Web Analytics Made Easy - Statcounter

آئین اختتامیه پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با معرفی برگزیدگان در حوزه‌های مختلف علوم پایه شامل ریاضی، آمار، علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زمین‌شناسی و علوم زیستی و د حوزه ویژه ویروس کرونا و هوش مصنوعی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آئین اختتامیه پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با حضور وزیر جهاد کشاورزی، رؤسای دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف و شهید بهشتی، رئیس هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران، رئیس هیئت امنای بنیاد نیکوکاری جمیلی و جمعی از مسئولان و خیرین دانشگاه تهران و نهادهای علمی و فرهنگی، در تالار علامه امینی برگزار شد و به کار خود پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، در راستای حمایت از ایجاد کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد مقاومتی و نیز با هدف تبدیل ایده به ثروت، پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را برگزار کرد. این جشنواره همه ساله با محوریت علوم پایه برگزار می‌شود. امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا، محور جدیدی با عنوان «تأثیر کرونا بر الگوی زیستی» به موضوعات جشنواره اضافه شد.

در پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، ۳۱۳ ایده در سایت جشنواره ثبت شد که در نهایت ۱۴ ایده در بخش ایده‌پردازان و چهار تیم در بخش کسب‌وکار نوپا برگزیده شدند.


آرامش فکری برای جوانان فراهم کنیم

مهندس ابراهیم جمیلی، رئیس هیئت امنای بنیاد نیکوکاری جمیلی در آئین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه این جشنواره محلی برای پیوند «تولید و کار» و «علم و ثروت» است، گفت: باید با نگاه علمی به امکانات موجود تلاش کنیم حداکثر بهره‌برداری را داشته باشیم. ما پشتیبان جوانان نخبه کشور هستیم و امروز اینجا جمع شده‌ایم که بگوییم برای تجاری‌سازی ایده‌ها تلاش می‌کنیم.

وی اظهار کرد: هدف این جشنواره این است که جوانان به آینده امید داشته باشند و این جشنواره ثابت کرده است که باید برای علم سرمایه گذاری شود و اگر در علم سرمایه گذاری شود، باعث رشد علم در کشور خواهد شد و رشد علم بدون سرمایه گذاری در علم ممکن نخواهد بود.

رئیس هیئت امنای بنیاد نیکوکاری جمیلی ادامه داد: این جشنواره این پیام را به مسئولان و دولتمردان می‌دهد که وقتی برای جوانان، آرامش فکری فراهم کنیم، می‌توانیم انتظار کارهای بزرگ را از آنها داشته باشیم.

دولت باید در حوزه علوم پایه کمک کند

دکتر سعداله نصیری قیداری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی نیز در این مراسم در سخنانی با بیان اینکه دولت باید در حوزه علوم پایه کمک کند، گفت: رئیس جمهوری دستور دادند که صندوق علم و نوآوری در شورای عالی عتف تشکیل شود. پس باید دولت کمک کند، اگرچه بخش خصوصی تا حدودی به این عرصه ورود کرده است.

دکتر رسول جلیلی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز با اشاره به ضرورت قرارگیری علم در خدمت حل مسائل جامعه، گفت: نیاز داریم مسائل را به خوبی بشناسیم و راه حل عالمانه برای آن بیندیشیم. می‌دانم جوانان با چالش‌ها به خوبی برخورد می‌کنند و برای حل آنها راهکارهای اساسی ارائه می‌دهند.

وی افزود: توانمندسازی جوان برای حل مسائل با تمرکز بر فناوری نوین ارزش‌آفرین می‌تواند نقش مهمی در تولید ارزش افزوده در همه عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی کشور داشته باشد.

در ادامه این مراسم از داوران علمی این جشنواره و برگزیدگان در ۵ حوزه علوم پایه و همچنین دو حوزه کرونا و هوش مصنوعی با اهدای جوایزی تقدیر شد.

به نقل از وزارت علوم، پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با تقدیر از برگزیدگان نهایی جشنواره قرن در دو بخش ایده پردازان و کسب و کار به کار خود پایان داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان دانشگاه تهران جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان بنیاد نیکوکاری جمیلی رئیس هیئت علوم پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۸۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان در جشنواره ملی امتنان از کارگران گروه‌های کار و واحدهای نمونه که صبح امروز برگزار شد گفت: تولیدات کارگران عزیز ما علی رغم همه تهدیدها و تحریم‌ها برای کشور نقش آفرین است.

وی‌افزود: همان طور که رهبری بر آن تاکید فرمودند، تلاش‌ها و اقدامات کارگران ما باید امید آفرین باشد و همان طور که در شعار امروز این جشنواره آمده است، «ما پای کار ایران هستیم» و این شعار نشان از روحیه جهادی و ارزشمند کارگران، مدیران و کارفرمایان ماست.

رئیس جمهور اظهار کرد: دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است و در عرصه اقتصادی هم ناکام خواهد ماند و تلاش و فعالیت‌های کارگران ایرانی به عنوان محور همه تلاش‌ها در عرصه تولید محسوب می شود و نقش کارگران در آن بی بدیل است، لذا باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر صورت بگیرد.

در حال تکمیل

کد خبر 6092960

دیگر خبرها

  • دانشمندان جوان این مرز و بوم زمینه ساز پیشرفت های علمی شده اند
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است