Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح مدارس این استان در شرایط آموزش حضوری باید سختگیرانه و جدی‌ باشد تا دوباره شعله‌های کرونا زبانه نکشد.

به گزارش برنا از اراک ، بهروز اکرمی در نشست مدیریت کرونا استان مرکزی، افزود: حفظ سلامت دانش‌آموزان وظیفه برجسته و ارزشمندی است  و مردم و مسئولان در هر جایگاه و شرایطی باید با حفظ پروتکل‌های بهداشتی رسالت مهم خود را در پیشگیری از شیوه مجدد کرونا بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بازرسان بهداشتی و نظارتی مدارس باید ماموریت محوله در ارزیابی بهداشتی را با حساسیت دنبال کنند و هیچ گونه غفلتی از آنان در این موضوع پذیرفته نیست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: غلبه بر کرونا تنها با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و واکسیناسیون حاصل نمی‌شود بلکه باید همه ظرفیت‌های دولتی و خصوصی آگاهانه در راستای مهار و پیشگیری از این بیماری باشد.

اکرمی افزود: سال گذشته با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه زدن ماسک در استان مرکزی شاهد کاهش شمار مبتلایان «آنفلوانزا»  بودیم اما، امسال آمارها قابل قبول نیست از همه مردم انتظار است در رعایت مقررات بهداشتی همکاری مضاعفی داشته باشند.

وی اظهار داشت: کاهش شیوع کرونا در استان و پایین آمدن شمار بستری و فوت ناشی از کووید ۱۹ دستاورد مهمی است که در نتیجه همکاری همگان حاصل شده است و باید حفظ شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: نباید با عدم رعایت دستورات بهداشتی به روزهای گذشته به شعله‌ور شدن دوباره این ویروس کمک کرد و در این راستا هرگونه اهمالی غیرقابل بخشش است.

اکرمی افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک در نشست بعدی مدیریت کرونا آمار رده بندی شهرستان‌های استان در تزریق نوبت دوم واکسن را ارایه دهد و اگر در برخی موارد نواقصی وجود دارد باید در اسرع وقت اقدامات لازم صورت پذیرد.

 

انتهای پیام 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا سلامت واکسیناسیون دولتی و خصوصی ماسک استان مرکزی ویروس دانشگاه علوم پزشکی بهروز اکرمی معاون استاندار مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود کمیته‌های حفاظت فنی و بازرسان عامل ازدیاد حوادث کار

ایسنا/سمنان دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان از نبود کمیته‌های حفاظت فنی و بازرسان، به عنوان عوامل موثر در ازدیاد حوادث کار در این استان صنعتی و کارگری نام برد.

حبیب‌الله محقق به مناسبت هفته کارگر در نشست خبری با اصحاب رسانه استان ضمن گرامیداشت یاد ۱۹ فوتی حوادث کار امسال در این استان، اظهار کرد: کنار گذاشتن قانون کار و عدم راه‌اندازی کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار که در فصل چهارم قانون کار به صراحت بر آن تاکید شده از مهمترین دلایل بالا بودن حوادث کار در این استان است. 

وی با بیان اینکه کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار باید جلوی رخ دادن حوادث کارگری را بگیرند، ادامه داد: نبود این کمیته‌ها باعث می‌شود که شاهد این حوادث در محیط های کارگری باشیم. دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگر دستگاه‌های مسوول، وظیفه دارند که براساس قوانین بر تشکیل این کمیته‌ها اصرار کنند. 
دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان افزود: ارزیابی‌های همکاران ما نشان می‌دهد تشکیل این کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار در واحدهای تولیدی و صنعتی می‌تواند حوادث کار را تا حدود ۵۰ درصد کاهش دهد. 

وی از تعداد کم بازرسان کار به عنوان عامل مهم و موثر در تعداد بالای حوادث کار برشمرد و گفت: تعداد کم بازرس ها و تعداد بالای واحدهای صنعتی و تولیدی سبب شده که بازرس ها نتوانند به همه واحدها سرکشی کنند. انتظار می‌رود که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعداد بازرسان کار را افزایش دهد. 

محقق در پاسخ به پرسشی در ارتباط با افزایش حقوق کارگران با بیان اینکه متاسفانه شورای کار امسال نیز همچون سال قبل برخلاف قانون کار عمل کرد، تصریح کرد: جامعه کارگری در استانی مثل سمنان یک اکثریت ۷۰ درصدی و در سطح کشور نیز بین ۵۰ تا ۶۰ درصد جامعه را تشکیل می‌دهد و لذا  اگر حال کارگران خوب باشد، حال اکثریت جامعه خوب است. 

وی با گلایه از نحوه تصویب مصوبه حقوق و دستمزد،تاکید کرد: سال گذشته نمایندگان کارگران مصوبه را امضا کردند و از این رو دادخواست‌های متعدد کارگران به دیوان عدالت اداری به جایی نرسید اما امسال نمایندگان کارگران مصوبه را امضا نکردند. البته ما کارگران معتقدیم که نمایندگان کارفرماها نیز مبتنی بر قانون انتخاب نشدند. 

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان با بیان اینکه سال گذشته بیش از یک‌هزار و ۴۰۰ دادخواست از سوی کارگران استان برای دیوان عدالت اداری ارسال شد، گفت: دیوان عدالت اداری، سال گذشته با استناد به امضای نمایندگان کارگران همه دادخواست‌ها که در سطح ملی افزون بر ۱۰۰ هزار می شدند را رد کرد. خوشبختانه امسال نمایندگان کارگران مصوبه را امضا نکردند و از این رو امیدواریم از طریق دیوان عدالت اداری به حقوق خود برسیم. 

وی با بیان اینکه افزایش حقوق و دستمزد نباید دستوری باشد، اظهار کرد: افزایش حقوق ۳۵ درصدی کارگران در شرایطی است که حداقل تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی ۴۱ تا ۴۲ درصد بود. قاعدتا نباید افزایش حقوق‌ها کمتر از نرخ تورم باشد. همچنین در مصوبه امسال به طور مثال حق مسکن که در سال قبل از آن ۸۰۰ هزار تومان بوده، همچنان ثابت مانده و این در حالی‌ست که هزینه مسکن بسیار بالا رفته است. 

محقق تاکید کرد: بدون تردید وقتی در شرایط تورمی، حقوق و دستمزد کارگران کمتر از تورم رشد می‌کند، همین موضوع شرایط اقتصادی را سخت می‌کند.

این فعال کارگری با اشاره به اینکه انقلاب ما، انقلاب پابرهنه‌ها بود، افزود: دولت باید از قشر کارگر حمایت بیشتری داشته باشد. 

وی با بیان اینکه متاسفانه برخی کارفرماها حقوق کارگران را پایمال می‌کنند، گفت: جدای از بحث " قراردادها و تسویه حساب‌های سفید امضاء" در همین استان سمنان کارگرانی هستند که کارفرماها چک و سفته ۴۰۰ میلیون تومانی از آنها اخذ کرده و کارگران نیز نمی‌توانند پیگیر حقوق خود شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان با اشاره به مطالبات زیاد تامین اجتماعی، گفت: عدم پرداخت این مطالبات سبب شده سازمان نتواند خدمات با کیفیتی به بیمه‌شدگان خود ارائه دهد. 

این فعال کارگری خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود دولت با پرداخت حقوق سازمان تامین اجتماعی به بهبود شرایط آن کمک کند. همچنین با توجه به برخی موانع قانونی در حوزه درمان در تامین اجتماعی، انتظار می‌رود که دولت همراهی بیشتری با سازمان داشته باشد.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان با بیان اینکه تحقق شعار سال به بهبود شرایط جامعه کارگری کمک می‌کند، بر لزوم افزایش قدرت خرید کارگران تاکید کرد و  گفت: افزایش قدرت خرید کارگران می‌تواند به رشد و شکوفایی در بخش تولید کمک شایانی کند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • نبود کمیته‌های حفاظت فنی و بازرسان عامل ازدیاد حوادث کار
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • تاکید امام جمعه پیرانشهر بر رعایت اخلاق اسلامی
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • عفو بین‌الملل خواستار ورود بازرسان به نوار غزه شد
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات