Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر افزایش تعامل بین حوزه سلامت و خیرین، تاکید کرد و گفت: نیت خیری که از مجمع خیرین تامین سلامت فارس آغاز شده، باید به بهترین شکل به ثمر برسد.

دکتر سید وحید حسینی یکشنبه ۱۴ آذر در دیدار با هیئت مدیره مجمع خیرین تامین سلامت فارس با تاکید بر اهمیت تقویت همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مجمع خیرین تامین سلامت، خیرین را افرادی دانست که با نیت خیرشان در نزد خدا و مردم عزیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بسیاری از افراد با وجود توانایی مالی، ممکن است در کارهای خیر مشارکت نداشته باشند، اما خیرین و به ویژه نیک اندیشان حوزه سلامت همواره برای کمک به مردم پیشگام بوده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در تمام دنیا با توجه به پیشرفت امکانات و تجهیزات، امور مرتبط با درمان بیماران هزینه‌های زیادی دارد، عنوان کرد: در کشور ما خیرین حوزه سلامت با یاری رسانی به بیماران و نیازمندان، این هزینه را برای مردم کاهش داده ان‌.

حسینی اظهار کرد: نیت خیری که از سال‌های گذشته در استان فارس آغاز و پس از آن در تمام کشور اجرایی شده، باید برای خدمت رسانی به مردم به بهترین شکل به ثمر برسد که در فارس امروز این خدمت رسانی به خوبی انجام شده است.   

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین تامین سلامت فارس نیز در این نشست فعالیت در عرصه خدمت به مردم را نشانه عنایت خداوند دانست و گفت: دستاورد مشارکت خیرین در حوزه سلامت، گسترش عرصه‌های خدمت به بیماران و افراد نیازمند بوده است.

دکتر محمود تابنده، نتیجه گسترش همراهی و همکاری مجمع خیرین تامین سلامت فارس و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز را توسعه سلامت مردم دانست و اضافه کرد: تعامل و ارتباطات بین مجمع و دانشگاه همیشه تنگاتنگ بوده است و باید بیشتر از گذشته باشد.

 بررسی تعرفه‌ها در بیمارستان‌های خیریه و همچنین توسعه و ارتقای امکانات و تجهیزات پزشکی و درمانی از دیگر مواردی بود که دکتر تابنده در این نشست به آنها اشاره کرد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس با ارائه گزارشی از عملکرد ۲۰ ساله این مجمع گفت: مجمع خیرین تامین سلامت فارس در سال ۱۳۸۱ به همت خیرین فارس راه‌اندازی شده و در سال های بعد شاهد گسترش آن در سایر نقاط کشور بودیم.

دکتر علی اکبر رامجردی افزود: اساس کار مجمع خیرین تامین سلامت بر امضای تفاهم نامه با خیرین است و کارهایی به خیرین معرفی می‌شود که مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی شیراز باشد؛ در همین راستا تاکنون بیش از دو هزار و ۵۰۰ تفاهم نامه بین خیرین سلامت و مجموعه دانشگاه امضا شده است.

او با اعلام اینکه مشارکت خیرین در عرصه سلامت در حوزه‌های مختلف انجام می‌شود، توضیح داد: در حوزه عمرانی بیش از ۶۷۰ تفاهم نامه امضا شده و در حوزه های دیگر مانند امکانات، تجهیزات و کمک‌های حمایتی نیز این همکاری‌ها در حال انجام است و ادامه دارد.

 مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس همچنین از اختصاص سالانه حدود یک میلیارد تومان برای کمک به دانشجویان و رزیدنت‌ها خبر داد و گفت: بیماران نیازمند نیز جدای از کمک‌هایی که از سوی دانشگاه و بیمه‌ها به آنان ارائه می‌شود، از سوی صندوق حمایتی مجمع خیرین تامین سلامت نیز خدمات دریافت می‌کنند.

رامجردی در ادامه به ایجاد اقامتگاه‌های همراه بیمار در استان به عنوان یکی از مهم ترین زمینه‌های همکاری خیرین سلامت استان و مجموعه سلامت اشاره کرد و افزود: در این زمینه ۱۹ اقامتگاه با دارا بودن ۲۵۷ تخت برای خدمت رسانی به مردمی که از سایر شهرستان ها و استان ها به شیراز مراجعه می‌کنند، راه‌اندازی شده است.

او با اشاره به راه‌اندازی سامانه نیازسنجی مجمع خیرین تامین سلامت، ادامه داد: درخواست‌هایی که در زمینه‌های مختلف حوزه سلامت از سوی شهرستان‌ها به مجمع ارائه می‌شود، در ابتدا به معاونت‌های زیرمجموعه در دانشگاه ارایه و پس از تایید، در کمیته نیازسنجی بررسی و برای اجرا به خیرین معرفی می‌شود.

مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس افزود: در حال حاضر حدود ۳۶ پروژه مشترک بین مجمع خیرین تامین سلامت فارس و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در حال انجام و پیگیری است.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مجمع خیرین دانشگاه علوم پزشکی شیراز حسینی استان فارس کرونا در ایران مجمع خیرین تامین سلامت فارس دانشگاه علوم پزشکی حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند

شهردار همدان با بیان اینکه امسال ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری شهرداری پیش‌بینی شده است، گفت: خیابان‌های شش‌گانه میدان مرکزی به پیاده‌راه تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مسعود حسینی در آغاز عملیات ساخت پیاده‌راه باباطاهر همدان با بیان اینکه تمام خیابان‌های شش‌گانه میدان مرکزی به پیاده‌راه تبدیل می‌شود، اظهار داشت: بر اساس بازخوردهایی که از انجام پروژه‌های پیاده‌راه‌سازی قبلی داشتیم ارزیابی تاثیرات اجتماعی آن را در اجرای پروژه پیاده‌راه باباطاهر با محوریت دانشگاه بوعلی و سجاده آغاز کردیم.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است، بیان کرد: نظرات کسبه، ساکنان و بهره‌برداران این خیابان مورد توجه قرار می‌گیرد و سایر پروژه‌ها نیز بعد از انجام این پروژه با این روند اجرا می‌شود.

شهردار همدان با اعلام اینکه شهرداری 300 میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند گفت: امسال با اقداماتی که شهرداری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و بودجه‌ عمرانی که در این حوزه مصوب شده، شهر برای حضور گردشگران زیبا می‌شود.

 حسینی با اشاره به آغاز جداره‌سازی‌ در میدان امام(ره)، خیابان بوعلی و اکباتان بیان کرد: هدف ما توسعه گردشگری در شهر همدان است و امیدواریم آنچه نیاز شهر همدان بوده در این زمینه اجرایی شود.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این مراسم ضمن تبریک سالروز تشکیل شوراهای اسلامی در کشور، اظهار داشت: شروع به کار شوراها از نهم اردیبهشت سال 1378، همزمان با پیام امام خمینی(ره) و با صدور پیام ویژه‌ای از سوی مقام معظم رهبری بود و به دنبال آن مردم با انتخاب اعضای شورای شهر وکلای خود را بر آنچه که شهرداری انجام دهد و بر عملکرد این سازمان، انتخاب کردند.

محمود مسگریان با بیان اینکه شوراها سیاست‌ها را به شهرداری ابلاغ می‌کنند و نظارت دارند تا طرح‌ها اجرایی شود گفت: اهم پروژه‌های شهری در بودجه سالانه شهرداری از سوی شوراها تصویب می‌شود که یکی از آنها پیاده‌راه سازی‌ بوده است.

وی با بیان اینکه سال‌ها پیش پیاده‌راه‌سازی در شهر همدان آغاز شده افزود: با توجه به اجرای پیاده‌راه بوعلی و اکباتان، به دنبال این هستیم مردم بهترین بهره را از این پیاده‌راه‌ها داشته باشند.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان ضمن تشکر از اقدامات شهرداری منطقه چهار همدان بیان کرد: امسال در این منطقه چندین پروژه آغاز شده است که جای قدردانی دارد ضمن اینکه در اجرای پیاده‌راه باباطاهر مسیری برای وسایل نقلیه عمومی فراهم و از لحاظ بصری نیز به بهترین و زیباترین شکل اجرایی می‌شود.

پیاده‌راه باباطاهر با اعتبار10 میلیاردی آغاز شد

مدیر منطقه چهار شهرداری همدان نیز در این مراسم اعلام کرد: عملیات پروژه پیاده‌راه باباطاهر با اعتبار 10 میلیارد تومان آغاز شد و این پروژه به طول 80 متر و عرض 35 متر اجرایی می‌شود.

علی طهماسبیان خواستار همکاری شرکت‌های خدمات‌رسان همچون برق و گاز در اجرای این پروژه شد و عنوان کرد: فاز نخست این طرح اجرایی می‌شود و امیدواریم با تلاش همکاران بتوانیم در 80 روز این مرحله را به پایان برسانیم.

وی بر بالابردن ظرفیت گردشگری شهر با اجرای پروژه‌های پیاده‌راه‌سازی تاکید کرد و گفت: کمک به حفظ سلامت شهروندان و محیط زیست، کاهش آلودگی‌ها و غیره از جمله مزایای پروژه‌های پیاده‌راه‌سازی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست