Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت: نماینده مردم تهران در مجلس گفت که برای پیشرفت صنعت نفت کشور می‌باید یک حرکت جهادی و یک مدیریت انقلابی وجود داشته باشد.   زهره الهیان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز گفت: برای پیشرفت صنعت نفت کشور می‌باید یک حرکت جهادی و یک مدیریت انقلابی وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: چالشی که در دولت گذشته گریبانگیر کشور شد ناشی از همین عدم وجود مدیران جهادی و انقلابی بود، اگر بخواهیم یک مشکل را در کشور نام ببریم که ریشه همه مشکلات است آن هم نبود مدیریت جهادی و انقلابی و نبود اعتقاد به ظرفیت داخلی است.   نماینده مردم تهران در ادامه عنوان کرد: به آقای اوجی گله کردم که حلقه دورتان باعث شده صداها را نشنوید از ایشان خواستم وقتی بگذارند و هفته آینده راهکارهایی را مطرح کنیم، آنچه که اکنون در مجلس درگیر آن هستیم این است که خام فروشی یک معضل جدی کشور است و این ثروت عظیم که شما می‌فرمایید هزار محصول حداقل در کشورهای دیگر فراورده از این نفت تولید می‌شود اما ما در این قضیه متاسفانه نمی‌دانم به چه دلیل دولت‌های گذشته مخصوصا دو دولت گذشته توجهی به تولید فرآورده های نفتی نمی‌شد و خام فروشی را اولویت خود قرار داده بودند الان باید درصد تولید فرآورده‌ها را بالا برد تا رونق در صنعت نفت چشمگیر شود.    وی تصریح کرد: این آفت برای کشور است مخصوصا در شرایط تحریم که نفت خام قابل رهگیری است.  شما می‌فرمایید که با پتروشیمی ها قرار است دیداری گذاشته شود و توافق شود، این خبر بسیار خوبی است به نظرم کاری که دولت گذشته نکرد شما با این ظرفیت اگر پای کار بیاید می‌توانید بسیار موثر شوید و با این ثروت عظیمی که در خوزستان است کارهای بسیار چشمگیری می‌توان برای کشور و مردم به اجرا درآورد.   وی خطاب به معاون وزیر نفت گفت: راهکاری ارائه بفرمایید که این ثروت با وجودی که ثروت ملی است، مردم خوزستان از این ثروت ملی چقدر برایشان کارساز است و این مردم هستند که امنیت را تامین می‌کنند.   الهیان خاطرنشان کرد: ایده مجلس این است که قانون را مشارکتی بنویسد و قانونی نباشد که بیشتر دست و پا گیر دولت شود و بیشتر مانع ایجاد کند، هر قانون که قرار است تصویب شود نماینده دولت، نماینده بخش خصوصی و مردمی در جلسات شرکت دارد. یک مثلث قانونگذاری مشارکتی ایجاد شده است.   وی بیان کرد: دولت، مجلس و بخش خصوصی یا سازمان‌های مردمی در کنار هم می‌توانند مشکلات را حل کنند و از موانع متعدد با یاری خدا عبور می‌کنند.    نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: ما در خدمت مردم هستیم و باید دینمان را به خطه عزیز خوزستان ادا کنیم خوزستانی که مردمش در سال های جنگ ایستادگی و مقاومت کردند . همه ما وظیفه داریم و فلسفه حضور ما هم در خوزستان همین موضوع می‌باشد

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نماینده مردم تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

آفتاب‌‌نیوز :

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • هشدار نمایندگان استان تهران به وزیر کشور
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • اعتراض شدید نمایندگان تهران به وزیر کشور در خصوص هرگونه تعرض به یکپارچگی شهرستان ری
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • انتقاد یک امام جمعه از واگذاری استقلال تهران | این بی عدالتی و جفا به مردم است
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی