Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی سعدالدین روز شنبه به رسانه ها اظهار داشت: ۱۷۲ هزار و ۶۴۷ تن کالا به ارزش ۲۸۶ میلیون و ۶۱۰ هزار دلار از ابتدای فروردین تا پایان آبان امسال از گمرک استان سمنان صادر شد.
وی ادامه داد: هیدروکربن سبک، روغن موتور(هیدراکسیدسدیم )سودسوزآور، کابل زمینی، لوازم خانه‌داری از جنس پلاستیک، شمش سرب، پودر لباسشویی، سیمان و کرک و موی بز از جمله اقلام صادراتی از مبدا گمرک استان سمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: کربنات دی سدیم، کلسیم کلراید، کاشی و سرامیک، کولر آبی، پودر باریت، پرکلرین و آنتراسیت از دیگر اقلام صادراتی استان سمنان از ابتدای فروردین تا پایان آبان امسال است.
  وی یادآور شد: ۳۴ کشور جهان مانند کشور افغانستان، عراق، ترکیه، امارات متحده عربی، آذربایجان، روسیه، پاکستان،  ترکمنستان، ویتنام، هند، اندونزی، ازبکستان، ارمنستان، سوریه و اکراین مقصد کالاهای صادراتی استان سمنان است.
سعدالدین تصریح کرد: کالاهای صادراتی استان سمنان از ابتدای فروردین تا پایان آبان امسال از نظر وزن نیز افزایش چهار درصدی داشت.
وی خاطرنشان کرد: ۹ هزار و ۴۴۲ تن کالا به ارزش۳۴ میلیون و ۲۰ هزار دلار از گمرک استان سمنان ترخیص شد.
وی اضافه کرد: عمده  کالاهای وارداتی ترخیص شده از گمرک استان سمنان در هشت ماه گذشته شامل  اقلام مختلف مانند اجزاء و قطعات ماشین ها و دستگاه‌های برقی،  اجزاء و قطعات ترانسفورماتورها، الیف اکریلیک، پنبه حلاجی شده، بلبرینگ، قالب کاشی و اجزاء و قطعات ماشین ریسندگی بود.
سعدالدین افزود: کالاهای وارداتی از ۱۶ کشور جهان از قبیل کشورهای ترکیه، چین، ایتالیا، ازبکستان، کره جنوبی و امارات متحده عربی به گمرک استان سمنان وارد شد. 
مدیرکل گمرک استان سمنان گفت: کالاهای وارداتی ترخیص شده از گمرک استان از ابتدای فروردین تا پایان آبان امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن یک درصد کاهش و از نظر ارزش ۱۴ درصد کاهش داشت.
بخش صنعت و معدن ٣٧ درصد از اشتغال استان سمنان و ۲۲ درصد از تولید ناخالص این استان را به خود اختصاص داده است. سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان سال ۹۹ بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال بود که برای سه هزار و ۶۱۸ نفر اشتغالزایی به همراه داشت.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها سمنان توسعه ایران توسعه اقتصادی تولید داخلی گمرک جمهوری اسلامی ایران صادرات غیر نفتی پروندهٔ خبری عزم دولت سیزدهم برای پایش و رونق واحدهای تولیدی و صنعتی تولید و رونق اشتغال استان سمنان ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سمنان توسعه ایران سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها سمنان توسعه ایران توسعه اقتصادی تولید داخلی گمرک جمهوری اسلامی ایران صادرات غیر نفتی صادراتی استان سمنان گمرک استان سمنان گمرک استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۸۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی