Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم انلاین اصفهان ؛

علی قاسم زاده در این جلسه با بیان اینکه همگرایی یکی از کلیدواژه های محوری است که آن را در مناطق تکرار می کنم زیرا برای ما اهمیت بسیاری دارد، اظهار کرد: این همگرایی ابتدا باید در بین مدیران منطقه، سپس بین مردم و در ادامه بین منطقه و سایر دستگاه ها اتفاق بیفتد.  

وی موضوع مشارکت را موضوعی بسیار مهم در این دوره شهرداری ذکر کرد و افزود: باید بیشتر دنبال مشارکت جویی باشیم تا مشارکت پذیری؛ نباید منتظر باشیم تا فردی به سراغ ما بیاید بلکه باید خودمان با شناسایی ظرفیت ها و سرمایه گذاران در راستای توسعه منطقه گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار اصفهان پایین ترین سطح مشارکت را همراه کردن مردم بدون آشنایی با اهداف ذکر کرد و گفت: این نوع مشارکت یک نوع فریب است زیرا این کار نوعی سوءاستفاده از مردم است. نوع دیگر مشارکت همراه کردن مردم با آگاهی است. سطح دیگری از مشارکت پذیری مشورت گرفتن از مردم است و سطح بالاتر این مشارکت تصمیم سازی با مردم از نقطه صفر است.

وی سطح بعدی مشارکت را مشارکت دادن مردم در تصمیم گیری ذکر کرد و افزود: گاهی مردم را در تصمیم سازی مشارکت می دهیم که این نوع مشارکت بسیار خوب است اما سطح بالاتری نیز وجود دارد که همان مشارکت مردم در اجرای پروژه ها است.

قاسم زاده اضافه کرد: یک سطح دیگر مشارکت نیز وجود دارد که همان سپردن کار به مردم و نظارت شهرداری است، در این نوع مشارکت مردم مجری می شوند و شهرداری به کمک و مشارکت مردم می رود.

وی با اشاره به سطح بالاتری از مشارکت، گفت: در سطح عالی مشارکت، مردم مدیر پروژه بوده و شهرداری از عوامل در اختیار مردم می شود. این سطوح مختلف مشارکت بود که لازم است شهرداری به سمت سطح عالی تر آن حرکت کند.        

 

شهرک مبل رهنان؛ پروژه محرک توسعه منطقه 11

حسن محمدحسینی مدیر منطقه 11 شهرداری اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه رهنان در سال 1340 از روستا به شهر تبدیل شد، اظهار کرد: تا سال 82 این منطقه شهری مستقل از اصفهان و جزء شهرستان خمینی شهر محسوب می شد و از آثار تاریخی رهنان که تنها نشانه ای از آن باقی مانده مسجد جامع ذوقبلتین و حمام دوقلو معروف به حمام چهلستون است.

وی تصریح کرد: رهنان با جمعیت بالغ بر 60 هزار نفر دارای 4 محله تاریخی به نام های چهارشاه، محله زاجان، محله طاحونه و محله ماشاده بوده که اتصال این چهار محله در مکانی به نام درب میدان اتفاق می افتاد و به عنوان محلی برای مرکز تعاملات محلات در نظر گرفته شده بود.

مدیر منطقه 11 شهرداری اصفهان ادامه داد: در حال حاضر منطقه 11 دارای 7 محله  چهارشاه، محله زاجان، محله طاحونه، محله ماشاده، اسلامی، لیمجیر و بابوکان است.

وی مساحت منطقه 11 را حدود 1141 هکتار ذکر کرد و افزود: 117 هکتار این مساحت در بافت فرسوده و مساحت حریم منطقه نیز 318 هکتار است. جمعیت کل منطقه بالغ بر 58هزار نفر در سال 1400 است.

محمدحسینی در ادامه با اشاره به پروژه های منطقه، تاکید کرد: خیابان حدفاصل شریف غربی تا مادی سودان در مرحله مطالعات و طراحی، خیابان 24 متری از لیمجیر به امام رضا (ع) (تملک)، پارک ظهرآبادی(تملک)، سرویس های بهداشتی بوستان شهدای مدافع حرم(اتمام یافته)، ابنیه محور گردشگری تاریخی رهنان(مطالعات و طراحی)، مسیر ویژه دوچرخه منطقه 11(مطالعات و طراحی)، کتابخانه خیابانی در بوستان شهدای مدافع حرم(احداث)، مناسب سازی پیاده روهای خیابان امام خمینی حدفاصل مادی مشکین تا بابوکان در مرحله احداث قرار دارد.  

وی با بیان اینکه 25 درصد از اراضی منطقه خارج از محدوده و محدوده قانونی شامل 75 درصد است، تاکید کرد: 19 درصد از مساحت منطقه کارگاهی، 21 درصد کشاورزی، 12 درصد زمین های بایر و 46 درصد زمین های این منطقه را زمین هایی با سایر کاربری ها تشکیل می دهد.   

مدیر منطقه 11 شهرداری اصفهان ادامه داد: چالش های ترافیکی منطقه شامل ترافیک سنگین در معابر، عرض کم خیابان های سطح منطقه، کسری تعداد پارکینگ در سطح منطقه، قرارگیری اولویت سوم منطقه در توسعه خط 2 مترو و عدم وجود خطوط حمل و نقل عمومی مترو،BRT، تراموا و اتصال مناسب شهرهای غرب اصفهان است.

وی در ادامه به مشکلات منطقه اشاره کرد و افزود: از جمله مشکلات زیست محیطی منطقه می توان به وجود صنایع یا صنوف مزاحم و آلاینده در بافت شهری و پیدایش و شکل گیری صنوف در کنار هم به صورت غیر برنامه ریزی شده اشار کرد.

محمدحسینی تاکید کرد: ظرفیت پایین منطقه با روش های درآمدی موجود و محدود و مشارکت پایین سرمایه گذار بخش خصوصی در منطقه از دیگر مشکلات اقتصادی منطقه است. همچنین مشکلات ثبتی و حقوقی و وجود املاک قولنامه ای و مشاعی از جمله مشکلات موجود در حکمرانی منطقه است.

وی گفت: مشکلات طرح تفصیلی، وجود مغایرت ها در طرح تفصیلی و عدم تعیین تکلیف در برخی پهنه ها مانند بلاتکلیفی خیابان کمکی امام خمینی (ره) و عدم تعیین تکلیف وضعیت ارباب رجوع در خصوص اخذ پروانه های ساختمانی، وجود کاربری های نامناسب و خاص داخل بافت های مسکونی مانند وجود آرامستان های محلی و مقاومت های مردم منطقه در جلوگیری از ساماندهی آنها و تبعات بهداشتی و اجتماعی آن و مشکلات ناشی از تردد احشام و دام در معابر اصلی و فرعی همچنین کندی اصلاح بافت فرسوده از دیگر مشکلات منطقه است.

مدیر منطقه 11 شهرداری اصفهان در ادامه به نقاط قوت منطقه اشاره کرد و افزود: توجه ویژه به سامانه 137، اعتقاد مدیران منطقه به پروژه های محله محوری و وجود یک برنامه مدون در این خصوص، مجهز بودن مرکز آتش نشانی و خدمات ایمنی و مکان مناسب آن، مناسب بودن تعداد آبنماهای سطح منطقه، عملکرد مناسب واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهری در خصوص جلوگیری از ساخت و سازهای بدون پروانه، مناسب بودن تعداد مراکز فرهنگی در سطح منطقه، تلاش منطقه در اجرای طرح های نظارتی و سامان دهی مشاغل به خصوص ریخته گران و جمع آوری مناسب آب های سطحی از جمله نقاط قوت این منطقه است.

وی پایین بودن میزان سرانه تحقق بودجه منطقه را یکی از نقاط ضعف این منطقه اشاره کرد و افزود: عدم وجود پارکینگ در خیابان های اصلی به خصوص خیابان شریف شرقی و ابوذر، کمبود خطوط حمل و نقل عمومی، فرسوده بودن پیاده روها و مشکلات عبور جانبازان و معلولین، پایین بودن میزان سرانه فضای سبز، داشتن کمترین میزان طول معابر و پیاده رو در بین مناطق اصفهان و ... از دیگر نقاط ضعف این منطقه است.

محمد حسینی ادامه داد: با وجود مشکلاتی که این منطقه دارد منطقه 11 شامل فرصت هایی است که می تواند به رشد آن کمک کند که از آن جمله می توان به قطب صنایع چوب اصفهان با وجود شمار زیاد کارگاه ها و نمایشگاه های مبل و ...، جا به جایی کارخانه روغن نباتی ناز و پلار و استفاده از مکان آنها، وجود زمین های قابل کشت در شمال و جنوب منطقه، وجود زمین های مستعد جهت سرمایه گذاری برای انبوه سازی و ...، وجود اماکن تاریخی و مذهبی مانند مسجد و حمام رهنان، وجود تسهیلات ویژه بافت فرسوده که منجر به احیای بافت فرسوده می شود اشاره کرد.

وی با بیان اینکه خیابان 45 متری پرتمان و همچنین خیابان کمکی امام خمینی از جمله پروژه های مهم منطقه است، تصریح کرد: ایجاد باغ بستنی در راستای توسعه پایدار از جمله ویژگی های منطقه است که با توجه به قدمت صنوف مرتبط با بستنی در منطقه 11 که با برندی تحت عنوان بستنی سنتی رهنان برای مرم اصفهان شناخته شده در نظر گرفته شده است. لذا شهرداری ایجاد باغ بستنی و توسعه باغ گیاهان دارویی را در محدوده پارک شهدای مدافع حرم در نظر گرفته است.  

مدیر منطقه 11 شهرداری اصفهان ادامه داد: یکی از سیاست های مهم در نوسازی و بهسازی بافت های محدوده شهرداری در منطقه 11، طراحی پروژه های محرک توسعه با هدف تسهیل فرآیند و تحول در بافت های فرسوده است و به گونه ای برنامه ریزی شده که هزینه کلان نداشته باشد و به همین منظور احداث محور گردشگری رهنان به عنوان پروژه های محرک توسعه در حال انجام است.

وی اضافه کرد: حمام تاریخی رهنان به عنوان سومین حمام بزرگ کشور، مسجد جامع رهنان(مسجد ذوقبلتین با قدمت هزارساله)، زورخانه، سالن سینما و آمفی تئاتر مهتاب، گلزار شهدا و مرقد امام زاده میر مدینه این منطقه را در راستای کمک به انجام هر چه بهتر پروژه محور گردشگری رهنان کمک می کند.

محمدحسینی با بیان اینکه یکی از معضلات منطقه 11 وجود کارگاه های مبل است، گفت: لازم است برای احداث شهرکی برای این منظور بودجه ای در نظر گرفته شود. احداث شهرک مبل در این منطقه یکی از برنامه های مهم در راستای اجرای برنامه اصفهان 95 بوده و با راه اندازی شهرک مبل اصفهان در این منطقه وضعیت ساخت و خرید و فروش مبلمان بهبود می یابد.

وی تاکید کرد: این شهرک شامل سه قسمت کارگاهی، مسکونی و فروشگاهی بوده که کارگاه و فروشگاه در کنار هم دیده شده است و همچنین مناطق مسکونی نیز برای کارگران در نظر گرفته شده تا در زمینه اسکان مشکلی نداشته باشند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اصفهان شهرداری مشارکت مدیر منطقه 11 شهرداری اصفهان بافت فرسوده سطح منطقه پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است،برای حل مشکلات معیشتی کارگران باید برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از کارگران و مسئولان اداره کار خراسان رضوی که به مناسبت روز کار و کارگر برگزار شد، اظهار داشت: کارمندان و کارگران غیور و دلاور سرمایه افتخار و سرافرازی این ملت و نظام مقدس اسلامی هستند. شما عزیزان با مقاومت و مجاهدت خود چه در عرصه فعالیت و کار  و چه در عرصه کارآفرینی و محیط کار سرمایه ارزشمندی برای این نظام مخصوصاً در تقابل با کارشکنی‌های دشمنان ایجاد کرده‌اید.

وی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام پیشرفت و تعالی که توانسته در مقابل توطئه‌ها، تهاجم‌ها و عدوات دشمن طی 45 سال عمر انقلاب به دست آورد را مدیون مجاهدات ارزشمند شما برادران زحمتکش و عزیزانی است که در عرصه کار و فعالیت توانستید رشد جامعه را به نقطه‌ای برسانید که دشمنان ما در همه سرکوب‌هایی که نسبت به ما داشتند ناموفق باشند.

کارگر تنها با طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار نمی‌شود

علم‌الهدی با بیان اینکه مشکل مسکن کارگران تنها با اجرای طرح نهضت ملی مسکن رفع نمی‌شود، ادامه داد: استفاده از این طرح در مرحله نخست نیازمند منابع مالی قابل‌توجهی است که با توجه به درآمد، اجاره‌بها و وضعیت معیشت کارگران، این قشر شریف نمی‌تواند از این طرح بهره‌مند شود؛ بنابراین باز هم افرادی که در جریان رفاه نسبی قرار دارند توان پرداخت این مبلغ را داشته و دوباره این قشر زحمتکش کارگر است که بی‌خانه می‌ماند.

رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع است

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم، گفت: چراکه هم‌زمان با افزایش حقوق کارگران قیمت سایر خدمات اجتماعی نیز افزایش پیدا می‌کند و این اقدام تأثیر چشمگیری در زندگی آنان نخواهد داشت و بیشتر به ضرر این قشر و اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است، اضافه کرد: شرایط زندگی در طول زمان برای کارگران سخت‌تر می‌شود، بنابراین برای رفع مشکلات معیشتی کارگر نیاز است، برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد تا او با خیال راحت و تمرکز کافی بتواند در محیط کار حاضر شود و از طرف دیگر لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند.

رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است

امام‌جمعه مشهد رشد اقتصاد کشور را در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر و کاهش دغدغه‌های او عنوان کرد و افزود: یکی از اقداماتی که در حال حاضر برای کاهش فشار گرانی انجام می‌شود، دادن کالابرگ به عموم مردم است، بهتر بود این کالابرگ با اولویت‌بندی ابتدا به قشر کارگر داده می‌شد.

وی با تأکید بر نقش نیروی کار جوان و خلاق داخلی و اهمیت استفاده از آن ابراز کرد: خوشبختانه نیروی جوان، متخصص و خلاق در جامعه بسیار وجود دارد که اگر به‌خوبی از توان و نیروی آنان در تولید استفاده شود، ما شاهد رشد چشمگیر اقتصاد کشور خواهیم بود.

ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه

علم‌الهدی به نواقصی که در «فرهنگ کار» جامعه وجود دارد اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات جامعه ما فرهنگ نادرستی است که در حوزه فعالیت‌های کاری وجود دارد که اگر این فرهنگ به درستی در نیروی کار ما نهادینه شود، بازدهی مجموعه‌های اقتصادی ما بسیار بالا می‌رود.

وی با انتقاد به زمان بازنشستگی نیروهای کار خاطرنشان کرد: اگر این فرهنگ به درستی در جامعه حاکم شود، دیگر شرایط سنی و جسمی عامل تأثیرگذاری در به‌کارگیری افراد نیست، شما ببینید درست زمانی که یک فرد به اوج توانمندی و تجربه در حوزه کاری خود می‌رسد، بازنشسته می‌شود؛ اگر این تخصص بعد از بازنشستگی در یک مجموعه دیگر به کار گرفته شود که خیلی خوب است اما اگر موجب منزوی شدن و خانه‌نشینی فرد شود، ضرر بزرگی برای اقتصاد و تولید کشور است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه فرهنگ کار را نمی‌توان با نصیحت و از بیرون به افراد انتقال داد، بیان کرد: این فرهنگ تنها می‌تواند توسط خود نیروی کار و کارگر ایجاد شود و مسئله‌ای نیست که از بیرون و با تعلیم و تربیت بشود به افراد دیکته کرد. بنابراین اگر در یک محیط کارگری 100 نفرِ تنها 30 نفر به درستی مشغول فعالیت شوند، ناخودآگاه آن 70 نفر دیگر را به دنبال خود می‌کشند. شما در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌بینید که گاهی با 6 نفر کارمند نتیجه و دستاوردهای بیشتری از یک دستگاه تولیدی سابقه‌دار دارند.

تقدم مشارکت در کار نسبت به سرمایه‌گذاری

وی با اشاره به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» است، عنوان کرد: منظور مقام معظم رهبری از مشارکت مردم بیشتر از نوع کار است، زیرا مشارکت در کار مقدم بر مشارکت در سرمایه است. البته مشارکت در سرمایه نیز ضروری و لازم است، نه اینکه مشارکت در سرمایه مهم نیست اما عمده تأثیرگذاری به قشر کارگر و تولید برمی‌گردد که اگر جهش پیدا کند، بازار کار گسترده‌ای را به وجود می‌آورد.

مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی است

علم‌الهدی به کاهش نرخ بیکاری کشور به 8 درصد اشاره کرد و گفت: یکی از افتخارات نظام در این مدت کاهش نرخ بیکاری بوده است که این رقم خوشبختانه در استان با توجه به فعالیت شما قشر زحمتکش و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به 6.2 درصد رسیده است.

وی با اشاره به مشکلات حوزه کار و کارگر بیان کرد: معمولاً در ایام «روز کارگر» مسائل و راهکارهایی مطرح می‌شود که بعد به مرحله اجرا نمی‌رسد و مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی می‌ماند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است