Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@05:27:37 GMT

فناوری پستکس و دیفرگ کردن قوای لجستیکی کشور

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۶۲۷۲

فناوری پستکس و دیفرگ کردن قوای لجستیکی کشور

(Defragment) یا به طور اختصاری دیفرگ کردن به معنای یک پارچه سازی است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام پستکس، واژه‌ای که برای متخصصین علم رایانه نام آشنا بوده و بیشترین کاربرد را نیز در حوزه علوم کامپیوتری دارد. اما با تأسی از بار معنایی این لغت، می‌توان به جهت تقریب ذهن برای توضیح خدمات فناورانه پستکس در حوزه پست لجستیک، از این اصطلاح وام گرفته و فناوری پستکس را در بیانی کوتاه دیفرگ کردن قوای لجستیکی کشور توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فناوری پستکس

توزیع کاتوره ای خدمات لجستیکی

با نگاهی اجمالی به استعداد لجستیکی کشور در صنعت پست و نیز تراکم جمعیت در سطح کشور، می‌توان دریافت که توزیع خدمات لجستیکی در کشور توزیعی کاتوره‌ای است. عدم همپوشانی صحیح در ارائه خدمات، معدل رضایتمندی مشتریان در سطح کشور را کاهش داده است. به منظور آمایش و توزیع عادلانه خدمات پستی در مختصات جغرافیایی کشور، فناوری پستکس به مانند دیفرگ کردن حافظه رایانه، با دسته‌بندی و یک پارچه سازی خدمات فعالین این حوزه، در راستای افزایش راندمان پستی، خدمات شایانی عرضه داشته که در ادامه به آن می‌پردازیم.

تامین سفارش برای کوریرها از طریق شفاف سازی

این یک واقعیت است که پستکس نه تنها رقیبی برای کوریر سرویس ها نیست، بلکه فناوری پستکس، با ارائه خدمات کوریرها به صورت تفکیک شده، به استعداد: قیمت، سرعت و پتانسیل های حمل و نقلی، در خلال آگاه سازی مشتریان امکان انتخاب بهترین سرویس را نیز متناسب با نیاز مشتری فراهم می‌کند.

در سامانه پستکس، تمام سرویس های پستی، فارغ از بزرگ یا کوچک بودن، نوپا یا قدیمی بودن، دولتی یا خصوصی بودن، به صورت کاملا عادلانه و برابر، به مشتری ارائه می‌شوند، و تنها وجه تمایز آنها در کیفیت سرویس دهی خودشان خواهد بود. این روند به افزایش ثبت سفارشات برای کوریرها و افزایش رضایتمندی مشتریان می‌انجامد.

فناوری پستکس در خدمت آنلاین شاپ ها

یکی از خدمات فناوری پستکس برای کسب و کارهای آنلاین، سرویس شاپکس است. در این سرویس علاوه بر ارائه خدمات لجستیکی به صورت درب تا درب برای آنلاین شاپ ها، خدماتی از قبیل انبارداری، گزارشات سیستمی و نیز سرویس API نیز ارائه می‌شود. خدمات مذکور موجب کاهش هزینه‌های CAC یا همان جذب مشتری برای شرکت‌های آنلاین و در راس آن شرکت‌های اینستاگرامی می‌شود. تجمیع و یکپارچه سازی زیرساخت های لجستیکی و انبارداری از دیگر فواید سرویس شاپکس است.

پست سرد و خلق بازارهای جدید

پستکس در مقام هولدینگی فناور، در راستای تامین رفاه هر چه بیشتر مشتریان خود، سرویس پست سرد را به عنوان مهم ترین فناوری پستکس ارائه کرده است. همانطور که از نام آن برمی‌آید، پست سرد امکان حمل و نقل اقلام فاسد شدنی مانند غذا، دارو، سرم و نمونه های آزمایشگاهی و حتی اندام های حیاتی را فراهم کرده است.

با استفاده از سرویس پست سرد، امکان ارسال مواد غذایی از هر نقطه کشور به نقطه دیگر میسر است. این فناوری پستکس به کشاورزان و تولید کنندگان محصولات غذایی اجازه می‌دهد که بازار محصولات خود را بسیار فراتر از منطقه خود جست و جو کنند.

افق دید پستکس در سپهر اقتصاد ایران

در حال حاضر تعداد مراسلات در لجستیک خرده فروشی کشور، حدود ۶ میلیارد مرسوله در سال است و ۳۰۰ شرکت پستی با ساختارهای مختلف در آن فعالیت دارند. شرکت ملی پست به عنوان بزرگترین بازیگر بازار صنعت پست کشور ۷ درصد از بازار را در اختیار دارد. مابقی شرکت‌ها نیز به همراه شرکت ملی پست تنها  ۳۰ در صد از این بازار را در اختیار دارند.

پستکس مفتخر است که تا به امروز نزدیک به ۳۱۱هزار مشتری را جذب کرده و دسترسی۲۲ میلیون ایرانی نیز برای استفاده از خدمات پستکس فراهم شده است. پستکس همچنین در نظر دارد تا سال ۱۴۰۳ نیم درصد از سهم بازار را در اختیار گرفته و به جایگاه ۴۰ هزار مرسوله در روز دست پیدا کند.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پستکس پست سرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۶۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هر چند که نمایندگان مجلس یازدهم پیش از رسیدن به مجلس، عملیاتی کردن «شفافیت» در مجلس را وعده می دادند، اما همین که پای‌شان به ساختمان هرمی شکل بهارستان رسید خلف وعده کردند و به طرح شفافیت قوای سه‌گانه رأی منفی دادند.

بعد از رد طرح شفافیت آرا، بهارستانی‌ها به دنبال تصویب طرح «شفافیت قوای سه‌گانه» رفتند اما این طرح نیز با مخالفت‌های زیادی روبه‌رو شد. ابتدا مجمع تشخیص زیر بار طرح جدید شفافیت که این نهاد سیاسی را نیز شامل می شد، نرفت و بعدتر مشخص شد دولت رئیسی هم حاضر به تن دادن به این شفافیت نیست. همین مخالفت ها نیز کار را به جایی رساند که بخش های ذیل شفافیت یکی بعد از دیگری مستثنی شدند و بنا بر برخی روایت ها چیز زیادی از آن شفافیت قوای سه گانه که مدنظر نمایندگان طراح بود، باقی نماند.

در جلسه امروز مجلس نیز برخی دیگر از ایرادات شورای نگهبان به طرح شفافیت قوای سه گانه مرتفع شد. در همین راستا، خبرگزاری خبرآنلاین به سراغ نمایندگان مجلس یازدهم رفت تا جزئیات ایرادات شورای نگهبان به این طرح را جویا شود.

شهریار حیدری، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین از ضرورت شفاف بودن قوای مقننه و قضائیه روایت کرد و گفت: «دولت، دستگاه قضائی و در کل قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.» این در حالی است که محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، از مستثنی شدن قوه قضائیه در طرح شفافیت قوای سه‌گانه خبر داد.

جامعه نیازمند شفافیت مالی قوای سه‌گانه است

شهریار حیدری، نماینده کرمانشاه‌، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه، بیان کرد: «در بحث شفاف‌سازی قوای سه‌گانه قرار بر این شد که رویکردها، عملکردها و اموال اشخاصی که در سطوح مختلف مدیریت هستند، شفاف باشد چرا که این مسئله نیازمند فضای فعلی جامعه ما است و انجام آن ضرورت دارد. این رویه در مجلس جاری و سازی است اما هنوز در قوه قضائیه و قوه مجریه اجرایی و عملیاتی نشده است.»

وی ادامه داد: «در این طرح تلاش شده که بقیه قوا همانند مجلس شفاف باشد، بخصوص آنکه اموال نمایندگان توسط دستگاه قضایی ثبت و ضبط می‌شود، اما دستگاه قضایی و اجرایی هم باید اینکار را انجام دهند و ایرادات مطرح شده برای شفاف‌تر شدن نهادها است.»

شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، در پاسخ به این سوال آیا شورای نگهبان مستثنی شدن وزرا و هیأت رئیسه مجلس را در طرح شفافیت قوای سه‌گانه تایید کرده است، گفت: «خیر، شورای نگهبان آن را تایید نکرده و نخواهد کرد،چرا که اگر روسای قوای سه‌گانه شفاف نباشند، بقیه نیز از آن تبعیت نخواهند کرد. شفافیت زمانی قابل اجرا خواهد بود که در رأس، اجرایی و عملیاتی شود و الا قابل اجرا نیست.»

وی گفت: «من اعتقاد دارم که برخی طرح‌ها نیازمند شفاف شدن در مجلس هستند اما شفاف‌سازی برخی از آرا و طرح‌ها باعث تقلیل نمایندگان می‌شود و این یکی از ایراداتی است که در این طرح وجود دارد. من مشاهده کردم که در برخی از موارد نمایندگان به طرحی صرفا به خاطر آنکه باعث افزایش آراء یا کاهش آرا می‌شود، رأی می‌دهند. یک مقداری باید دست نمایندگان برای رأی دادن بازتر می‌شد تا بتوانند به صراحت به یک طرح یا لایحه رأی بدهند و اثرگذار باشند. دستگاه‌های دیگر قطع به یقین باید شفاف‌تر باشند چرا که اگر تخلفی در دستگاه‌های حوزه اجرایی و قوه مقننه است مشخص شود.

مجلس شفاف بود اگر...

حیدری گفت: دولت، دستگاه قضائی و قوای سه‌گانه شامل طرح شفافیت می‌شود، البته اگر این طرح نبود مجلس شفاف بود.

نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی، با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت، خاطرنشان کرد: «طرح شفاف‌سازی برای اولین بار در این مجلس به تصویب رسید و نهایی شد. طرح شفاف‌سازی هم حسن‌هایی دارد و هم آسیب‌هایی، حسن این طرح این است وقتی به طرحی رأی داده می‌شود، شفاف است، اما معایب آن این است که زمانی که طرح یا لایحه‌ای به صحن می‌آید، نماینده‌ای ممکن است با آن موافق نباشد اما اگر ببیند سبب کاهش رأی می‌شود، ممکن است به آن رأی بدهد و قدرت اختیار را از مجلس گرفته شده است. اما اجرای این طرح برای قوه مجریه و قوه قضائیه ضرورت دارد.»

قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شد؟

از سوی دیگر محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به بررسی ایرادات طرح شفافیت قوای سه‌گانه بیان کرد: «ایرادات حول استثنا کردن بعضی از دستگاه‌ها و افراد از مجموعه قانون شفافیت بود.»

وی در پاسخ به این سوال که چه نهادهایی در طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شدند، گفت: «باید مجموعه این‌ها را ببینید، نهادهایی مانند قوه‌قضائیه و دستگاه‌های دیگر.»

نماینده بافق و مهریز در پاسخ به سوالی درباره اینکه قوه قضائیه از طرح شفافیت قوای سه‌گانه مستثنی شده است، بیان کرد: «مواردی درباره مستثنی شدن قوه‌قضائیه و برخی دیگر از دستگاه‌ها مانند مجمع تشخیص مطرح شد که باید بررسی شود.»

وی با اشاره به شعارهای نمایندگان مجلس یازدهم درباره تصویب طرح شفافیت گفت: «مجلس به آن شفافیت مالی که مردم انتظار داشتند، توجهی کرد و شفافیت آرا را هم به شکل ناتمام رها کرد.»

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900986

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی چیست؟
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج