Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نظام مهندسی، مجتبی فرهمند صبح امروز در جریان دیدار با اشاره به وظایف سازمان نظام مهندسی ساختمان و نحوه کارکرد آن در جامعه اظهار کرد: این سازمان سه مخاطب اصلی مردم، مهندسین و حاکمیت را در کنار خود دارد به نحوی که تعامل با هرکدام از این بخش ها نیازمند برنامه ریزی و تعامل جداگانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در تلاش هستیم در دوره نهم هیات مدیره نظام مهندسی ساختمان استان، رابطه مردم و مهندسین را تنظیم کنیم و ضمن تبیین وظایف مهندسین به گونه ای برنامه ریزی کنیم تا لذت استفاده از ظرفیت مهندسی به کام مردم شیرینی ایجاد کند.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با بیان این‌که موضوعات ترویج و فرهنگ‌سازی در خصوص معماری ایرانی اسلامی نیازمند برنامه‌ریزی و تعامل با رسانه ها به ویژه رسانه ملی است، افزود: مردم باید به این نتیجه برسند که تفکر مهندسی می‌تواند به ابعاد مختلف زندگی آنان کمک کند.

فرهمند با اشاره به این‌که معماری ایرانی اسلامی نتیجه فرهنگ کامل ایرانی‌هاست، تاکید کرد: متاسفانه این فرهنگ غنی به فرهنگ تفاخر، تظاهر و منویات مالک تبدیل شده است که خوشبختانه مصوبه شورای شهر ششم در این زمینه و برای آینده راه گشا خواهد بود.

وی نظام مهندسی را دیده‌بان حقوق مهندسی شهر دانست و عنوان کرد: بخش زیادی از کاهش مرگ  میرها و خسارات مالی در زلزله‌های اخیر کشور ناشی از مهندسی سازی ساختمان هاست و از این رو می بایست در این حوزه همچنان فرهنگ سازی و تلاش کرد.

در ادامه این جلسه مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان یزد نیز با اشاره به اینکه سازمان نظام مهندسی ضامن حفظ سلامت، هویت و شخصیت ساختمان های شهر است، گفت: برخی از این بخش ها به دست فراموشی سپرده شده است به گونه ای که در حال حاضر به جای توسعه نیازمند احیای هویت معماری ایرانی اسلامی هستیم.

احمد پهلوانیان اظهار کرد: در حوزه فرهنگ سازی نیازمند طراحی سیستمی هستیم و در صورتی که تک بعدی به موضوع نگاه شود به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.

وی ساختمان را ثروت ملی دانست و تاکید کرد: هدر رفت منابع در صنعت ساختمان به واسطه ساخت و ساز های غیر اصولی جایز نیست و لازم است در مورد این مسائل فرهنگ سازی و اقدامات لازم انجام شود که صدا و سیمای مرکز استان این آمادگی را دارد تا با همکاری سازمان نظام مهندسی به این موضوع ورود کند.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد رسانه ملی نظام مهندسی فرهنگ ساخت و ساز غیرقانونی فرهمند خبرگزاری فارس صدا و سیما سازمان نظام مهندسی فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟

به گزارش همشهری آنلاین، جهان پس از پشت سر گذاشتن چهارمین سال همه‌گیری جهانی کروناویروس جدید عامل بیماری کووید اکنون با شیوع بی‌سابقه سویه جدید H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان در میان گاوهای شیری در آمریکا روبرو شده که یادآور آسیب‌پذیری انسان‌ها در برابر تهدیدات ویروسی جدید است.

جرمی فارار، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO) هفته گذشته گفت که خطر سرایت این سویه جدید به انسان «نگرانی بزرگی» است. آنفلوانزای پرندگان به ندرت انسان را مبتلا می کند اما میزان کشندگی بالایی دارد. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، میزان مرگ و میر ناشی از آنفلوانزای پرندگان در میان انسان‌ها از سال ۲۰۰۳ به ۵۲ درصد رسیده است.

علت نگرانی دانشمدان چیست؟

این واقعیت که ویروس آنفلوانزای پرندگان در حیوانات پستانداری مانند گاو پیدا شده است، نشان می دهد که این ویروس جهش یافته است و این وضعیت آن را یک قدم به آلوده کردن انسان نزدیکتر می کند.

ویروس آنفلوانزای پرندگان یا آنفلوانزای مرغی چند دهه است که به عنوان عامل حتمالی ایجاد همه‌گیری جهانی یا عالمگیری آینده مطرح بوده است، اما همانطور که از نام آن پیداست، تا به حال عمدتاً پرندگان را تحت تأثیر قرار داده است.

پل دیگارد، استاد ویروس شناسی و متخصص آنفلوانزا در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند می‌گوید: «این اخبار تائیدکننده توانایی ویروس آنفلوانزا برای غافلگیر کردن ما است. ما از لحاظ تاریخی احتمال ابتلای گاوها به آنفلوانزای نوع A را بسیار پایین می‌شمردیم. وضعیت کنونی ارزیابی تهدید را تا حدی بالا می‌برد. (ویروس H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان یک ویروس آنفلوانزای نوع A است).

شیوع سویه جدید چقدر گسترده است؟

جیمز وود، رئیس بخش دامپزشکی در دانشگاه کمبریج گفت: «من معتقدم که شیوع عفونت بسیار بیشتر از تعداد دامپروری‌های گزارش شده خواهد بود.»

وود توضیح داد که تشخیص RNA ویروسی در شیر نشان می‌دهد که این بیماری بسیار گسترده‌تر از آنچه قبلا تصور می‌شد است.

نتایج بررسی که پنجشنبه گذشته در آمریکا منتشر شد، نشان داد که از هر پنج نمونه شیر خرده فروشی یک نمونه حاوی قطعات ویروسی است.

آیا نوشیدن این شیر بی خطر است؟

شناسایی ذرات ویروسی در شیرهای خواروبارفروشی‌ها به این معنی نیست که نوشیدن آن خطرناک است. پاستوریزه کردن شیر ویروس آنفلونزا را از بین می‌برد و مقامات بهداشتی می‌گویند هیچ مدرکی مبنی بر اینکه ذرات RNA شناسایی شده در شیر قادر به آلوده کردن کسی باشد، وجود ندارد.

سازمان‌های دولتی بهداشتی در آمریکا می‌گویند شیر عرضه شده در فروشگاه‌ها در این کشور بی‌خطر است

این سازمان‌ها همچنین می‌گویند پاستوریزاسیون «احتمالا» ویروس آنفلوانزای پرندگان را در شیر غیرفعال می کند، آنها در عین حال اذعان می‌کنند که «قبلاً هیچ مطالعه ای در مورد اثرات پاستوریزاسیون بر روی ویروس‌های آنفلوانزای فوق حاد ماکیان (مانند H۵N۱) در شیر گاو انجام نشده است.»

خطر سویه جدید برای انسان چیست؟

تا کنون، خطر برای انسان‌ها محدود بوده است، اما چیزهای زیادی در مورد این سویه نمی دانیم، زیرا بسیار جدید است.

حداقل یک مورد ابتلای انسانی به این سویه جدید ویروسی در آمریکا گزارش شده است، اما هیچ مدرکی مبنی بر انتقال انسان به انسان این ویروس که شاخص اصلی تهدید همه‌گیری جهانی است، وجود ندارد.

کارشناسان می‌گویند هیچ شاهدی وجود ندارد که این ویروس جدید از آمریکای شمالی به سایر کشورهای جهان رسیده باشد.

آیا واکسن آنفلوانزای پرندگان داریم؟

واکسن‌هایی وجود دارند که می‌توانند علیه ویروس‌های آنفلوانزای پرندگان موثر باشند، اما هنوز مشخص نیست که تاثیربخشی آنها در مقابل یک سویه خاص از این ویروس‌ها چقدر است و شرکت‌ها با چه سرعتی می‌توانند تولید آنها را افزایش دهند.

یک شرکت سازنده واکسن آنفلوانزای پرندگان می‌گوید واکسنش احتمالا می‌تواند در انسان‌ها در برابر این سویه جدید به عنوان عامل یک بیماری مشترک میان انسان و حیوان محافظت ایجاد کند.

سازمان دارویی اروپا نیز یک واکسن آنفلوانزای پاندمیک ساخت شرکت آسترازنکا را با استفاده از سویه H۵N۱ تایید کرده است.

کد خبر 847941 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - آنفلوآنزای مرغی

دیگر خبرها

  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • توجه به اقامه نماز موجب ارتقای معنویت در سازمان‌ها می‌شود
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد