Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر کردبچه در افتتاحیه دومین روز بیست‌و‌هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه گفت: دیجیتال‌سازی لزوما به معنای حذف فرایندهای آنالوگ‌ نیست بلکه به معنای افزایش درجه اثرگذاری فرایندهای دیجیتال در فعالیت‌های سازمان‌ است.
دکتر حمید کردبچه رئیس پژوهشکده بیمه و رئیس بیست‌و‌هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه، در مراسم افتتاحیه دومين روز همایش، ضمن قدردانی از مشارکت پرشور صنعت بیمه در برنامه‌های ۱۳ آذر، به ارائه سخنرانی با محوریت نقش نهاد تنظیم‌گر در بحث تحول دیجیتال پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس بیست‌و‌هشتمین همایش ملی بیمه و توسعه، ضمن اشاره به مفاهیم تحول دیجیتال در صنعت بیمه گفت، آنچه به عنوان تحول دیجیتال در صنعت بیمه مطرح است، همان گذار از فرایندهای آنالوگ به فرایندهای دیجیتال به معنای کاهش سهم انسان در فعالیت‌ها و افزایش سهم هوش مصنوعی، ماشین و انسان برتر است.
دکتر کردبچه از شخصی‌سازی محصولات و خدمات، هوشمند شدن عملیات بیمه گری و خسارت، بازاریابی موثر، قیمت‌گذاری شخصی و تبعیضانه، کاهش تخلفات، کاهش هزینه‌های عملیاتی، بهبود تجربه مشتری، کاهش اثر مقیاس در عملکرد شرکت‌ها، افزایش منطقه بازاری و ارتقای کارایی به عنوان آثار تحول دیجیتال در صنعت بیمه یادکرد و افزود، مطالعه اخیر پژوهشکده بیمه در زمینه تجارب کشورهای پیشرو در حوزه تحول دیجیتال صنعت بیمه، حاکی از آن است که اقدامات حمایتی نهاد ناظر این کشورها متمرکز بر سه محور اصلی شامل گفتمان‌سازی، نهادسازی و تنظیم قوانین و مقررات است.

رئیس پژوهشکده بیمه خاطرنشان کرد، تا کنون اقدامات ارزشمندی در راستای گسترش تحول دیجیتال در صنعت بیمه کشور انجام شده است اما به نظر می‌رسد که این اقدامات از کفایت لازم برخوردار نیستند و توسعه تحول دیجیتال در صنعت بیمه عزم و اراده جدی و جهادی می‌طلبد، وی همچنین از مدیران ارشد صنعت بیمه خواست که در برنامه ها و اقدامات شرکت وزن بیشتری به تحول دیجیتال دهند.

رئیس پژوهشکده بیمه در پایان با اشاره به اقدامات کشور آمریکا در حوزه تحول دیجیتال صنعت بیمه، افزود: لازمه تحول دیجیتال در سازمان، تسلط ابزارها و روش‌های نوین در سه حوزه‌ی "کاربرد کلان داده با تمرکز بر اینترنت اشیا"، "کاربرد هوش مصنوعی در فرایندها" و "بهره‌برداری از رایانش ابری برای ذخیره سازی و پردازش داده‌ها" است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 بیمه تحول دیجیتال در صنعت بیمه پژوهشکده بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روح و روانم خیلی درگیر است و افسردگی امانم را بریده است، اما نمی‌توانم هزینه جلسات مشاوره با روانشناس را بپردازم. این گفته مسعود، جوان ۳۵ ساله است.
خدمات روانشناسی خدمات با تعرفه‌های بالایی است؛ به طوری که بیش از ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به روانشناسان را ندارند. بهرام عین الهی،وزیر بهداشت سال گذشته از تحت پوشش قرار دادن این خدمات خبر داد.

اکنون ۲۰ درصد افراد جامعه به نوعی دچار اختلالات روان هستند و نیاز به حدود ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور داریم .براساس طبقه بندی‌های بین‌المللی، حدود ۴۰۰ نوع بیماری روانی داریم که سازمان روانشناسی و مشاوره نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا افراد جامعه به این‌ اختلالات دارد.

بیشتر بخوانید: نرخ پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات

رئیس سازمان بیمه سلامت محمد مهدی ناصحی می‌گوید «سازمان بیمه سلامت خدماتی مانند روان درمانی فردی، خانواده درمانی، گروه درمانی و خدمت مشاوره را تحت پوشش قرار داده است».
به گفته ناصحی «سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است».

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علی فتحی آشتیانی به فارس می‌گوید« آنچه وزیر بهداشت درباره بیمه خمدات روانشناسی گفته این است که خدمات بیمه‌ای فقط مشمول روانشناسانی می‌شود که تخصص روانشناسی بالینی و سلامت دارند.اما اگر کسی نیاز به خدمات روانشناسی عمومی، تربیتی، شخصیت،مشاوره خانواده، شغلی و در کل که ۱۴ رشته می‌شود این رشته‌ها مشمول بیمه نمی‌شود.»

در حالی که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تعداد متخصصان رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت بسیار کم است و همه خدمات روانشناسی نیازمند پوشش بیمه‌ای هستند؛اما برداشت وزارت بهداشت این بوده که روانشناسی فقط مشمول این دو گرایش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1228740 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است