Web Analytics Made Easy - Statcounter

با دستور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: صدور مجوز مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی حداکثر ۳ روزه شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین حسینی‌نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور «طرح صدور حداکثر سه روزه مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی» را در راستای ساده سازی ورود شرکای مهارتی به فرایند آموزش‌های عملی و کاربردی برای اجرا به ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای سراسر کشور ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسینی نیا، رئیس سازمان در این باره گفت: اهمیت و ضرورت تسهیل و تسریع در ارائه خدمات و ایجاد شفافیت در فرآیند‌ها مورد تاکید وزیر کار و هم‌راستا با سیاست‌های دولت خدمت‌گزار است، لذا با توجه به تجربه موفق در صدور سه روزه موافقت اصولی آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد و در اقدام به مفاد شورای عالی اداری با موضوع «ساده سازی مراحل شروع کسب و کار» و توجه و عمل به رویکرد نظارت‌های پسینی به جای کنترل‌های پیشینی؛ «طرح صدور حداکثر سه روزه مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی»، برای اجرا ابلاغ می‌شود.

وی افزود: در همین راستا، ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان‌ها موظفند به محض تکمیل اطلاعات «درخواست ایجاد مراکز‌کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی» و دریافت تعهدنامه متقاضی حداکثر در طی مدت سه روز کاری مجوز یک ساله ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی را همراه با دسترسی به پورتال آموزشی به انضمام چارچوب الزامات اجرا (استاندارد کلیه مولفه‌های آموزشی مورد نیاز شامل: فضا، تجهیزات، برنامه آموزشی، مربی و ...) به متقاضی صادر و ابلاغ نمایند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: به همین منظور ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان‌ها نیز موظفند نسبت به بررسی روزانه تقاضا‌ها اقدام نموده و به درخواست‌های واصله رسیدگی و تعیین تکلیف نمایند.

حسینی نیا، بیان کرد: در طول سه ماه از اعطای مجوز یکساله، متقاضی موظف است نسبت به تامین حداقل الزامات محیط یادگیری اقدام نماید وکمیته نظارت آموزش در صنایع استان، با انجام نظارت‌های پسینی مورد نیاز پس از پایان مدت سه ماهه، نسبت به تطابق مراحل شروع فعالیت مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی اقدام و گزارش نظارت را به کمیته آموزش در صنایع استان ارسال نماید.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: کمیته آموزش در صنایع استان در صورت عدم اجرا یا رعایت الزامات و دستورالعمل‌ها توسط متقاضی پس از پایان سه ماه مهلت، نسبت به لغو مجوز و یا تمدید بازه سه ماهه فرصت مجدد تامین حداقل الزامات محیط یادگیری اقدام می‌کند.

وی ادامه داد: متقاضی نیز در هر مرحله می‌تواند اعتراض خود را نسبت به عملکرد اداره کل و کمیته آموزش در صنایع استان، به دبیرخانه ملی کمیته آموزش در صنایع که در دفتر آموزشگاه‌های آزاد و مشارکت مردمی مستقر است اعلام نماید. این دبیرخانه به صورت مستمر درخواست و مجوز‌های ابطالی و عدم موافقت‌های صورت گرفته را بررسی مجدد و پیگیری خواهد نمود.

بر اساس طرح مذکور کمیته نظارت آموزش در صنایع استان، با انجام نظارت‌های مورد نیاز، نسبت به تطابق مراحل شروع فعالیت مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی و رعایت چارچوب الزامات اقدام و گزارش نظارت را به کمیته آموزش در صنایع استان برای صدور مجوز پنج ساله با شرط متوسط ۳۰ ساعت عملکرد آموزشی به ازای هر یک از شاغلان ارسال می‌نماید.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: مورد تأکید است که ضمن پیاده‌سازی و رعایت مفاد ابلاغی، هر نوع اعمال نظارت پیشینی و موکول‌کردن شروع فعالیت مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی جدید مورد تقاضای بنگاه‌های اقتصادی به انجام نظارت‌ها و بررسی اولیه، متوقف و به نظارت‌های پسینی منتقل شود و ترتیبی اتخاذ گردد تا فرآیند تعریف شده صدور مجوز یک ساله مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی "طی حداکثر سه روز کاری" از تاریخ ابلاغ به بعد تا فراهم شدن سامانه هوشمند صدور مجوز در پورتال سازمان، به صورت دستی ناظر و جاری شود.

این گزارش می‌افزاید: براساس طرح مذکور کلیه وظایف «کمیته آموزش در صنایع استان» در صدور و تمدید مجوز‌ها و نظارت ها، محفوظ و به نظارت‌های پسینی منتقل می‌شود. مسئولیت حسن اجرای صدور مجوز مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی در حداکثر سه روزکاری بر عهده مدیرکل استان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر تعاون وزیر کار فنی و حرفه ای رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور کمیته آموزش در صنایع استان نظارت های پسینی حداکثر سه صدور مجوز نظارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی