Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@02:22:58 GMT

بانوانی که با دست خالی مبارزه می کنند

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۴۶۴۱۳

کیوکوشین،محبوبترین رشته رزمی دنیا   کیوکوشین،یکی از سبک‌های کاراته و یکی از محبوب ترین رشته‌های رزمی درسراسر دنیاست. این رشته توسط ماسوتاتسو اویاما (۱۹۹۴-١٩٢٣) رزمی کار اسطوره‌ای کره‌ای الاصل بنیان نهاده شد.   معنای اصلی کاراته به معنی مبارزه کردن با دست خالی در مقابل هر سلاحی است.در حال حاضرشیهان علی عسگری،نماینده سبک کیوکو شین ناکامورا درایران و خاورمیانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سبک در استان های مختلف کشور دارای نماینده  می باشد.   در استان پهناور کرمان ساحل عربپور،نماینده بانوان استان کرمان در سبک کیوکوشین ناکامورا است.وی دارای دان ۵ کاراته از فدراسیون جمهوری اسلامی ایران،مربی و داور رسمی کاراته،عضو کمیته فنی شورای سبک های آزاد استان و مسوول برگزاری مسابقات کشوری سبک کیوکوشین ناکامورا،مدرس دانشگاه و مدیریت آکادمی ورزشی مرکزی ماران کرمان می باشد.

تقویت روح و جسم در کیوکوشین 

ساحل عربپور،درطی ٧ سال گذشته ۵ دوره مسابقات استانی و یک دوره مسابقات کشوری را در سبک کیوکوشین ناکامورا در شهر کرمان برگزار کرده است.مسابقاتی که بی شک برگزاری  آنها در ایجاد  انگیزه در بانوان ورزشکار این رشته و علاقه مند کردن  دختران و بانوان به ورزش کاراته و سبک کیوکوشین ناکامورا تاثیر زیادی داشته است.   نماینده بانوان استان کرمان در سبک کیوکوشین ناکامورا درگفتگویش با جام جم از چگونگی وارد شدن به عرصه ورزش کاراته می گوید:پدرم از مشوق های من برای ورود به عرصه ورزش بود و در اوقات فراغت دوران طفولیت با ورود به عرصه ورزش و داشتن روحیه ای جنگجو با رفتن به کلاس کاراته علاقه شدیدی به این  رشته رزمی پیدا کردم.زیرا کاراته علاوه بر تمرینات بدنی و اجرای حرکات، بر روح و نفس فرد هم تاثیر می گذارد و روحیه فروتنی و تواضع او را افزایش می دهد.ساحل عربپور،می افزاید:این رشته ورزشی نیازمند پشتکار و تلاش بی وقفه است و با تمرینات فراوان می توان تمام سختی ها و چالش های مسیر را پشت سر گذاشت ساحل عربپور،با اشاره به نبود محدودیت برای فعالیت بانوان در رشته ورزشی کاراته می گوید:بانوان و دختران در هر سنی می تواننددر کلاس های رزمی کاراته شرکت کنندو استقبال بانوان کرمانی بخصوص در سبک کیوکوشین بسیار چشمگیر است و ما دربخش بانوان از وجود قهرمانان،اساتید،پیشکسوتان،مربیان و داوران با دانش و سطح فنی بالا بهره می بریم.  وی ادامه می دهد:در استان کرمان ١۵نفر مربی فعال در سبک کیوکوشین ناکامورا در حال آموزش و حدود ٢۵٠ نفر از بانوان در حال فعالیت در این سبک رزمی هستند.   این بانوی ورزشکار کرمانی که خود به عنوان یک الگو ورزشی برای شاگردانش می باشد،از تاثیر موفقیت هایش در ورزش برای ایجاد انگیزه در دخترانی که زیر نظر او فعالیت می کنند می گوید:یک بانوی موفق باعث ایجادانگیزه در  دیگر بانوان می شود تا آنها نیز با تلاش  بتوانند در هر زمینه ای  به بالاترین درجات و مقام ها برسند 

بانوانی با مسئولیت و افتخارات مختلف

دربین بانوان کاراته کایی که زیرنظر ساحل عربپور مشغول به فعالیت هستند،بانوانی وجود دارند که سابقه زیادی در این رشته ورزشی دارند و در طی سالیانی که در سبک کیوکوشین ناکامورا فعالیت می کنند در مسابقات مختلف استانی و کشوری  مقام های مختلفی  به دست آورده اند. 
سنسی سحر رجب زاده،با ٢١ سال سابقه فعالیت ورزشی ،دارای دان ۴ کاراته و مسئول کمیته فنی و مسئول اموزش کاتای تیم استان کرمان، دارای ۲ باشگاه فعال،شعبه یک باشگاه مارال با ۵۰ نیروی فعال  وشعبه دوم باشگاه بامداد شهرک االله آباد با ۷۰ نیروی فعال می باشد.
سنسی مهلا سلاجقه،هم از دیگر بانوانی است که دارنده مدرک مربیگری وداوری ودرجه کمربند دان۳از فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران ومسئول کمیته داوران بانوان سبک کیوکوشین ناکامورا دراستان کرمان است.وی طی ١۶ سال گذشته در رشته کاراته فعالیت داشته و ‌درحال حاضر زیر نظر شیهان ساحل عربپور با ۲۰فایتردر حال فعالیت  است.
سنسی زهرا پشتوان،دارای دان 3 کاراته  و مسئول اعزام تیم و مربی کمیته تیم کیوکوشین ناکامورا دراستان کرمان است.وی ۱۷ سال است دررشته کاراته مشغول‌ به فعالیت  بوده و در حال حاضر زیر نظر شیهان ساحل عربپور نماینده بانوان استان کرمان درسبک کیوکوشین ناکامورا با ۵۰ فایتر درباشگاه ورزشی تایگر واقع در خیابان پروین اعتصامی شهر کرمان  فعالیت می کند.
سنسی هیلا نوری،از دیگر شاگردان ساحل عربپور است که۱۶ سال است در رشته کاراته مشغول به فعالیت  می باشد. وی  مسئول روابط عمومی سبک کیوکوشین ناکامورا در استان کرمان،دارنده مدرک مربیگری،داوری و کمربند دان ۳ از فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران است و با ۴۰ فایتر در باشگاه ورزشی ماران‌ فعالیت می کند.
سنسی زینب ناگرزاده،نیز دارای دان و۳ مسئول بازرسی سبک کیوکوشین ناکامورا دراستان کرمان است.وی  ۱۸سال دررشته کاراته مشغول فعالیت بوده و درحال حاضرزیر نظرنماینده استان کرمان شیهان ساحل  عرب پور با ۶۰ فایتر درباشگاه ورزشی ماران  کرمان فعالیت ورزشی خود را ادامه می دهد.
سنسی غزل نواب،نیز مسئول امور مالی و دبیر اجرایی سبک کیوکوشین ناکامورا در استان کرمان است.وی به مدت ۱۴ سال است در رشته کاراته مشغول به فعالیت بوده و در حال حاضر زیر نظر شیهان ساحل عربپور نماینده بانوان استان کرمان در سبک کیوکوشین ناکامورا با ۳۰ فایتر در باشگاه ورزشی ماران‌ فعالیت می کند.
سنسی مهلاکشتکار،مسئول کمیته برگزاری آزمون سبک کیوکوشین ناکامورا در استان کرمان و مدت ١٢ سال است در رشته کاراته مشغول به فعالیت است.وی در حال حاضر زیر نظر شیهان ساحل عربپور نماینده بانوان استان کرمان در سبک کیوکوشین ناکامورا با ٢٠ فایتر در باشگاه ورزشی ماران‌ فعالیت می کند.
سنسی مهسا سعید،مسئول کمیته مربیان سبک کیوکوشین ناکامورا در استان کرمان است که مدت ١۴ سال  در رشته کاراته مشغول به فعالیت بوده ودر حال حاضر بافایتر در باشگاه ورزشی عدالت فعالیت می کند.
سنسی سعیده عبدالکریمی،مسئول کمیته انظباطی سبک کیوکوشین ناکامورا در استان کرمان ومدت ۱۵ سال است در رشته کاراته و درجه کمربندی دان ۲ مشغول به فعالیت است.وی در حال حاضر با ۳۰ فایتر در باشگاه ورزشی تن کوک و مروارید  فعالیت می کند.
سنسی معصومه پشتوان،هم  ۱۷سال است که در رشته کاراته مشغول به فعالیت هستم  و در سبک کیوکوشین ناکامورا با ۴۰ فایتر در باشگاه ورزشی پاس فعالیت می کند.
سنسی نسرین رحیمی،نیز از بانوانی است که بیش از هشت سال در رشته کاراته مشغول به فعالیت است.وی مسئول کمیته انتظامی و دارنده دان دو سبک کیوکوشین ناکامورا در استان کرمان است اکنون  با ۱۳ فایتر در باشگاه ورزشی یاس فعالیت می کند.   سنسی ندیمه نصیری پور،یکی از این بانوان ورزشکار است که مسئول جدول بندی مسابقات سبک کیوکوشین ناکامورا استان کرمان  می باشد. وی با ١۶ سال سابقه در رشته کاراته،با ۵٠ فایتر در مجموعه ورزشی عدالت واقع در بلوار قدس شهر کرمان  مشغول به فعالیت می باشد.
سنسی لیلی سعید،دارای دان ٢ کاراته  و مسئول برگزاری مسابقات در سبک کیوکوشین ناکومارادر استان کرمان است که با ١۵ سال سابقه فعالیت در رشته رزمی کاراته،در حال حاضر در سبک کیوکوشین ناکامورا با۲۵ فایتردر باشگاه شهرک  الله آباد شهر کرمان فعالیت دارد.
سنسی اسمارضوانی،هم با ١١سال سابقه فعالیت،مسئول کمیته برگزاری استاژ فنی سبک کیوکشین ناکامورا دراستان کرمان  است.
سنسی مرضیه زورونی،هم از دیگر شاگردان ساحل عربپور است که طی ۶ سال گذشته زیر نظر او در سبک کیوکوشین ناکامورا  فعالیت می کند.

این بانوان کاراته کا جزو بانوان باسابقه ورزشی بالا هستند که در طی سالیان گذشته علی رغم دشواری ها ،سختی ها و شاید هم برخی از محدودیت ها  با انگیزه و پشتکار بالا در رشته ورزشی کاراته فعالیت کرده اند  واکنون خود دختران کاراته کا در سنین مختلف را اموزش می دهند. 

باید گفت برای ساحل عربپور به عنوان نماینده بانوان استان کرمان در سبک کیوکوشین ناکامورا و ده ها دختر و بانوی کاراته کایی که زیر نظر او در استان کرمان فعالیت می کنند هیچ  چیز نمی تواند مانع رسیدن انها به اهداف بزرگشان در این رشته و سبک ورزشی باشد.دختران و بانوانی که آینده ای روشن را برای ورزش کاراته استان کرمان و کشور در سبک کیوکوشین ناکامورا ترسیم می کنند. 

حکمت قاسم خانی_جام جم آنلاین کرمان  

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سبک کیوکوشین ناکامورا سال است در رشته کاراته استان کرمان استان کرمان مسئول کمیته حال حاضر رشته ورزشی شهر کرمان سال سابقه دارای دان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۶۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست

جواد محمدی سکان‌دار ورزش و جوانان استان اصفهان در گفت‌وگو با ایمنا از وضعیت امور هیئت‌های ورزشی استان اصفهان تا وضعیت سهمیه و حضور ورزشکاران استان در المپیک پاریس می‌گوید همچنین از کم کاری مسئولین پیشین برای پرورش ورزشکاران المپیکی گلایه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد محمدی، مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان، اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ به عنوان سکاندار ورزش استان انتخاب و معرفی شد و اکنون دو سال از حضورش در اداره کل ورزش و جوانان میگذرد. وی سابقه مدیریت در باشگاه ذوب‌آهن، اداره ورزش و جوانان شهرستان خمینی‌شهر و داوری در سطوح بالای فوتبال کشورمان را در کارنامه خود دارد.

محمدی که دوسالی است مدیریت ورزش و جوانان استان را در دست دار طی روزهای گذشته با حضور در خبرگزاری ایمنا پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود. حمایت از ورزشکاران اصفهانی برای حضور موفق‌تر در آوردگاه‌های مختلف از جمله المپیک، وضعیت تخصیص اعتبار به هیئت‌های ورزشی، تسهیلگری اداره کل ورزش و جوانان استان برای حمایت از باشگاه‌های بزرگ استان، آخرین وضعیت ساماندهی هیئت‌های ورزشی استان اصفهان محورهای اصلی این گفت‌وگو بود و از قضا نیز مصاحبه در روز معلم انتشار یافت تا بی‌ارتباط با سبقه فرهنگی محمدی نباشد.

ایمنا: وضعیت مجامع انتخاباتی هیئت‌های ورزشی استان اصفهان چگونه است؟

محمدی: بنا بر برنامه ریزی صورت گرفته قرار بر این بود در پایان سال ۱۴۰۲ مجامع انتخاباتی هیئت‌های ورزشی باقی مانده برگزار شود، اما با توجه به تعدد برنامه‌ها و ترافیک کاری قبل از سال جدید نتوانستیم هدفی که داشتیم را محقق کنیم.

تعداد مجامع انتخاباتی هیئت‌هایی که تاکنون برگزار شده قابل توجه است. مجمع انتخابات رئیس هیئت کارگری، بیست‌وپنجمین مجمعی بود که از زمان حضور من در اداره کل، برگرار شد. اگر بخواهیم بر اساس میانگین روزشمار بگوییم هر ۲۴ روز یک مجمع برگزار شده است و قطع به یقین در روزهای آینده نیز چهار یاپنج مجمع دیگر برگزار خواهد شد تا بخش عمده کار مان در این حوزه سامان پیدا کند.

هرچند روال برگزاری مجامع انتخاباتی هیچ موقع قطع شدنی نیست زیرا عمدتاً دورهای چهارساله تمام می‌شود یا بنا به دلایل مختلف مجبور به برگزاری فرایند مجمع جدیدی می‌شویم. طبق جدولی که وجود داریم در سال ۱۴۰۳ نیز دورهای چهارساله چندین هیئت ورزشی به اتمام می‌رسد که باید در روند انتخابات قرار بگیرند.

قطعاً در یک ماه آینده مجوز و فراخوان ثبت نام این تعداد هیئت ورزشی با هماهنگی فدراسیون مربوطه پیگیری می‌شود. بعضاً سنوات مدیریت به شکل سرپرستی چند هیئت بیش از حد معمول شده است که در اولین فرصت جمع بندی می‌شوند.

برگزاری مجمع انتخاباتی صرفاً در اختیار اداره کل نیست. اداره کل در همه مجامع نائب رئیس بوده و رئیس مجمع رئیس فدراسیون است. گاهی اوقات رئیس مجمع در تاریخ پیشنهادی حضور ندارد تا جلسه برگزار شود یا هماهنگی‌های لازم با تاخیر انجام می‌شود. تمام تلاش ما بر این است تا تحت هر شرایطی سریعاً به اوضاع هیئت‌ها رسیدگی شود زیرا هر هیئتی که تکلیف رئیس و سکان‌دارش مشخص شود، برنامه‌ریزی برای آن رشته ورزشی بهتر و نتیجه بخش‌تر صورت می‌گیرد.

زمانی که یک فرد بداند چهار سال مدیریت امور هیئت را در اختیار دارد قطعاً با برنامه جدی و مدون‌تر مسائل را دنبال کرده و تیم مدیرتی قوی را کنار خود نگه میدارد تا طبق برنامه پیش رود همچنین ورزشکاران، قهرمانان و اهالی آن رشته ورزشی تکلیف خود را بهتر می‌دانند.

ایمنا: با توجه به نزدیکی زمان المپیک پاریس، وضعیت نمایندگان استان اصفهان برای کسب سهمیه و مقام در المپیک چگونه است؟

محمدی: ستاد رسیدگی به امور ورزشکاران در المپیک و پارالمپیک مدتی پیش تاسیس شد. همه ورزشکاران و هیئت‌های ورزشی که ورزشکار المپیکی یا کسب سهمیه‌ای دارند، در حال فعالیت هستند و جلسات هماهنگی به طور منتظم برگزار می‌شود.

تقریباً تا به این لحظه ۳۲ ورزشکار در کشور کسب سهمیه قطعی حضور در المپیک ۲۰۲۴ را داشته‌اند که سهم استان اصفهان دو نفر از این تعداد کل سهمیه های کسب شده یعنی دو برابر سرانه عدد استانها در کشور، است. تعدادی ورزشکار با شرایط خوب در دروازه کسب سهمیه هستند و قطعاً چهار ورزشکار المپیکی دیگر از استان اصفهان به کاروان اعزامی کشور اضافه می‌شوند که آمار خوبی برای استان محسوب می‌شود.

هرچند انتظار حضور ورزشکاران بیشتری از استان در تیم اعزامی به پاریس را داشتیم ولی چند تن از ورزشکاران با بدشانسی و مصدومیت مواجه شدند. به شخصه امید زیادی برای حضور رسول معتمدی، در المپیک داشتم و حتی رئیس فدراسیون نیز شانس زیادی برای وی قائل بود اما متاسفانه مصدومیت گریبان معتمدی را گرفت و نتوانست به سهمیه برسد.

تلاش ما بر این بوده است که ورزشکارانی که در شرایط کسب سهمیه هستند از همه ابعاد معنوی و مادی در بهترین شرایط مورد حمایت قرار گیرند. مرتباً با روسای فدراسیون‌های در ارتباط هستیم. البته بخش عمده حضور در الپیک به آمادگی و تلاش ورزشکاران باز میگردد که در فرصت باقی مانده تا المپیک به چه شکل آمده شده و تمرین می‌کنند تا سهمیه ایشان قطعی شود.

بزرگترین آوردگاه ورزشی در دنیا المپیک و آرزوی هر ورزشکاری حضور در این میدان است. در استان باید در گذشته برای بعضی از رشته‌های ورزشی سرمایه گذاری میشد تا امروز در المپیک نماینده داشته باشیم. اگر نگاهی به قبل داشته باشیم، متوجه می‌شویم ورزش‌های کشتی و وزنه برداری، ورزش‌های شانس کسب سهمیه و مدال آور کشورمان در ادوار مختلف المپیک است.

کاروان کشتی ایران همیشه در المپیک مدال آور بوده و در همه اوزان ورزشکار اعزامی داشته است. سالیان سال است کشتی استان اصفهان در شرایط و وضعیت مطلوبی قرار نداشته و اکنون در حال پی‌ریزی برای سال‌های آینده است پس نباید انتظار نماینده المپیک پاریس را از کشتی اصفهان داشت.

ایران در رشته تکواندو همیشه مدال آورد بوده و نماینده داشته. هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو، یک مدال آور المپیکی است، اما ما در تکوانو چه کار کردیم؟ بذر پرورش ورزشکار برای حضور در المپیک باید در ادوار مختلف کاشته شود تا به مرور زمان به ثمر بنشیند و المپیکی پر بار داشته باشیم.

اینکه کجای کار ایراد داشته و چه موضوع و شخصی در گذشته کم کاری کرده است تا این نتایج کسب شود را نمی‌دانم. حضور یک ورزشکار در المپیک به یک سال یا دوسال حضور من یا شخص دیگر نیست بلکه برای حضور یک ورزشکار در این آوردگاه باید حداقل چهار یا پنج سال به طور جدی سرمایه‌گذاری کرد تا در آوردگاه‌های بین المللی، جهانی و آسیایی شرکت کند و ضمن محک خوردن و حضور در شرایط جدی حس درونی و امید انگیزه برای فتح بالاترین فله ورزش دنیا را پیدا کند.

در فاصله زمانی یک یا دو ساله مگر یک ورزشکار فوق العاده نخبه بتواند خود را به حد کمال برساند تا به المپیک راه پیدا کند. به شخصه حضور ذهن ندارم که حداقل در ورزش اصفهان چنین ورزشکاری راهی المپیک شده باشد.

اگر شورای بین‌المللی المپیک موافقت کند برخی رشته‌ها همچون اسکیت و ووشو به المپیک اضافه شود، قطعاً تعداد ورزشکاران استان اصفهان از مجموع انگشتان دست فراتر می‌رود. در رشته‌هایی همچون دوومیدانی، وزنه برداری و تکواندو باید کارهای ویژه تری صورت بگیرد زیرا می‌توانیم شانس‌های بهتری در آینده داشته باشیم.

دغدغه اصلی من در این مدت دوساله که خدمت رسان جامعه جوانان و رزشکاران هستم، ایجاد و تزریق انگیزه در ورزشکاران بوده است. تلاش کرده ام ورزشکاران را ببینم و از نظر مادی و معنویی مورد حمایت قرار دهم. آمار و ارقام نیز نشان از این موضوع دارد.

ایمنا: نقش باشگاه‌های بزرگ سپاهان و ذوب‌آهن در اعتلای ورزش استان اصفهان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

محمدی: در کنار دو باشگاه سپاهان و ذوب‌آهن باید نام گیتی‌پسند را نیز قرار دهیم زیرا باشگاه کاملاً خصوصی و موفقی است که در چندین رشته تیم داری می‌کند. باشگاههای خصوصی دیگری در استان وجود دارد که در حال اضافه شدن به جرگه باشگاهای بزرگ خصوصی هستند. باشگاههای سپاهان، ذوب‌آهن و گیتی‌پسند نمود باشگاه‌داری در بخش ورزش حرفه ای و قهرمانی هستند.

شکل مدیریت و کاری در باشگاه سپاهان، در ایران منحصر به فرد است. هیچ باشگاهی در ایران وجود ندارد که همچون سپاهان این تعداد از رشته ورزشی، ورزشکار و تیم را پوشش دهد. باشگاه ذوب‌آهن نیز در گذشته چنین بود اما در حال حاضر تعدادی از رشته‌ها را حذف و تعدیل کرده است. باشگاه‌های خصوصی اصفهان نمونه باشگاه‌داری موفق در کشور هستند.

در ادارات کل بخشی به نام ورزش حرفه‌ای تعریف نشده و ماموریت اصلی و اساسی ادارات کل توسعه ورزش همگانی است، اما در قاب ورزش قهرمانی هیئت‌های ورزشی تحت نظارت اداره کل فعالیت می‌کنند. در قالب ورزش حرفه‌ای نقش باشگاه‌ها پررنگ بوده و نقش اصلی را ایفا می‌کنند.

در رشته کشتی باشگاه سپاهان در یکی دو سال گذشته ضمن تیم‌داری، قهرمانی لیگ کشور را کسب کرده است. نقش باشگاه سپاهان در رشته ووشو به خوبی پررنگ و قابل مشاهده است. در ورزش باستانی که نماد پر افتخار ورزش کشور است، باشگاه سپاهان تیم داری می‌کند.

باشگاه‌های ما در قالبی که باید نقش خودشان را ایفا کنند به خوبی فعالیت می‌کنند. باشگاهی همچون سپاهان در کشور نداریم. استقلال و پرسپولیس که در چند روز گذشته به بخش خصوصی واگذار شده‌اند تنها در رشته فوتبال آقایان تیم داری می‌کنند. سپاهان در بیش از ۲۰ رشته ورزشی در دوبخش آقایان و بانوان تیم داری می‌کند. ذوب‌آهن نیز در چند رشته تیم فعال دارد. گیتی‌پسند در رشته‌های والیبال، فوتسال و هندبال تیم‌داری می‌کند.

الگوی باشگاه داری استان اصفهان الگوی موفقی است. قبل از حضور در اداره کل در باشگاه ذوب‌آهن توفیق خدمت‌گذاری را داشتم و می‌دانم باشگاه‌ها چه نیازهایی دارند و چه حمایت‌هایی لازم است تا بتواند فعالیت خود را به خوبی پیش ببرند. تلاش کرده‌ام تا ضمن حضور در کنار باشگاه‌ها حمایت لازم را داشته باشم تا مسائل را رفع و رجوع کنیم و مسیر کسب موفیتشان هموار و تسهیل شود. زمانی که باشگاه‌ها دغدغه‌ای از نظر حوزه مدیریتی و نظارتی نداشته باشند کارشان را بهتر پیش می‌برند.

ایمنا: به عنوان سکان‌دار ورزش اصفهان استمرار موفقیت‌های باشگاههای اصفهان را در چه موضوعی مبینید؟

محمدی: نقش اداره کل ورزش، نقش حمایتی است و نباید هیچ نقش دخالتی و اجرایی داشته باشیم، بنایی نیز برای ورود به این حوزه نداریم. باشگاههای ما در بخش مدیریت از ثبات نسبی خوبی برخوردار هستند. همان طور که معتقد هستیم هیئت ورزشی باید سکاندارش را به عنوان رئیس بشناسد تا برنامه ریزی و مدیریت امور را داشته باشد، قطعاً باشگاهها نیز زمانی که بدانند یک مدیر عامل دارند و این شخص با قدرت کارش را انجام می‌دهد شخص سکان‌دار میتواند تصمیمات خوبی بگیرد و ورزشکاران را به سمت ساحل موفقیت هدایت کند.

با وجود مدیر عامل باثبات و موفق در امور اجرایی، دغدغه های هواداران و مردم برطرف می‌شود و آرامش خاطر برای ورزشکاران و خانوادها ایجاد می‌شود. همه خواسته و تلاش ما در جهت کمک، حمایت و رفع مشکلات بوده است. مداوم از سوی اداره کل اعلام شده اگر نیاز که همراهی و یاری ما است، بدانند که ما پشتیبان آنان هستیم. سعی شده ارتباطمان را در این خصوص با مجموعه ها به شکلی قوی حفظ کنیم.

ایمنا: با توجه به سابقه حضور در باشگاه ذوب‌آهن، نظرتان در خصوص اتفاقات اخیر این باشگاه همچنین عملکرد نیما نکیسا چیست؟

محمدی: از وضعیت داخلی، شرایط و تراز مالی باشگاه ذوب‌آهن هیچ اطلاعی ندارم و نمی‌توانم قضاوتی انجام دهم. آن چیزی که از قدیم و زمان حضورم در این باشگاه در ذهن دارم این است که اگر در ذوب‌آهن مدیریت و مجموعه تیم مدیریتی که مستقر و در حال فعالیت است در موقعیتها و بزنگاههای تصمیم گیری حوزه مالی، دقت نظر کافی را نداشته باشد با توجه به وضعیت مالی که سهام دار عمده این کارخانه دارد و شرایطی که حاکم است، قطعاً با مشکل مواجه می‌شود.

روزی که من در این باشگاه حضور داشتم میزان بدهی سنواتی و فصل جاری که در آن قرار داشتیم قابل توجه بود. بزرگترین هدف و تلاشمان حفظ مجموعه ذوب‌آهن بود و در کنار آن جراحی مالی سنگینی که انجام دادیم باعث شد خیلی مشکلات و مسائل مالی که انباشت چندساله داشت بر طرف شود و بدهی ها از بین رود.

امروزه نیز مدیر عامل وقت به همراه تیم مدیریتی باید به همان نحو ایفای نقش کند و مسائل مالی حال و آینده را در نظر بگیرند تا روال امور و ادامه حیات باشگاه با مشکل مواجه نشود.

در روزی که سکان باشگاه ذوب‌آهن را تحویل گرفتم ادامه حیات باشگاه با مخاطرات زیادی همراه بود. تلاشمان بر این بود که به دور از ایجاد هیجان مسائل را مدیریت کنیم. به واسطه هیجانی که در ورزش وجود دارد خیلی از مسائل اگر اطلاع رسانی عمومی شوند، نتیجه عکس دارد و روحیه ناامیدی بین تیم و ورزشکاران ایجاد می‌شود.

اگر چنین اتفاقی در ورزش رخ دهد، جمع کردن وضعیت و ادامه مسیر با مشکل روبه رو شده و غیر ممکن است. در آن زمان علی‌رغم مشکلاتی که وجود داشت و به سختی مسیر را طی می‌کردیم به نوعی با سیلی صورتمان را سرخ نگه داشته بودیم تا فضای روانی که در تیم‌ها، ورزشکاران و پرسنل حاکم است یک فضای آرام و عادی باشد.

توصیه من به مجموعه مدیریتی باشگاه ذوب‌آهن این است تا مسائل فوق را مورد توجه قرار دهند. حال اینکه ما بتوانیم کارکرد مدیرعامل و تیم مدیرتی وی را مورد ارزیابی قرار دهیم، به این موضوع باز می‌گردد که ما اطلاعاتی دقیق و کافی از موضوعات درون باشگاه داشته باشیم. به حمدالله تیم فوتبال ذوب‌آهن با وضعیت خوبی در میانه جدول قرار دارد. هرچند چند هفته‌ای با مشکل مواجه بود و نتیجه خوبی کسب نشد، اما در چند هفته گذشته بازی‌های حساسی را به سود خود تمام کرده‌اند. ثبات خوبی در تیم فوتبال ذوب‌آهن دیده می‌شود و با وجود اتفاقاتی که رخ داد ربیعی به کار خود ادامه داد و انصافاً نشان داد که مربی موفقی است.

کد خبر 749216

دیگر خبرها

  • پیگیری سوپر لیگ کاراته با تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد
  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • معلمان افسران مبارزه در جنگ شناختی امروز
  • مبارزه کاراته‌کاران خراسان رضوی در مسابقات آسیای مرکزی
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • علی دایی در خانه خبرنگار ورزشی و مادر ۸۹ساله‌اش!
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!