Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حجت الله شهبازی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح فراز (داربستی کردن) تاکستان های انگور از سال ۹۸ در ۸۵ هکتار از باغ های سطح استان همدان آغاز شد که در افزایش تولید بهره‌وری تاثیر بسزایی داشته است.

وی اضافه کرد: افزایش ۲۰درصدی از نظر کمیت، افزایش ۵۰درصدی از نظر کیفیت و نیز کاهش ۴۰درصدی هزینه‌های کارگری از جمله مزایای طرح فراز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: این استان جایگاه دوم را از نظر سطح زیر کشت باغ های انگور در سطح کشور دارد بنابراین یکی از اقدامات و کارهای ویژه‌ای که باید برای باغ های انگور استان همدان انجام می‌گرفت روش کشت و کار بود.

شهبازی گفت: در حال حاضر تبدیل هر هکتار باغ انگور خوابیده به داربستی نیازمند ۱۲۰ میلیون تومان اعتبار است.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه برای این طرح منبع مالی ملی مناسبی پیش بینی نشده است، یادآور شد: در ۲ سال گذشته اعتبار مورد نیاز طرح فراز از اعتبار استانی، محل صندوق کارآفرینی امید و بانک کشاورزی تامین شده است.

شهبازی خاطر نشان کرد: همدان از نظر مساحت رتبه چهارم کشوری و از نظر تولید انگور رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

وی اظهار داشت: نیمی از باغ‌های استان همدان با حدود ۱۱ هزار هکتار در ملایر واقع شده و نیمی دیگر در سایر شهرستان‌ها است که در تمام ۱۰ شهرستان همدان انگور کشت می‌شود.

وی با بیان اینکه به ازای هر هکتار باغ انگور در جهان ۱۱ تُن انگور تولید می‌شود گفت: در ایران در هر هکتار باغ، ۱۳ تُن انگور، در استان همدان ۱۹ تُن در هر هکتار و در شهرستان ملایر ۲۳ تُن انگور در هر هکتار تولید می‌شود.

برچسب‌ها شهر جهانی انگور شهر همدان کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر جهانی انگور شهر همدان کشاورزی شهر جهانی انگور شهر همدان کشاورزی استان همدان طرح فراز ن انگور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری

غلامرضا ذاکری اظهار داشت: از ۱۲۰ هزار هکتار اراضی آبی کشاورزی استان تاکنون ۷۰ هزار هکتار از این اراضی مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری هستند.

وی با اشاره به تجهیز زار و ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به سیستم‌های نوین آبیاری در سال گذشته، افزود: امسال هم عملیات تجهیز دو هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان به این سیستم‌های در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید

آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان

ذاکری اضافه کرد: با اجرای آبیاری بارانی عملکرد تولید ۴۰ درصد و با آبیاری قطره‌ای ۹۰ درصدی عملکرد تولید افزایش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان