Web Analytics Made Easy - Statcounter

مذاکرات وین/ کمیته اقدام مشترک برای نظارت بر بازار/ فوق العاده ویژه نیروهای مسلح/ نگرانی های برای شیوع اُمیکرون و ... از موضوعات پربازدید و خبرساز تحریریه سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.

به گزارش ایسنا، هفتمین دور مذاکرات با هدف احیای توافق هسته‌ای و تحلیل ها و ارزیابی ها درباره آن همچنان در صدر اخبار پرمخاطب این روزهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران در این دور مذاکرات دو سند را به طور رسمی درباره لغو تحریم‌های آمریکا و اروپا و متقابلا اقدامات هسته‌ای ایران به طرف‌های برجامی ارایه کرد اما این دو سند به مذاق کشورهای اروپایی و آمریکا خوش نیامد.

منابع نزدیک به هیات ایرانی اعلام کرده‌اند که عمده مخالفت و اعتراض کشورهای اروپایی به این دو سند این بوده است که "برای بازنگری در متون پیشین فرصتی وجود ندارد" و دیگر اینکه "طرف آمریکایی حاضر به اعطای امتیازات مد نظر ایران در چارچوب مطرح برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ نخواهد بود."

در همین رابطه سید رسول موسوی دستیار وزیر امور خارجه کشورمان هم در توییتی به سختی کار تیم مذاکراتی در وین اشاره کرد و نوشت: ‏سختی و مشکل کار تیم مذاکراتی ایران در آن است که آنچه را می داند فعلا نمی تواند علنی سازد زیرا که حریف دست او را می خواند. کارشناسان می دانند که بازگشت به ‎برجام بدون رفع تحریم‌ها و تضمین عدم تکرار آن چه ترامپ انجام داد ایران را در موقعیتی به مراتب بدتر از شرایط کنونی قرار می دهد.»

همچنین موسی الرضا ثروتی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی معتقد است که آمریکا به این راحتی تن به خواسته های حق ما نمی دهد و از  تیم مذاکره کننده کشورمان خواست تا به مقاومت در برابر آمریکا ادامه دهد.

یعقوب رضازاده عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم میگوید که آمریکا به دنبال وقت کشی در مذاکرات است، این ما نیستیم که وقت کشی می‌کنیم طرف‌های مقابل هر وقت خواستند ما مذاکره کردیم و بازرسان انرژی اتمی هم بازدیدهایشان را انجام دادند.

در پی ادعاهای رسانه‌های غربی در مورد نتایج هفتمین دور مذاکرات وین و طرح‌های پیشنهادی ایران در این دور از مذاکرات، کوروش احمدی کارشناس ارشد مسائل بین الملل هم گفت: شکی نیست که این بار نیز مثل هر روند مذاکراتی حساس، طرف‌های ذی ربط از ابتدا یک نگاهی نیز به آنچه که "بازی مقصریابی" نامیده می شوند، دارند. هر طرف سعی می کند که در نحوه تغذیه رسانه ها و نیز اطلاع رسانی به دولت های دیگر، به گونه ای عمل کند که در نهایت اگر روند به شکست انجامید طرف مقابل مقصر شکست دانسته شود.

در ادامه یک مقام ارشد وزارت امور خارجه هم در نشستی توجیهی به تشریح آخرین وضعیت گفتگوها در وین پرداخت و توضیح داد که هر چند رویکرد مذاکراتی هیات ایران از روز اول تعاملی و همراه با انعطاف لازم بود اما متأسفانه در مقابل سه کشور اروپایی از اختیار تصمیم‌گیری بالایی در وین برخوردار نیستند و ضمنا دائما دغدغه راضی کردن هیات آمریکایی و هماهنگ کردن مواضعشان با هیأت آمریکایی را دارند. این در حالی است که این گفتگوها میان ایران و 4+1 و نه ایران و آمریکا (که اساسا عضو برجام نیست) در حال انجام است اما این رویکرد اروپایی ها روند پیشرفت گفت‌وگوها را با چالش روبرو کرده است.

دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینک های زیر بخوانید.

از خواسته‌هایمان عقب‌نشینی نمی‌کنیم/ آمریکا گام اول را بردارد

باجدیت وارد مذاکرات شدیم/برخی در هوای انتخابات مانده‌اند/ادعای انتصابات فامیلی خلاف واقع است

***

در پی شیوع سویه یا گونه جدید کرونا به نام اُمیکرون در آفریقای جنوبی نگرانی‌ درباره گسترش کرونای جدید در دنیا افزایش یافته است.

در همین رابطه سفیر ایران در آفریقای جنوبی در صفحه اینستاگرام خود با اشاره این که  اُمیکرون بیشتر بچه ها را هدف قرار داده است، گفت: اُمیکرون این بار از رگ‌ گردن  به بچه ها نزدیکتره است. سه نفر از فرزندان اعضای سفارت هم‌ هفته گذشته مبتلا شدند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی هم درخواستی درباره فوق العاده ویژه نیروهای مسلح مطرح کرد.

عبدالرضا مصری در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گفت: از محضر مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده معظم کل نیروهای مسلح، خواهشمندم برای صیانت از حقوق این اقشار به ستاد کل نیروهای مسلح در مورد فوق العاده ویژه نظامی‌ها دستور دهند.

همچنین وزیر دادگستری تشکیل کمیته اقدام مشترک برای نظارت بر بازار خبر داد.

امین‌حسین رحیمی درباره نحوه نظارت بر بازار از طرف سازمان تعزیرات برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها به ویژه نرخ کالاهای اساسی، گفت: در این زمینه تصمیمات خوبی برای بهتر شدن نظارت‌ها و هم افزایی بین دستگاه‌ها صورت گرفته که بر همین اساس کمیته‌‎ای با عنوان «کمیته اقدام مشترک» تشکیل شده است.

گزارش تاریخی ایسنا، به مناسبت نود و دومین سالگرد تصویب نظامنامه هیات تفتیشیه مملکتی و وظیفه مأموران دولتی در هیات دولت سال ۱۳۰۸ با عنوان"ابوالمشاغل حکومت قاجار و پهلوی" از خبرهای پرمخاطب بامداد امروز بود.

گزارش کامل ایسنا از جلسه علنی امروز (یکشنبه) چهاردهم آذر ماه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی را می توانید اینجا بخوانید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مذاكرات وين نيروهاي مسلح نظارت بر بازار کرونای ا میکرون مجلس شورای اسلامی نیروهای مسلح ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پیشنهاد مصر درباره غزه

رسانه‌های رژیم صهیونیستی عصر دوشنبه جزئیات جدیدی از پیشنهاد مصر در خصوص آتش‌بس در نوار غزه فاش کردند.

به گزارش مشرق، طبق گزارش کانال عبری زبان «کان»، پیشنهاد مصر روی میز به صراحت بیان می‌کند که هیچ بازرس اسرائیلی در کریدوری که شمال و جنوب نوار غزه را جدا می‌کند، وجود نخواهد داشت.

بر اساس این پیشنهاد، تفتیش ساکنانی که به شمال خواهند بازگشت توسط نیروهای مصری و نیروهای دیگر انجام خواهد شد و اسرائیل آنها را با ابزارهای دیگر ردیابی خواهد کرد.

این کانال اشاره کرد رژیم صهیونیستی با خروج نیروهای خود از کریدور نتزاریم به عنوان بخشی از آنچه آن را انعطاف پذیری بیشتر در مذاکرات خواند، موافقت کرد.

این کانال گزارش داد حماس خواستار شفاف سازی و تضمین در خصوص اجرای خواسته‌های اساسی خود مانند آتش‌بس دائمی و عقب‌نشینی از غزه است.

در رابطه با تهاجم به رفح، سازمان پخش «کان» خبر داد که «اسرائیل» پس از گفت‌وگوی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر صهیونیست‌ها تاکید می‌کند که هنوز وتوی آمریکا برای ورود به رفح وجود دارد.

سازمان پخش «کان» تاکید کرد که یک هیئت اسرائیلی در سطح حرفه‌ای که شامل رهبران شین بت و موساد نمی‌شود، روز سه شنبه یا چهارشنبه به عنوان بخشی از مذاکرات برای معامله مبادله اسیران پس از پیشنهاد مصر، به قاهره می‌رود.

این کانال اشاره کرد که هیئت اطلاعاتی مصر که در روزهای گذشته در اسرائیل بود به قاهره بازگشت.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • مردم غزه مقاومت را از ایرانی ها آموخته‌اند
  • مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته‌اند
  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • تاکید بر اهمیت احترام اروپا به نیروهای مسلح ایران
  • با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • ما با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • امیر نصیرزاده: وضعیت دانشگاه‌های آمریکا نشان می‌دهد بیداری بزرگی رخ داده است
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • جزئیات جدید از پیشنهاد مصر درباره غزه