Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز، به گفته محققان این توالی ژنتیکی در نسخه‌های قبلی ویروس کرونا به نام دیده نمی‌شود اما در بسیاری از ویروس‌های دیگر از جمله ویروس‌هایی که باعث سرماخوردگی می‌شوند و همچنین در ژنوم انسان در همه جا وجود دارد.

دانشمندی به نام ونکی سونداراراجان از دانشگاه کمبریج گفت: اومیکرون ممکن است وجهه «انسانی تر»ی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سخن او بدان معناست که اومیکرون باری از سرماخوردگی با خود دارد.

این می تواند به این معنی باشد که ویروس راحت تر منتقل می شود در حالی که فقط باعث بیماری خفیف یا بدون علامت می شود.

 دانشمندان هنوز نمی‌دانند که آیا اومیکرون نسبت به انواع دیگر عفونی‌تر است یا خیرو یا اصلا آیا باعث بیماری شدیدتر می‌شود یا اینکه به عنوان شایع‌ترین نوع از دلتا پیشی خواهد گرفت. ممکن است چندین هفته طول بکشد تا پاسخ این سوالات را دریافت کنید.

طبق مطالعات قبلی، سلول‌های ریه‌ها و سیستم گوارشی می‌توانند همزمان حامل کووید و کروناویروس‌های سرماخوردگی باشند. چنین عفونت همزمان صحنه ای را برای نوترکیب ویروسی آماده می کند، فرآیندی که در آن دو ویروس مختلف در سلول میزبان یکسان با هم تعامل دارند در حالی که از خود کپی می کنند و نسخه های جدیدی تولید می کنند که دارای مقداری ماده ژنتیکی از هر دو «والد» هستند.

بر اساس این مطالعه این جهش ممکن است برای نخستین بار در فردی به وجود آمده باشد که به هر دو پاتوژن سرماخوردگی و کووید آلوده بوده است.

توالی ژنتیکی یافت شده در اومیکرون نه تنها شبیه سرماخوردگی است بلکه در ویروس نقص ایمنی انسانی یا همان ایدز هم ممکن است ظاهر شود.

آفریقای جنوبی هم اکنون بستر تکثیر اومیکرون است. این کشور دارای بالاترین میزان بیماران ایدز است. بنابراین می توان پیش بینی کرد اومیکرون بازترکیبی از کووید-سرماخوردگی-ایدز است.

سونداراراجان افزود: «احتمالاً نسل‌های زیادی از نوترکیبی‌ها را از دست داده‌ایم که در طول زمان اتفاق افتاد و منجر به پیدایش اومیکرون شد.»

تحقیقات بیشتری برای تایید منشأ جهش های اومیکرون و اثرات آن بر عملکرد و قابلیت انتقال مورد نیاز است. فرضیه های رقابتی وجود دارد مبنی بر اینکه آخرین نوع ممکن است مدتی را صرف تکامل در یک میزبان حیوانی کرده باشد.

در همین حال، سونداراراجان گفت یافته‌های جدید بر اهمیت دریافت واکسن‌های موجود فعلی کووید-19 توسط مردم تأکید می‌کند.

ساونداراراجان گفت: «شما باید واکسن بزنید تا احتمال مواجهه سایر افراد دارای نقص ایمنی با ویروس کرونا کاهش یابد.»

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اومیکرون کووید ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد