Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی اتهامات وارده به نخست وزیر انگلیس مبنی بر برگزاری میهمانی در کریسمس سال گذشته و نادیده گرفتن قوانین قرنطینه، چندین تن از سیاستمداران این کشور خواستار بررسی این موضوع شدند.

به گزارش ایسنا، ‌به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیل کویل، نماینده حزب کارگر در مجلس انگلیس، از «کرسیدا دیک» رئیس متروپلیس خواست تا در مورد اتهاماتی مبنی بر اینکه دفتر نخست وزیر انگلیس، در سال گذشته و همزمان با قوانین محدودیت‌های قرنطینه، میزبان دست کم دو میهمانی بوده است، تحقیق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کویل به خبرنگاران گفت که باور دارد «آن‌ها قانون را زیر پا گذاشتند؛ اکثر رای‌دهندگان حوزه انتخابی من، از قوانین تبعیت کردند و آن‌هایی که نکردند، مجازات شدند.» وی با بیان اینکه «بوریس جانسون (نخست وزیر انگلیس) هم بالاتر از قانون نیست و نباید از این قائده مستثنی باشد؛» جانسون را فردی «متکبر» توصیف کرد که احتمالا خود را «مستحق» چنین برتری‌ای می‌داند.

سخنان این نماینده مجلس انگلیس، توسط بری گاردینر، وزیر تجارت سابق دولت سایه این کشور نیز تکرار شد که خواستار انجام تحقیقات در این مورد شده و گفت: اگر این اتفاق واقعا افتاده باشد، به این معنی است که  دو قانون وجود دارد، یکی برای دولت و یکی برای بقیه!

در هفته گذشته، در میان گزارش‌ رسانه‌های لندن از برگزاری میهمانی کریسمس ۲۰۲۰ در دفتر نخست وزیر انگلیس، آن هم در اوج همه‌گیری کرونا، کی‌یر استارمر، رهبر حزب کارگر انگلیس، نخست وزیر این کشور را به «احمق فرض کردن مردم» متهم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوریس جانسون انگليس حزب کارگر انگلیس نخست وزیر انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست‌وزیر جدید هائیتی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ینی‌شفق، در بحبوحه افزایش آشوب‌ها و هرج‌ومرج در هائیتی شورای انتقالی تازه‌تآسیس‌شده این کشور «فریتز بِلیزر» وزیر سابق ورزش را به عنوان نخست‌وزیر جدید این کشور منصوب کرد.

شورای انتقال که هفته پیش سوگند یاد کرد که در مراسمی در پورتو پرنس، پایتخت هائیتی، بلیزر را به عنوان نخست‌وزیر اعلام کرد؛ بلیزر پس از استعفای «آریل هنری»، نخست‌وزیر پیشین هائیتی در ۲۵ آوریل منصوب شده است.

۲۲ اسفند پارسال در پی درگیری‌ها و آشوب‌های داخلی در کشور هائیتی مقامات دولتی این کشور اعلام کردند آریل هنری، نخست‌وزیر این کشور که از چند هفته از هائیتی خارج شده و هم‌اکنون در آمریکا مستقر است، استعفا کرده است.

«عرفان علی» رییس‌جمهور کشور گویان و رییس جامعه کارائیب با قدردانی از «خدمات آریل هنری برای کشور هائیتی» گفت: ما استعفای آریل هنری را تأیید می‌کنیم و پس از ایجاد یک شورای ریاست‌جمهوری انتقالی و نخست‌وزیر جدید هائیتی نیز معرفی خواهد شد.

نخست‌وزیر مستعفی هائیتی اواخر ماه گذشته میلادی به کنیا سفر کرد تا رهبری یک هیات امنیتی بین‌المللی مورد حمایت سازمان ملل را برای کمک به پلیس هایئتی در مبارزه با باندهای مسلح تضمین کند، اما تشدید خشونت‌ها در پورتو پرنس، پایتخت هائیتی در طول غیبت او باعث شد که او در پورتوریکوی آمریکا سرگردان شود.

استعفای هنری در شرایطی انجام می‌شود که رهبران منطقه اوایل روز دوشنبه در جامائیک دیدار کردند تا درباره چارچوب یک انتقال سیاسی گفتگو کنند، که ایالات متحده هفته گذشته خواستار «تسریع» آن شد در حالی که باندهای تبهکار در هائیتی خواستار کناره‌گیری هنری بودند.

مقامات منطقه‌ای هم‌اکنون درگیر گفت‌وگوهایی با اعضای احزاب سیاسی، بخش خصوصی، جامعه مدنی و گروه های مذهبی هائیتی هستند که هدف از آن ایجاد شورای انتقالی و هموارکردن راه برای برگزاری اولین انتخابات در هائیتی از سال ۲۰۱۶ تاکنون است.

آریل هنری، که بسیاری از مردم هائیتی او را «فاسد» می‌دانند، بارها انتخابات را به تعویق انداخته بود و گفته بود که ابتدا باید امنیت برقرار شود. آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا دیروز دوشنبه خواستار ایجاد یک «مجمع ریاست جمهوری گسترده، فراگیر و مستقل» شد.

دیروز دوشنبه وب‌سایت «ایندیاتودی» در توصیف شرایط کنونی هائیتی در گزارشی نوشت که دارودسته‌های تبهکار، هائیتی را به آشوب کشانده‌اند و در بحبوحه گسترش هرج‌ومرج در این کشور و ناتوانی آریل هانری، نخست وزیر از بازگرداندن آرامش به کشور، جیمی چِرایزر، سردسته بدنام یک باند تبهکار که به دلیل علاقه سادیسمی‌اش به سوزاندن زنده‌زنده انسان‌ها، «باربیکیو» خوانده می‌شود و شهرتی برای خود دست و پا کرده، قدرتمندترین چهره کشور است و در این بلوا، ویدئویی در فضای مجازی دست به دست می‌شود که در آن یکی از اعضای این «باند آدم‌خوار» اعضای بدن یک انسان را می‌خورد!

برخی از ویدئوهای منتشرشده منتسب به آشوب‌های هائیتی و آنچه آدم‌خواری خوانده شده، بلافاصله از شبکه اجتماعی «ایکس» حذف شده است. نجیب بوکله، رییس جمهور السالوادور در واکنش به این ویدئوهای آزار دهنده گفته است که در السالوادور نیز اتفاقاتی مشابه دیده شده و باندهای تبهکار در هائیتی باید ریشه‌کن شوند.

دارودسته‌های تبهکاری اوایل ماه جاری با یورش به دو زندان بزرگ هائیتی، شرایط فرار شمار زیادی از زندانیان و تبهکاران خطرناک را فراهم کردند و در ادامه خواستار استعفای آریل هانری، نخست وزیر این کشور شدند. نخست وزیر هائیتی هم‌اکنون در این کشور حضور ندارد.

در یورش باندهای تبهکاری به زندان‌ها، بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ زندانی فرار کردند که در بین آنها سردسته‌های مشهور باندهای تبهکار دیده می‌شود. مقامات هائیتی که پس از این حادثه وضعیت اضطراری اعلام و مقررات منع آمد و شد وضع کرده بودند، همزمان با تشدید خشونت‌ها در پورتو پرنس، وضعیت اضطراری را تمدید کرده‌اند. سفارت آمریکا در «پورتو پرنس» پایتخت هائیتی، در پی تشدید خشونت‌ها در این کشور، دیروز تعدادی از کارکنان غیرضروری این سفارتخانه را تخلیه کرد.

چرایزر ۴۷ ساله که همواره با خود اسلحه حمل می‌کند، افسر اسبق پلیس است و در سال ۲۰۱۸ به اتهام نقش‌آفرینی در تجاوز به زاغه‌نشینان و کشتار آنها، از نیروی پلیس هائیتی اخراج شد. او در حال حاضر سردسته باندی است که «جی۹ و ایل و تبار» نام دارد و «پورتو پرنس» را کنترل می‌کند.

کد خبر 6094150

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر جدید هائیتی منصوب شد
  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • روزهای سخت کارگران مهاجر در پایتخت/ برای کارگران روزمرد کاری کنید
  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • وزیر تعاون: کارگر از منظر اسلام ابزار نیست
  • تمجید نخست‌وزیر بورکینافاسو از پیشرفت‌های ایران
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب