Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: احزاب اصلاح‌طلب تا کنون در دولت‌های مختلف حضور داشته‌اند و علاوه بر علم مدیریت، تجربه مدیریت را نیز دارند و در زمینه تشکیل دولت سایه می‌توانند موفق عمل کنند.

حمید صابریان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اهمیت تشکیل دولت سایه اظهار کرد: در بسیاری از کشورها دولت سایه وجود دارد و احزاب و فعالان سیاسی به صورت تخصصی بر مسائل کشور تمرکز می‌کنند و راهکارهای لازم را برای حل مشکلات ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در کشور ما تشکیل دولت سایه به دو شرط می‌تواند باعث حل مشکلات شود، ادامه داد: شرط اول این است که پیشنهاداتی که توسط دولت سایه مطرح می‌شود، مورد توجه قوای سه‌گانه قرار گیرد و نباید به دولت سایه به عنوان تشکلی که قصد مچ‌گیری دارد نگاه کرد، بلکه باید به عنوان تشکلی که قصد دست‌گیری دارد، به آن نگاه شود.

معاون سیاسی مجمع مشورتی اصلاح‌طلبان خراسان رضوی اضافه کرد: شرط دوم این است که در انتخابات‌ها شرایطی مهیا شود تا احزاب و افرادی که در دولت سایه حضور داشتند و مسائل را بررسی کردند و برای مشکلات راهکار دارند، بتوانند این راهکارهای خود را به رای مردم بگذارند و در صورت استقبال مردم بتوانند قدرت را در دست گیرند و برنامه‌هایی را که در دوران حضور در دولت سایه تدوین کرده‌اند، عملیاتی کنند.

صابریان با تاکید بر اینکه دولت سایه باید کمک به کشور و مردم را به عنوان هدف خود قرار دهد، بیان کرد: اگر دولت سایه چنین هدفی را برای خود تعیین کند و راهکارهایی عملیاتی برای حل مشکلات ارائه دهد، به تدریج دولت مستقر نیز به دولت سایه اعتماد خواهد کرد و راهکارهای پیشنهادی آن را به کار خواهد بست.

وی افزود: اگر دولت سایه و دولت مستقر هر دو هدف خود را خدمت به کشور و مردم قرار دهند، بعید به نظر می‌رسد که در تعاملات بین این دو مشکل جدی بروز پیدا کند. اگر دولت مستقر همراهی نکند، دولت سایه موفق نخواهد شد؛ چراکه ارائه راهکار برای حل مشکلات نیازمند داشتن اطلاعات لازم است که این اطلاعات در اختیار دولت مستقر است و اگر این اطلاعات را در اختیار دولت سایه قرار ندهد و در انعکاس اطلاعات صداقت نداشته باشد، دولت سایه هم نخواهد توانست راهکارهای درستی برای حل مشکلات ارائه دهد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: تمام مجموعه حاکمیت باید هدف خود را خدمت به مردم قرار دهند. وظیفه تمامی قوا و نهادها حفظ مردم است. اگر مبنا را تامین منافع مردم قرار دهیم و تمام جهت‌گیری‌های خود را در این راستا متمرکز کنیم، در حوزه سیاست داخلی و خارجی شاهد تغییرات عمده خواهیم بود.

صابریان با تاکید بر لزوم داشتن تعامل با دنیا، عنوان کرد: باید توجه داشت حتی ارتقاء سطح تولیدات داخلی نیز به وسیله تعامل داشتن با دنیا میسر خواهد بود. ما هر چه قدر در تولیدات داخلی موفق باشیم، اگر نتوانیم این تولیدات را به سایر کشورها صادر کنیم، به منفعتی دست نخواهیم یافت. همچنین اگر ما نتوانیم‌ مواد اولیه مرغوب وارد کشور کنیم، تولیدات داخلی ما شکوفا نخواهد شد. بنابراین اگر تمام نهادهای حاکمیتی و دولت سایه تنها هدف خود را خدمت به مردم قرار دهند، باید به این مسائل توجه کنند.

وی با اشاره به دولت سایه‌ای که توسط سعید جلیلی در دوران دولت روحانی تشکیل شده بود، گفت: دولت سایه یک الزاماتی دارد و هر کسی نمی‌تواند در تشکیل آن موفق باشد. افرادی می‌توانند دولت سایه تشکیل دهند که سابقه مدیریت کشور را داشته باشند و به ظرافت‌های مدیریتی آگاه باشند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: برای انجام مدیریت، به داشتن علم مدیریت و توانایی پیاده‌سازی این علم نیاز است. علم با تحصیل در رشته مدیریت به دست می‌آید، اما توانایی در پیاده‌سازی این علم، به وسیله بهره‌گیری از تجربیات قبلی میسر است. در خصوص دولت سایه آقای جلیلی باید توجه داشت که چه کسانی با وی همراه بودند؟ آیا از تجربه مدیریتی لازم برخوردار بودند؟ کارگزاران پتانسیل تشکیل دولت سایه را دارند. احزاب اصلاح‌طلب تا کنون در دولت‌های مختلف حضور داشته‌اند و علاوه بر علم مدیریت، تجربه مدیریت را نیز دارند و در زمینه تشکیل دولت سایه می‌توانند موفق عمل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی دولت سایه اصلاح طلبان حزب كارگزاران سازندگي تشکیل دولت سایه برای حل مشکلات دولت مستقر اصلاح طلب مردم قرار هدف خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:  لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه‌های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزار‌های اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه‌های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سال‌های آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا
  • بازدید عمومی مردم، مدیران و کارشناسان همراه با خانواده از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • طعنه سنگین مجری صداوسیما به دولت رئیسی: خیلی موفق بودید؟ | فیلم
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • شورا‌های اسلامی می‌توانند بسترساز تحقق شعار سال باشند
  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • هدف از اهدا جایزه ملی جوانی جمعیت پایش و ارزیابی علاقمندان است