Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و دکتر سعید ناطقی، معاون درمان و دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه برنامه‌های چهارساله معاونت‌های تحت نظر خود را معرفی کردند.

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارائه گزارشی از سفر اخیر خود به اندونزی گفت: پس از سه روز قرنطینه کامل در جاکارتا در فرصت یک‌روزه‌ای که داشتیم با معاون فناوری رئیس‌جمهور و معاون وزیر بهداشت این کشور دیدار و گفت‌وگو کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قناعتی نتایج این سفر را خوب ارزیابی کرد و گفت: در این سفر دو دستگاه ربات جراحی از راه دور «سینا» به اندونزی فروخته شد این در حالی است که پیش‌ از این فقط ربات جراحی «داوینچی» با حدود ۴ برابر قیمت ایران در بازار وجود داشت که این افتخار بزرگی برای ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

وی با بیان اینکه ما در زمینه استفاده از فرصت‌های بین‌المللی کوتاهی کرده‌ایم و باید کار زیادی صورت گیرد افزود: در سفر به اندونزی و سفر قبلی به عراق احساس کردم که ما از فرصت‌های بین‌المللی به‌خوبی استفاده نکرده‌ایم درحالی‌که می‌توانیم با فعالیت در حوزه بین‌الملل دستاوردهای خیلی خوبی داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه قیمت انجام MRI در اندونزی ۳۵۰ دلار است که در مقایسه با ایران که حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان است، بسیار گران تر است افزود: خدمات دیگر پزشکی در این کشور بسیار گران است به‌طوری‌که مسئولان این کشور تأسف می‌خوردند که به دلیل دوری از ایران نمی‌توانند از خدمات درمانی کشورمان استفاده کنند و مجبورند بیماران خود را به هند بفرستند.

وی به مناسبت ۱۶ آذر و روز دانشجو اشاره و بر حضور و شرکت جدی همه مسئولان در این مناسبت تأکید کرد و گفت: همان‌طور که در استراتژی‌های مدیریتی ما تعیین‌شده، دانشگاه ما باید یک دانشگاه اجتماعی باشد.

قناعتی گفت: حقیقتاً اگر دانشجوی ما در متن جامعه و موتور حرکت‌های فکری و پیشتاز حرکت‌های اجتماعی در زمینه‌های علمی، فرهنگی، سیاسی اقتصادی باشد جامعه مطلوبی خواهیم داشت. جامعه‌ای مطلوب است که دانشمندان و فرهیختگان در رأس امور باشند و این یکی از شاخص‌هایی است که ما می‌خواهیم زنده نگه داریم.

وی با بیان اینکه خمودگی در دانشجویان مطلوب نیست گفت: باید با شکست این فضا، یک فضای پویا و خوب و بدون افترا ایجاد کنیم تا همه با ادله با هم مباحثه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر تقسیم وظیفه و تعریف جایگاه افراد در سازمان گفت: در مسابقات فرمول یک، لاستیک‌های ماشین در چند ثانیه تعویض می‌شوند که نتیجه این است که تقسیم وظیفه و زنجیره فرماندهی به‌خوبی انجام و اختیارات افراد و جایگاه آنان تعریف شده است.

وی با بیان اینکه در سیستم درست، افراد بد هم مجبور می‌شوند خوب عمل کنند بر «نقش‌آفرینی» مدیران تأکید کرد و گفت: مدیر خوب، مدیری است که بتواند در حالات مختلف نقش‌آفرینی کند و نماد آن امیرمومنان علیه‌السلام است که در بحبوحه جنگ، یک جنگجوی واقعی و خوب و در مواجهه با یتیم پایش می‌لرزد.

قناعتی خواستار اصلاح روند جذب در دانشگاه شد و گفت: باید دقت شود که افراد مناسب برای موقعیت‌های مناسب جذب شوند؛ اینکه فرد فقط سابقه خوبی دارد کافی نیست بلکه باید ببینیم مناسب آن پست هست و می‌تواند حق را ادا کند. این مسئله روش علمی دارد و باید از متخصصان این کار بهره بگیریم و مشکل جذب را حل کنیم.

کد خبر 5368054

منبع: مهر

کلیدواژه: بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران حسین قناعتی روز دانشجو وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران سازمان سنجش امتحانات پایان ترم دانشگاه های علوم پزشکی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی غلامحسین رحیمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی حمله سایبری دانشگاه ها دانشگاه علوم پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۵۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: دکتر فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. 

او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 
در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: صدا و سیما

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه