Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری اهواز از بهره‌برداری از یادمان شهید صباغان شهر اهواز در ایام فاطمیه خبر داد.

موسی خنافره در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی این سازمان در دوران شیوع کرونا اظهار کرد: با وجود شیوع کرونا، در مدت اخیر یادمان شهید علی هاشمی پس از ۱۲ سال به بهره‌برداری رسید و یک مجموعه فرهنگی به دیگر مجموعه‌های شهر افزوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: احداث سرویس‌های بهداشتی و تامین روشنایی آرامستان بهشت‌آباد قدیم و ترمیم روشنایی باغ فردوس و گلزار شهدا و بهره‌برداری از سردیس شهید سبحانی از دیگر اقدامات انجام شده هستند.

رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری اهواز گفت: در حال حاضر روند کار ایجاد یادمان شهدای گمنام شهید صباغان نیز در ۲۴ متری در حال انجام است که در ایام فاطمیه علاوه بر دفن شهید گمنام در این نقطه، این یادمان به بهره‌برداری می‌رسد.

خنافره با اشاره به چالش‌های این سازمان با شیوع کرونا گفت: در یک بازه زمانی، آمار روزانه  مرگ و میر سه برابر شده بود و فشارهای زیادی به همکاران واحدهای تطهیر وارد شد؛ با این وجود تلاش‌های این افراد نادیده گرفته شده است و حتی اسمی از این افراد برده نمی‌شود.

وی افزود: با وجود سه رقمی شدن آمار مرگ و میر و افزایش غسل اموات، به دلیل رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هیچ غسالی در اهواز به دلیل ابتلا به کرونا فوت نکرد.

رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری اهواز با بیان اینکه ۱۵ تا ۲۰ نفر در این سازمان کار تطهیر اموات را انجام می‌دهند، گفت: این کار اثرات روحی را بر این افراد بر جای می‌گذارد که در این راستا روان‌شناسان مختلفی وارد عرصه کردیم تا برای آن‌ها گفتاردرمانی انجام شود.

خنافره افزود: اتحادیه سازمان آرامستان‌های کشور نیز پیگیر تبدیل وضعیت این افراد است و این موضوع مهم باید انجام شود.

وی افزود: رسیدگی به جاده دسترسی باغ فردوس در اولویت کارها است زیرا خواه ناخواه در آینده نزدیک باید دفن اموات به باغ فردوس منتقل شود. یکی از متولیان اصلی کار در جاده دسترسی باغ فردوس، شرکت نفت است اما دو دهه است که این شرکت به تعهد خود عمل نکرده است.

رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری اهواز گفت: در اهواز ۱۷ آرامستان محلی وجود داشته است که اکنون در این آرامستان‌ها دفن اموات انجام نمی‌شود. در گذشته در محدوده‌ای از مناطق بهارستان، زرگان و دیگر مناطق، دفن اموات انجام می‌شد که با توسعه شهر این محدوده‌ها بسته شد.

خنافره افزود: صابئین مندایی نیز یک آرامستان و زرتشتی‌ها و مسیحی‌ها آرامستان دیگری دارند که زیر مجموعه سازمان آرامستان‌های شهرداری اهواز نیستند و توسط هیات امنای خودشان اداره می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان شهرداری اهواز یادمان شهدا بهره برداری باغ فردوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۴۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان

حبیب نادیان در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: احداث باند دوم همدان به گل تپه علیصدر از سالها قبل بحث آن مطرح بود ولی بدلیل اینکه دارای ردیف بودجه و اعتبار ملی نبود و چون اعتبار این پروژه بالاتر از هزینه های استانی است و باید یک ردیف ملی برای آن لحاظ می شد از سال ۱۳۹۰ مطالعات آن شروع شده است و با توجه به اینکه مشارکت بخش خصوصی باید در این پروژه اصل کار بود که متاسفانه بدلیل عدم رغبت سرمایه گذار در احداث پروژه با پیگیری‌های استان انجام شد و سال گذشته ردیف ملی اخذ ودر قانون بودجه قرار گرفت و از پایان سال گذشته توسط معاون وزیر راه ومسئولان استانی کلنگ زنی انجام گردید و پیمانکار مشغول پروژه شده است.

وی یادآورشد: فاز اول که بخش مهم وحادثه خیر به مساحت ۳۲ کیلومتر است و قرارداد هزار میلیاردی دارد از همدان به تقاطع نجفی تا میدان حسن قشلاق از ۶۸ کیلومتر کل مسیر به بهره برداری خواهد رسید وباید گفت قاعدتاً پروژه به لحاظ فیزیکی و اجرایی قابلیت تمام شدن در عرض ۳یا ۴سال را دارد ولی منوط به اختصاص تخصیص اعتبارات صورت گرفته است که امیدواریم با پیگیری های مسئولان استان، نمایندگان و وزارت راه زودتر انجام شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به اینکه این پروژه جز پروژه های سفر ریاست جمهوری به استان صورت گرفته است و تخصیص ویژه ای هم شامل این پروژه شده است و اگر تخصیص به سرعت وبه موقع انجام شود قسمتهای مهم به بهره برداری خواهد رسید.

نادیان گفت: بحث مهم این پروژه که شاید زیاد دیده نشود درج قرارداد در قانون بودجه بوده که کار بسیار سختی است که می توان گفت در ۱۰ سال گذشته کل استان همدان ۳ مورد ردیف اینگونه نداشته است و باعث اهمیت این پروژه شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۱۰ طرح راه سازی با اعتبار ۹۵۰ میلیارد تومان در استان همدان انجام خواهد شد که شامل تمام شهرستان ها با اولویت بندی وکاهش تصادفات جاده ای در استان انجام خواهد شد افزود: کنارگذر غربی همدان نیز به طول ۳۰ کیلومتر، جاده کنارگذر رزن به طول ۹ کیلومتر، چهار خطه تویسرکان - کنگاور به طول ۴۰ کیلومتر، راه اسدآباد-قروه به طول ۲۷ کیلومتر، راه همدان-قهاوند به طول ۲۲ کیلومتر، مسیر گردشگری همدان-گنجنامه، جاده سیاه‌کمر- عبدالکریم- میلاجرد به سمت اراک از دیگر طرح‌های راهسازی استان است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان تصریح کرد: از سال ۱۳۹۸ احداث ونگهداری راه های روستایی با اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای است که خوشبختانه در توسعه راه روستایی استان وضعیت خوبی وجود دارد، اکنون آسفالت و بهسازی راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار در حال انجام است.

نادیان در ادامه با اشاره به اینکه محور نهاوند به فیروزان و نهاوند و آورزمان بخاطر سفرهای که درایام اربعین انجام می شود خاطرنشان کرد: اکثر تصادفات دراین فصل بدلیل نا آشنا بودن زایرین پیش می آید که از سال‌های قبل در دستور کار وزارت راه بوده است و محور نهاوند به فیروزان در حوزه همدان ۴۰ کیلومتر است که حدود ۲۵ کیلومتر در دسترس اجرا است و ۱۸ کیلومتر به بهره برداری رسیده است و ۱۵ کیلومتر پیمانکار در حال فعالیت است که سال گذشته ۳ کیلومتر در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری رسیده است.

وی در پایان مطرح کرد: صرفاً توسعه راه ها باعث کاهش تصادفات نخواهد شد و طبق نظر کارشناسان ۷۰ درصد عامل تصادفات عامل انسانی است که باید فرهنگ رانندگی را بین افراد جامعه بدرستی آموزش دهیم و یک آموزش همگانی منسجمی را دراین زمینه در جامعه می طلبد و باید بدانیم رانندگی یک مهارت و یک تخصص است.

کد خبر 6092530

دیگر خبرها

  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • آمادگی آتش‌نشانی اهواز برای بارندگی پیش‌رو
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی و ماندآب احتمالی در اهواز
  • دو مصدوم در انفجار گاز در اهواز
  • احداث مسیرهای پل ولایت و پل ششم در مراحل پایانی
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان