Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@14:12:51 GMT

کارآفرین نباید از ریسک بترسد

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۸۳۴۷

کارآفرین نباید از ریسک بترسد

ایسنا/البرز یک کارآفرین گفت: در حال حاضر کشوری مثل روسیه با ۲۰ میلیون مسلمان می‌تواند بازار خوبی برای تجار ایرانی باشد و البته کشورهای آفریقایی نیز ظرفیت خوبی برای صادرات دارند.

به گزارش ایسنا، نجمه  کربلایی روز شنبه (۱۳ آذرماه) در اولین کارگاه مجازی کافه کارآفرینی که با محوریت ویژگی‌های یک کارآفرین برگزار شد؛ اظهار کرد: برای اینکه یک کارآفرین بتواند از مرحله ایده تا اجرای طرح خود به خوبی پیش برود در مرحله اول باید شناخت دقیقی از علایق، امکانات و ابزاری که او را به سمت اجرایی شدن ایده‌ها هدایت می‌کند داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک کارآفرین برای اینکه بتواند ایده خود را عملیاتی کند باید جرئت و جسارت ریسک داشتن داشته باشد و این ریسک پذیری را با چاشنی خلاقیت مخلوط کند تا بتواند به موفقیت برسد.

وی توضیح داد: متاسفانه در کشور ما بخشی از زنجیره کارآفرینی پاره شده و کارآفرینان اغلب در اتصال به بازار و فروش با مشکل مواجه هستند.

مشاور عالی شرکت ماهان توسعه آیریک افزود: کارآفرینی در شرایط موجود موفق می‌شود که نترسد و بتواند بخش پاره شده این زنجیر را گره بزند.

وی با اشاره به اینکه یک کارآفرین واقعی از ریسک کردن نمی‌ترسد، گفت: حتی در حساب شده ترین طرح‌ و ایده‌ها مقداری ریسک وجود دارد ولی مهم این است که فرد بتواند به درک درستی از میزان ریسک برسد و از اینکه زمین بخورد و بلند شود نترسد.

وی تاکید کرد: وقتی امکان این وجود دارد که بعد از هر زمین خوردن دوباره و دوباره بلند شد؛ پس کسی موفق می‌شود که کار کردن و زمین خوردن را بر حفظ امنیت و شرایط و پایدار و بدون ریسک ترجیح دهد.

کربلایی افزود: برای اینکه بتوانیم کارآفرین موفقی باشیم باید تهدیدها را برطرف کنیم و بحران‌ها را پشت سر بگذاریم و سعی کنیم تفکر توسعه یافته را سرلوحه برنامه‌های خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه در مسیر کارآفرینی باید خودمحور بودن و منیت را کنار گذاشت، توضیح داد: یک کارآفرین لزوما در همه رشته‌ها تبحر ندارد بنابراین باید از تخصص و تجربه دیگران استفاده کند و پذیرای راهنمایی‌های دیگران باشد.

وی اظهار کرد: تیم سازی یکی از راه‌هایی است که می‌تواند فرد را تا اجرای ایده و طرحی که در ذهن دارد یاری کند. به این ترتیب که یک کارآفرین باید از داشته‌های دیگران استفاده کند تا بتواند به اهدافی که دارد برسد.

مشاور عالی شرکت ماهان آیریک با گلایه از اینکه در ایران عده کمی هستند که به کار تیمی اعتقاد دارند؛ افزود: بدون شک هیچ کس به تنهایی از پس حل مشکلات و بحران‌های پیش رو برنمی آید و انرژی جمعی همیشه نتیجه بهتری داشته است.

وی ادامه داد: در کار تیمی صداقت و درستی حرف اول را می زند و نباید فراموش کنیم آنچه برای خود می خواهیم برای دیگران هم متصور شویم.

وی در ادامه با اشاره به بخشی از مشکلات تجار ایرانی در سایر کشورها اشاره کرد و گفت: متاسفانه برای بسیاری از تجار ایرانی شرکت در نمایشگاه‌های خارجی چیزی جز ضرر نیست چون اغلب آنها به زبان‌های دیگر مسلط نیستند؛ روش‌های به روز تبلیغات را نمی‌دانند و نمی توانند بازار خوبی برای محصولات خود پیدا کنند.

وی تاکید کرد: ارتباط گیری با تجار دیگر کشورها نقش مهمی در یافتن بازار فروش دارد بنابراین در مرحله اول کسی که می خواهد در بازار سایر کشورها سهمی داشته باشد باید زبان دیگری بیاموزد یا از مترجمان مسلط استفاده کند و بعد از آن روش‌های درست تبلیغات را فرابگیرد.

وی توضیح داد: البته برای اینکه ایران بتواند جای خود را در بازارهای جهانی باز کند باید حضوری فعال در نمایشگاه‌های دائمی داشته باشد.

وی گفت: در حال حاضر کشوری مثل روسیه با ۲۰ میلیون مسلمان می تواند بازار خوبی برای تجار ایرانی باشد و البته کشورهای آفریقایی نیز ظرفیت خوبی برای صادرات دارند.

کربلایی تاکید کرد: یک کارآفرین می‌تواند با شناسایی بازار بکر سایر کشورها هم باعث ارزآوری شود و هم برای عده زیادی اشتغال ایجاد کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی یک کارآفرین تجار ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان؛ نشست مسئولان بنیاد ملی نخبگان با جمعی از نخبگان حوزه کار با حضور روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رئیس بنیاد ملی نخبگان و سیدسلمان سیدافقهی قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

سیدافقهی قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در این نشست با اشاره به آیین‌نامه پایش و نگهداشت نخبگان گفت: پس از ابلاغ آیین‌نامه جذب نخبگان از سوی هیئت وزیران، آیین‌نامه پایش و نگهداشت نخبگان به همت سازمان اداری و استخدامی کشور مصوب و ابلاغ شد.

سیدافقهی با تاکید بر ضرورت اجرایی‌سازی این آیین‌نامه و شناسایی فعال نخبگان گفت: برخی از نخبگان در بدنه دستگاه‌ها، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی حضور دارند اما از طریق گزینش بنیاد، به عنوان نخبه خودشان را معرفی نکردند و در خوداظهاری‌ها مشارکت نداشتند، به همین جهت با همکاری سازمان اداری و استخدامی، آیین‌نامه پایش و نگهداشت نخبگان تدوین شد تا بتوانیم آنها را شناسایی و به جامعه نخبگان اضافه کنیم تا ضمن رصد مسیر پیشرفت، اقدامات تسهیلگر لازم جهت رفع موانع در مسیر فعالیت آنها را در دستور کار قرار دهیم.

ضرورت توجه به نخبگان فعال در بخش خصوصی

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه تدوین و جمع‌بندی شیوه‌نامه، وظیفه سازمان اداری و استخدامی است و بنیاد ملی نخبگان وظیفه پیگیری دارد، گفت: نمی توانیم تنها منتظر نتیجه ماموریت سازمان اداری استخدامی بمانیم چرا که حیطه فعالیت این سازمان بخش دولتی است و این در حالیست که درصد زیادی از این نخبگان در بخش خصوصی فعال هستند.

سیدافقهی راه‌اندازی «خانه نخبگان» را محلی برای اجماع تفکر نخبگان علمی، کاری و دیگر عرصه‌های نخبگی در بخش خصوصی و دولتی توصیف کرد و گفت: در سال جاری راه اندازی خانه نخبگان را که از قدیم در سند راهبردی کشور در امور نخبگان ذکر شده بود در دستور کار قرار داده‌ایم تا این امر به فعلیت برسد.

حاکمیت ساز و کار انتخابی در خانه نخبگان

وی در ادامه با اشاره به اینکه خانه نخبگان به تفکیک استان‌ها تشکیل می‌شود، تصریح کرد: در هر استان پنج کارگروه نخبگانی از جمله کارگروه تولید و اشتغال تدارک دیده شده که ذیل آنها میزهای تخصصی مختلفی تشکیل خواهد شد و تلاش ما بر این است که در مجموعه خانه نخبگان، ساز و کار انتخابی حاکم باشد به نحوی که جامعه نخبگانی به دست خود نخبگان اداره شود.

سیدافقهی با تاکید بر اینکه در بحث خانه نخبگان، بنیاد فقط در جایگاه سیاست‌گذاری و نظارت فعال است، نیز گفت: بنیاد ملی نخبگان این مجموعه را رصد و حمایت می کند و بدون شک مزیت‌های طرح خانه نخبگان بعد از رونمایی و اجرا برای نخبگان تمامی عرصه‌ها محرز خواهد شد.

وی همچنین از پیشنهاد تشکیل صندوق توسعه اثربخشی نخبگان و استعدادهای برتر خبر داد و گفت: لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی در کمیسیون دولت به‌عنوان اولین قانون در حمایت از نخبگان در حال بررسی است و با توجه به اینکه شرکت‌های خصوصی ممکن است توان تحقیق و توسعه و ارائه بورسیه‌های تحصیلی و یا حمایت از طرح‌های پژوهشی را نداشته باشند، پییشنهاد تشکیل صندوق توسعه اثربخشی نخبگان و استعدادهای برتر با هدف حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان و طرح‌های دیگر نخبگان در بندهای این لایحه ارائه شده است.

نخبگان کار و دانش مکمل یکدیگرند

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در پایان با تاکید بر اینکه همکاری با نخبگان کار، به سبب اشتراک تجربه، به درک و شناسایی دقیق مسائل و مشکلات می انجامد و برای تبیین نقشه راه بنیاد سودمند است، گفت: نباید نخبگان کار و دانش را از هم جدا دانست چرا که در عمل نسبت به هم مکمل هستند. خانه نخبگان با عنایت به این مسائل، تجربه و دانش نخبگان تمام عرصه‌ها را جمع آوری می‌کند و انشالله با حضور فعال اعضای آن در دستگاه‌ها گام بزرگی در حل مشکلات و توسعه کشور برخواهد داشت.

شایان ذکر است، در این نشست، نخبگان حوزه کار و صنعت به معرفی دستاوردهای خود در راستای توسعه اقتصادی کشور پرداختند و ضمن بیان انتقادات و پیشنهادات، اقدامات حمایتی لازم را از بنیاد ملی نخبگان مطالبه کردند.

کد خبر 6094058 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • هوشمند برای پرسپولیس در دسترس شد
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • این مربی می‌تواند در سیتی جانشین پپ شود
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟