساس بررسی‌های اولیه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از ۱۴۰۰ نفر کلاه‌برداری شده است که بیشتر افرادی که در دام این کلاه‌برداری گرفتار شدند از اقشار ضعیف و متوسط جامعه هستند.

وی گفت: در این نوع کلاه‌برداری که در سراسر دنیا با نام کلاه‌برداری پانزی شایع است، افراد سودجو اغلب با تاسیس یک شرکت صوری و تبلیغات در فضای مجازی، اقدام به تحریک افراد ناآگاه به سرمایه‌گذاری با پرداخت سودهای ماهیانه می‌کنند که در واقع هیچ فعالیت سود دهی ندارند و سودهای پرداختی از جذب سرمایه‌های عضوهای جدید پرداخت می‌شود.

غریب با تاکید بر این‌که دادستانی به‌منظور پیشگیری از گسترش این نوع کلاه‌برداری و سوءاستفاده از وضعیت اقتصادی مردم وارد عمل شده‌است، گفت: در این راستا دادستانی استان اقدام به رصد و شناسایی صفحات مجازی و دفاتر صوری این شرکت‌ها کرده است تا با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم و آسیب‌های اجتماعی دادگستری استان، پیش از اتلاف سرمایه‌های مردم و متواری شدن احتمالی کلاه‌برداران هشدارها و اقدامات لازم صورت گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب قم، تبلیغات در فضای مجازی، تاسیس شرکت صوری برای ظاهرسازی، جذب اعضای جدید به شیوه هرمی، پرداخت سودهای به‌موقع در ماه‌های اولیه قرارداد و اعتمادسازی را از شگردهای این کلاه‌برداران عنوان و تصریح کرد: شهروندان در خصوص واگذاری سرمایه‌های خود به افراد و شرکت‌های ناشناس هوشیار باشند و فریب تبلیغات وسوسه‌برانگیز را نخورند و هرگونه موارد مشکوک را به دادستانی استان با شماره ۰۹۳۳۳۶۳۳۲۵۱ یا qom-dadsara@ اطلاع دهند.

برچسب‌ها قم کلاهبرداری دادگستری کل استان قم قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم کلاهبرداری دادگستری کل استان قم قم کلاهبرداری دادگستری کل استان قم قوه قضاییه سرمایه گذاری کلاه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، سرهنگ رامین پاشایی افزود: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

او با اشاره به شگرد این مجرمان اضافه کرد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی همچون دریافت کالابرگ و ابلاغیات قضایی درکیمن کلاهبرداری از طریق دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه امکان ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها وجود دارد، گفت: گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

سرهنگ پاشایی گفت: در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکنند.

 

دیگر خبرها

  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت