Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر محمدرضا منظم دبیر جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی با اعلام این خبر گفت: برای انتخاب دانشمند برتر هر دانشگاه علوم پزشکی یک نفر از اساتید برجسته خود در سال ۱۴۰۰ را به همراه مستندات و امتیازات مرتبط به ستاد اجرایی و هیات داوران جشنواره معرفی و ارسال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی افزود: بر اساس شاخص‌ها دانشمند برتر در این دوره از جشنواره معرفی خواهد شد.

منظم با اشاره به شاخص‌ها و ضوابط انتخاب «دانشمند برتر» در این دوره از جشنواره رازی گفت: نوآوری و اثرگذاری بهداشتی و درمانی در طرح‌های پژوهشی که در رفع یک یا چند مشکل پزشکی قابل اندازه‌گیری موفق باشد، تالیف کتاب‌های مرجع درسی بومی که به تصویب وزارت بهداشت رسیده باشد، کسب افتخارات بین‌المللی اعم از سخنرانی و عضویت در هیات‌مدیره انجمن‌های جهانی و منطقه‌ای معتبر از جمله شاخص هایی است که دانشگاه‌ها باید بر طبق آن یکی از اساتید خود را معرفی کنند.

به گفته وی، حیطه‌هایی که برای ارزشیابی اثرات پژوهش‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، شامل «اثر بر تصمیم‌گیری»، «اثر بر سلامت»، «اثر به اقتصاد»، «حیطه اجرایی شدن نتایج پژوهش‌ها» می‌شوند.

دبیر جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از انتخاب شرکت دانش‌بنیان برگزیده برای نخستین بار در این دوره از جشنواره خبر داد و گفت: در بخش حقوقی آن دسته از شرکت‌های‌ دانش‌بنیان نوع یک که تولید با فناوری پیشرفته داشته اند و محصول آنها مورد تایید سازمان غذا و دارو بوده و از نظر اخذ مجوزها و نیازهای استراتژیک ملی باشند در جشنواره ارزیابی شده و از برترین ها تقدیر خواهد شد.

بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ۲۵ بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

کد خبر 5367906

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جشنواره رازی محمدرضا منظم دانشمندان برتر دانشگاه های علوم پزشکی حاکمیت سایبری گوگل ایرانسل نوآوری فیس بوک تحقیقات علمی هوش مصنوعی ایستگاه فضایی بین المللی ایالات متحده امریکا روسیه فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت اسپیس ایکس ربات جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی دانشمند برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • نفرات برتر جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه