Web Analytics Made Easy - Statcounter

ببه گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، عباس کلانتری خلیل آباد، ایجاد واحد‌های تحقیق و توسعه صنایع در دانشگاه را حرکتی نو و موثر برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه توصیف کرد و افزود: صنایع استان می‌توانند از طریق ایجاد این واحد‌ها در داخل دانشگاه، مشکلات و چالش‌های خود را با استفاده از دانش و توانمندی‌های تحقیقاتی اعضای هیات علمی و نخبگان حل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  با دعوت از صنعتگران استان یزد به ویژه صاحبان صنایع بزرگ برای ایجاد واحد‌های تحقیق و توسعه در دانشگاه یزد، گفت: در چارچوب طرح جامع دانشگاه یزد، این آمادگی وجود دارد تا با عقد تفاهم نامه‌های مشترک با صاحبان صنایع، زمین و امکانات لازم برای ایجاد واحد‌های تحقیق و توسعه در اختیار آن‌ها قرار داده شود.

سرپرست دانشگاه یزد در ادامه، با تاکید بر اهمیت و ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و رویکرد جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این راستا اظهار داشت: خوشبختانه در دولت جدید این مهم با ایجاد معاونت فناوری در وزارت علوم مورد توجه ویژه قرار گرفته و تسهیلات ویژه‌ای برای تبدیل علم به عمل در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واحد صنعتی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۱۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه، عصر شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: این استان از حیث کیفیت و کمیت هنرستان‌های جوار صنعت، برترین استان کشور است و با ورود به هنرستان‌های جوار صنعت، موجی از انرژی دانش آموزان و معلمان دریافت می‌شود.

وی افزود: برگزاری امتحانات نهایی در سه پایه دبیرستان در سال جاری یکی از مهمترین رویدادهای آزمونی تاریخ کشور است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

استاندار مرکزی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به عنوان راه نجات کشور یاد کرد و گفت: تقویت آموزش مهارتی در نظام آموزش و پرورش در گرو تأمین توسعه زیرساخت‌ها و تقاضا محوری است.

استاندار مرکزی با اشاره به برگزاری نمایشگاه مشاغل مرتبط با هنرستان‌های استان مرکزی افزود: این نمایشگاه در انتخاب رشته دانش آموزان برای ورود به هنرستان بسیار تأثیرگذار خواهد بود و امید است شمار برگزاری این نمایشگاه‌ها در این استان افزایش یاید.

کد خبر 6090418

دیگر خبرها

  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس