Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «جان سالیوان»، سفیر آمریکا در مسکو مدعی شده است که روسیه اقدامات بی ثبات ساز را در داخل اوکراین انجام می‌دهد و مشغول تقویت غیرعادی نیروهای نظامی خود در مرز با اوکراین است.

سالیوان با بیان اینکه واشنگتن اقدامات بی ثبات کننده روسیه را زیر نظر دارد، اما در عین حال ابراز امیدواری کرد که همکاری دیپلماتیک میان دو کشور مانع از خشونت تراژدیک در اوکراین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالیوان در این ارتباط گفت: ایالات متحده امیدوار است که از خشونت‌های فاجعه‌بار و غم‌انگیز در اوکراین به لطف تعامل دیپلماتیک از طریق ساختارهای دیپلماتیک موجود مانند چارچوپ نرماندی و گروه تماس سه‌جانبه، جلوگیری شود.

سالیوان همچنین خاطر نشان کرد که «جو بایدن» به او دستور داده تا علی‌رغم وجود اختلافات جدی بین واشنگتن و مسکو، روابط پایدار و قابل پیش‌بینی با روسیه را با جدیت پیگیری نماید.

آمریکا و متحدانش در تلاشی هدفمند، روسیه را به رفتار تهاجمی علیه اوکراین متهم و حتی تهدید می‌کنند چنانچه مسکو به دنبال اقدام نظامی علیه کی یف باشد؛ با پاسخ قاطع آنها مواجه خواهد شد.

در ادامه همین اتهام‌ها، روزنامه واشنگتن پست از گزارش ارائه شده از سوی نهادهای اطلاعاتی آمریکا خبر داد که در آن مدعی شده‌اند که روسیه تا اوایل سال میلادی ۲۰۲۲، در تدارک تهاجمی چند وجهی علیه اوکراین است.

ادعا می‌شود که این حمله شامل ۱۷۵ هزار نیروی نظامی روس خواهد بود که حدود دو برابر تعدادی است که در رزمایش بهاره روسیه در مجاورت مرزهای اوکراین حضور داشتند. حتی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، گفته می‌شود که نیروهای روس که به تانک و تجهیزات توپخانه ای مجهز هستند؛ در چهار نقطه از مرز اوکراین مستقر شده‌اند.

همچنین در برخی مناطق، نیروها تجهیزات نظامی را رها کرده‌اند تا در صورت لزوم قابلیت حمله واکنش سریع را داشته باشند.

مسکو اما، در مقابل، تاکید می‌کند که جابجایی نظامی در تمامیت ارضی روسیه، تهدیدی برای هیچیک از کشورهای مجاور نیست حال آنکه، از وجود نشانه‌ها مبنی بر اینکه اوکراین قصد دارد با اتکا به حمایت و تجهیزات غربی، مناقشه منطقه دونباس را با اقدام نظامی حل و فصل کند؛ بیمناک است. از سوی دیگر، الحاق اوکراین به ناتو که به استقرار تجهیزات نظامی پیمان آتلانتیک شمالی در مجاورت مرزهای روسیه منجر می‌شود؛ خط قرمز مسکو است.

در این میان، با بالا گرفتن تنش‌ها و لفاظی‌های آمریکا علیه روسیه، جو بایدن و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهور دو کشور در تدارک گفتگو با یکدیگر هستند تا آنگونه که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا ادعا می‌کند، روابط دو کشور به مسیری قابل پیش بینی و باثبات بازگردد هرچند به گفته سرگئی لاوروف همتای روس، اقدامات اخیر واشنگتن، دو کشور را به سمت و سوی مخالف سوق می‌دهد.

کد خبر 5367705

منبع: مهر

کلیدواژه: واشنگتن جو بایدن ولادیمیر پوتین جان سالیوان دونباس ایالات متحده امریکا آنتونی بلینکن ایالات متحده مسکو ناتو ایالات متحده امریکا عراق مذاکرات وین روسیه ایران رژیم صهیونیستی عربستان سعودی فلسطین اوکراین لبنان آنتونی بلینکن افغانستان ولادیمیر پوتین ناتو دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است

وزیر دفاع روسیه امروز جمعه گفت: مسکو هرگز سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را تهدید نکرده و از نظر نظامی و ژئوپلتیکی (جغرافیای سیاسی) علاقه‌ای به حمله به کشورهای این ائتلاف ندارد.

به گزارش مشرق، خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: سرگئی شویگو در نشست وزیران دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در آستانه، افزود، ما فقط از مردم خود در سرزمین های تاریخی خود محافظت می کنیم.

شویگو گفت: روسیه همواره نهایت تلاش خود را بکار بسته تا توازن قوا و ثبات راهبردی در جهان را حفظ کند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، قصد آمریکا برای استقرار زیرساخت های نظامی خود در آسیای جنوبی و شرقی، تهدیدی مستقیم علیه ثبات کشورهای سازمان همکاری شانگهای است.

وی در اظهارنظر درباره اوضاع در منطقه آسیا-اقیانوسیه گفت، ساختارهای نظامی و سیاسی دارای گرایش به آمریکا تلاش می کنند سیستم امنیتی منطقه را بازسازی کنند تا بر این بخش از کره زمین سلطه یابند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، بازداشت تروریست های افراطی از خاورمیانه و شمال آفریقا به جنوب شرق آسیا زمینه را برای تنش جدید در منطقه ایجاد کرده است.

این مقام روسیه گفت: آمریکا از تاکتیک های دامن زدن به کانون های بی ثباتی در جهان، ایجاد تهدیدهای امنیتی استفاده و در عین حال، کمک های نظامی را به طور همزمان ارائه می دهد.

شویگو همچنین به پیامدهای فاجعه بار احتمالی ناشی از حملات مداوم اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا اشاره کرد و گفت حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا که می تواند به عواقب فاجعه بار منجر شود، نگران کننده است.

سازمان همکاری شانگهای در سال ۲۰۰۱ تأسیس شد. هند، ایران، قزاقستان، چین، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان، پاکستان و ازبکستان اعضای کامل آن هستند. افغانستان، بلاروس و مغولستان کشورهای ناظر آن را تشکیل می‌دهند. آذربایجان، ارمنستان، مصر، کامبوج، نپال، قطر، امارات، عربستان سعودی، ترکیه، سریلانکا، مالدیو، میانمار، بحرین و کویت شرکای گفت‌وگو هستند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • حمله نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی حمله کردند
  • آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم