Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@09:23:19 GMT

سازمان حج و زیارت بر سفرها نظارت می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۷۷۱۳

سازمان حج و زیارت بر سفرها نظارت می‌کند

معاون عتبات سازمان حج و زیارت از ریل گذاری طرح نوین عتبات در سازمان حج و زیارت خبرداد و گفت: با اجرای این طرح، شاهد بهبود کمی و کیفی خدمات‌رسانی به زائران عتبات خواهیم بود.

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی، معاون عتبات سازمان حج و زیارت  با اشاره به اجرای شیوه جدید اعزام‌های عتبات اظهارداشت: در شیوه جدید دیگر سفرهای زیارتی عتبات توسط یک شرکت اجرایی نمی‌شود، بلکه دفاتر زیارتی که توانایی لازم در حوزه اجرایی عتبات را داشته باشند و بسته‌های زیارتی را به خوبی پوشش دهند، می‌توانند در این زمینه ورود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دفاتری که توانایی لازم را داشته باشند باید ابتدا از طریق دفاتر حج و زیارت استان مربوطه درخواست خود را مطرح کنند، افزود: پس از از گذراندن مراحل اولیه، مدارک و درخواست دفاتر به معاونت عتبات عالیات سازمان حج و زیارت ارسال و در این درخواست، چارچوب بسته پیشنهادی و آنالیز قیمتی نیز ارائه می‌شود.

معاون عتبات سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه دفاتری که درخواست خود را برای ثبت‌نام و اعزام زائران به عتبات مطرح می‌کنند باید در مرحله نخست، تدارک و برنامه‌ریزی‌ مطلوب داشته باشند، خاطرنشان کرد: دفاتر مجری اعزام زائران باید رایزنی با هتل مربوطه، نحوه اجرای بسته پیشنهادی و تعداد روز اقامت و سایر امور را پیش‌بینی کنند.

رحمانی با بیان اینکه در حال حاضر درخواست‌ها و نحوه آنالیز قیمتی و برنامه دفاتر مربوطه از طریق سیستم اتوماسیون اداری انجام می‌گیرد، از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی سامانه‌ای برای این منظور خبر داد و گفت: بعد از درخواست دفاتر زیارتی و ارائه برنامه‌ها از روز اقامت، برنامه اسکان، تغذیه، تدارکات، نحوه بازگشت تا آنالیز قیمتی، کارشناسان مربوطه در سازمان حج و زیارت، این درخواست‌ها را مطابق استانداردهای تعیین شده مورد بررسی قرار می‌دهند.

وی افزود: اداره کل برنامه‌ریزی، اسکان، تغذیه و تدارکات پیش‌تر هتل‌های استاندارد و قابل قبول را معرفی کرده است و دفاتر زیارتی باید به این مهم در خصوص اینکه هتل‌ها «تصنیف» یعنی نمره ارزیابی قابل قبول یا گروه بندی سازمان را داشته باشند، توجه کنند.

رحمانی با بیان اینکه دفاتر زیارتی باید در حضور دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عراق با شرکت‌های سیاحه کشور میزبان برای هتل‌ها و سایر خدمات قرارداد ببندند، تصریح کرد: بعد از این قرارداد، پیش‌نویس آن برای بررسی بیشتر به کارشناسان معاونت عتبات عالیات ارسال می‌شود و پس از تأیید بسته‌های زیارتی در سامانه برای ثبت‌نام متقاضیان و سایر دفاتر زیارتی قرار می‌گیرد. البته مراحل ثبت‌نام متقاضیان همچون گذشته صورت می‌گیرد و تغییری در آن ایجاد نشده است.

وی خاطرنشان کرد: در روش گذشته مبالغ دریافتی به حساب سازمان حج و زیارت واریز می‌شد که اکنون این امر صورت نمی‌گیرد و با رایزنی‌های بخش مالی سازمان، قرار است ابتدا ۹۰ درصد این وجوه دریافتی به حساب شرکت مجری واریز و ۱۰ درصد آن تا پایان انجام اعزام و بازگشت زائران در همان حساب بلوکه شود که در صورت حُسن انجام کار، این مبلغ نیز قابل برداشت است. همچنین بخشی از مبالغ نیز بابت خدمات بیمه‌ای و درمانی دریافت می‌شود.

معاون عتبات سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه نظارت کامل بر اجرای کار از سوی سازمان حج و زیارت وجود دارد، گفت: تمامی روندها به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و حتی متقاضیان نیز می‌توانند روند ثبت‌نام را در منزل و از طریق سامانه عتبات انجام دهند.

وی درباره بسته‌های زیارتی تصریح کرد: در حال حاضر اکثر بسته‌های زیارتی برای عتبات یک هفته‌ای است. اما دفاتر مجری می‌توانند نیازسنجی انجام دهند تا در صورت تمایل زائران، بسته‌های جدیدی تدوین و ارائه کنند که مورد بررسی کارشناسان سازمان قرار گیرد. ما برای تعدد و تنوع بسته‌ها مشکلی نداریم، بلکه رضایت زائران اولویت اصلی است تا آنها سفری در کمال عزت، امنیت، کرامت و سلامت داشته باشند.

معاون عتبات سازمان حج و زیارت گفت: با اجرای طرح نوین اعزام عتبات و تحولی که در این حوزه ایجاد شده است، شاهد ورود دفاتر توانمند برای اعزام و حتی ارائه بسته‌های مختلف متناسب با استانداردهای تعریف شده هستیم که این راهکار کاهش واسطه‌گری و بهبود روند خدمات رسانی به زائران را در پی خواهد داشت.

 سفر عتبات در سال‌های گذشته از طریق شرکت شمسا صورت می‌گرفت. اما اکنون همه دفاتر زیارتی می‌توانند اقدام به ثبت‌نام و اعزام زائران کنند.

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون عتبات سازمان حج و زیارت شرایط اعزام معاون عتبات سازمان حج و زیارت بسته های زیارتی دفاتر زیارتی داشته باشند ثبت نام بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۷۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد در اولین نشست میز‌های تخصصی سند ملی زیارت گفت: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گیرد در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در مرکز ملی داده‌های زیارت پوشش داده تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
حسین افخمی روحانی در خصوص تاسیس مرکز ملی داده‌های زیارت افزود: با توجه به اهمیت مسئله زائر و زیارت و ضرورت سیاست‌گذاری و راهبری دقیق و هوشمندانه، لازم است که در زمینه حکمرانی توجه و اهتمام بیشتری به مسئله زیارت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مرکز ملی داده‌های زیارت مصوبه کارگروه ملی زیارت کشور است و در اسفندماه ۱۴۰۱ نیز مصوب شد، اضافه کرد: طی مصوبه‌ای که در زمینه این کارگروه ملی مطرح شد قرار است این مرکز در پژوهشکده زیارت دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یک فعالیت پژوهشی دانشگاهی مستقر شود تا بررسی و تحلیل داده‌های زیارت در این مرکز صورت گیرد.
رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سال گذشته یک فرآیند اجرایی و ساختاری در این خصوص طی شد که در اجرای این طرح ابتدا به صورت آزمایشی در استان و سپس در سطح کشور نیز انجام می‌شود تا تصمیم‌گیری در حوزه زیارت مبتنی بر داده‌ها باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه تصمیم‌گیری‌ها کمتر براساس داده‌ها صورت می‌گرفت در تلاش هستیم تا تمامی داده‌های ثبتی، افکارسنجی و رفتارسنجی را در این مرکز پوشش دهیم تا به مدیران در امر زیارت برای تصمیم‌گیری‌های کلان کمک شود.
افخمی روحانی گفت: مصوبات کارگروه ملی زیارت به منزله مصوبات هیات وزیران است و این فرصت خوبی است تا بتوانیم جریان خدمت‌رسانی به زائران را به صورت کمی و کیفی نیز ارتقا دهیم. جمع‌آوری اطلاعات آماری، بخشی از هدف راه‌اندازی مرکز داده‌های زیارت است و ما به دنبال جمع‌آوری و ثبت تمامی اطلاعات و تحلیل‌های آماری مربوط به زیارت هستیم تا بتوانیم گزارش، تحلیل و طراحی مناسبی برای مسائل مختلف زیارت نیز داشته باشیم.

رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد افزود: تمامی دستگاه‌ها باید حمایت‌های خود را داشته باشند تا تمامی داده‌ها برای تصمیم‌گیری‌های کلان جمع‌آوری شود، چراکه زیارت به عنوان یک پیشران فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در استان و کشور محسوب می‌شود و لازمه آن این است که تمامی ارگان‌های مربوطه مشارکت خود را در این زمینه به کار گیرند.

دیگر خبرها

  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج تمتع ۱۴۰۲ بازگردانده می شود
  • بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج
  • استرداد ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج تمتع ۱۴۰۲
  • سهمیه ارز مسافران حج چقدر شد؟
  • سهمیه ارز مسافران حج اعلام شد
  • چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟
  • بعد از ۹ سال وقفه؛ چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟
  • آخرین اخبار حج تمتع ۱۴۰۳ / سهمیه ارز زائران اعلام شد + جزئیات
  • اختصاص ۵۰۰ یورو ارز مسافرتی به زائران حج