Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درصدد است تا با راه‌اندازی ۸ شتاب‌دهنده جدید در حوزه زیست‌فناوری به شرکت‌های بزرگ و استارت‌آپ‌ها برای توسعه محصول تا بازار کمک کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ از سال ۹۵، فرآیند ایجاد شتاب‌دهنده‌های زیستی با حمایت ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شتاب گرفت و در حال حاضر ۲۳ شتاب‌دهنده در کشور فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شتاب‌دهنده‌ها در حوزه‌های فناورانه‌ای، چون مواد اولیه دارویی، دارو‌های بیولوژیک و پیشرفته، واکسن، کشاورزی، صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی، پروبیوتیک و تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و سهم بالایی در ارتقای تولید این مواد در کشور دارند؛ محصولاتی راهبردی و حیاتی در نظام سلامت کشور.

شتاب‌دهنده‌ها مراکزی هستند که در کنار استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های نوپا قرار می‌گیرند و با تمرکز و سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌های قابل اجرا، درصدی از مالکیت آن را در اختیار می‌گیرند. در مقابل به گردانندگان پروژه آموزش‌های لازم برای موفقیت بهتر و بیشتر را ارائه می‌کنند.

یکی از عرصه‌های علمی و فناورانه‌ای که از خدمات این شتاب‌دهنده‌ها بهره می‌برند، فعالان حوزه‌های مختلف زیست فناوری هستند که ایده‌‎‌های خود را در حوزه‌هایی، چون دارو، واکسن، کشاورزی، صنایع غذایی به شتاب‌دهنده‌ها عرضه می‌کنند و این مجموعه‌ها آن‌ها را یاری می‌کنند.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با نگاه ویژه به این مراکز، درصدد است تا تعداد این شتاب‌دهنده‌ها را که در حال حاضر ۲۳ مرکز هستند، به ۳۱ شتاب‌دهنده برساند تا هم توزیع و پراکندگی آن‌ها در کشور بهتر و در دسترس‌تر شود و هم حوزه‌های متنوع‌تری را پوشش دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری شتابدهنده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شتاب دهنده ها زیست فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود