Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، حماس امروز (یکشنبه) از آغاز فعالیت‌های بزرگداشت سی و چهارمین سالگرد تأسیس این جنبش با عنوان « حماس.. درع القدس وطریق التحریر» (حماس... سپر قدس و راه آزادسازی) خبر داد.

 بر اساس گزارش وب‌سایت رسمی حماس، «فوزی برهوم» در سخنانی گفت: حماس برای سالگرد امسال نام " درع القدس- وطریق التحریر" را انتخاب کرد که نقطه اوج پیروزی‌ها و مقاومت ماست و در مقدمه آن گردان‌های القسام قرار دارند؛ کسانی که توهم ارتش اشغالگر و سران ترسوی آن را از بین بردند، دروغ بودن (موجودیت) رژیم ادعایی‌شان را برملا کردند و سیستم سیاسی، امنیتی و نظامی آن را شکست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد، حماس تمام معانی جهاد، مبارزه و مقاومت را در طول بیش از سه دهه در برابر رژیم صهیونیستی تثبیت کرد، رژیمی که به صورت مداوم در حال هدف گرفتن سرزمین، ملت و مقدسات فلسطین است.

برهوم تأکید کرد که حماس به مقاومت در تمام انواع آن از جمله مقاومت مسلحانه تا آزادسازی زمین و مقدسات و پس گرفتن حقوق کامل ملت فلسطین ادامه خواهد داد.

وی سپس گفت: از اصول خود، حقوق ملت و ذره‌ای از خاک خود کوتاه نخواهیم آمد و هر توافقی که از حقوق ملت ما بکاهد چیزی را تغییر نخواهد داد.

برهوم افزود، نبرد آزادسازی و آمادگی برای پیروزی بزرگ ادامه داد و آزادسازی فلسطین و در هم شکستن اشغالگر حتمی است و تنها مسأله زمان مطرح است.

وی تأکید کرد، تمامی طرح‌ها برای نابودی مسأله فلسطین، عادی‌سازی روابط، تخریب وجهه مقاومت و امثال آن رو به نابودی است و وعده خداوند بالاتر از تمام این توطئه‌هاست.

حماس در ۱۴ دسامبر ۱۹۸۷ به دست تعدادی از سران گروه «اخوان المسلمین» در نوار غزه که «احمد یاسین» از شناخته‌ترین آنها بود، تأسیس شد. تأسیس حماس تقریبا همزمان با آغاز انتفاضه اول فلسطین معروف به «انتفاضه سنگ» در ۹ دسامبر ۱۹۸۷ بود.

تأسیس گردان‌های «القسام»

حماس در سال ۱۹۹۲ شاخه نظامی خود به نام گردان‌های «القسام» را تأسیس کرد. شاخه نظامی حماس قبل از تأسیس القسام تحت عنوان «المجاهدون الفلسطینیون» به فرماندهی «صلاح شحاده» کار می‌کرد.

مشارکت سیاسی

حماس برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ در انتخابات مجلس فلسطین مشارکت و اکثریت کرسی‌ها را از آن خود کرد. رژیم صهیونیستی، آمریکا و اروپا در کنار فتح به عنوان رقیب اصلی حماس این نتایج را مردود دانستند .

از سال ۲۰۰۷ که کنترل نوار غزه در دست حماس قرار گرفت، اختلافات داخلی فلسطین رسما آغاز شد و هنوز ادامه دارد.

ترور سران حماس

از آغاز تأسیس حماس تا کنون، رژیم صهیونیستی تعدادی از سران این جنبش را ترور کرده است:

ترور صلاح شحاده اولین موسس شاخه نظامی حماس در ۲۲ ژوئیه ۲۰۰۲

ترور «اسماعیل ابوشنب» در ۲۱ آگوست ۲۰۰۳

ترور «احمد یاسین» در ۲۲ مارس ۲۰۰۴

ترور «عبدالعزیز الرنتیسی» موسس و رهبر حماس در ۱۴ آوریل ۲۰۰۴

ترور «احمد الجعبری» از فرماندهان بسیار سرشناس گردان‌های القسام در ۱۴ نوامبر ۲۰۱۲  

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: فلسطین آزادسازی سالگرد تأسیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۷۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبگاه شبکه خبری قدس، گروه‌های فلسطینی حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین پس از دیدار رهبرانشان بیانیه مشترکی صادر و در آن مقاومت اسطوره‌ای و اراده پولادین و عزم قاطع ملت فلسطین را ستودند.
در این بیانیه آمده است: ما مقاومت اسطوره‌ای، اراده پولادین و عزم قاطع ملت فلسطین را که به جهان ثابت کرد هرگز مقهور نمی‌شود، می‌ستاییم.
ما در نشست مشترک تلاش‌های صورت گرفته برای توقف تجاوز ارتش صهیونیستی به غزه و تحقق خروج فوری، کامل و جامع نظامیان صهیونیست از غزه و همچنین آزادی اسرا و راه‌های تضمینی کاهش درد و رنج ملت فلسطین را بررسی کردیم.
ما بر ضرورت توسعه و گسترش همکاری ملی و میدانی برای ناکام گذاشتن توطئه‌های رژیم اشغالگر و تحقق اهداف مردم فلسطین و امید آن به آزادی، استقلال و بازگشت (آوارگان) تاکید کردیم.
ما بر ضرورت رایزنی ملی در مسیر تقویت وحدت مردم فلسطین و استفاده از این مقاومت اسطوره‌ای با هدف انعکاس مثبت آن بر شاکله موسسه ملی فلسطین تاکید کردیم.
ما به مردم فلسطین در غزه، در قدس و در کرانه باختری رود اردن و در داخل اراضی اشغالی و همچنین فلسطینیان در سراسر جهان درود می‌فرستیم.
ما اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی را بررسی کردیم و بر تحقق مطالبات مردمی از جمله دستیابی به توافق جدی و شرافتمندانه تبادل اسرا تاکید داریم.
ما نقش مردم و امت عربی را در حمایت از مبارزه ملت فلسطین ونقش حمایتی ازادگان جهان در شهر‌ها و پایتخت‌ها و دانشگاه‌ها که در دفاع از مردم و آرمان فلسطین و دفاع از انسانیت در برابر نسل کشی‌های مجموع استکبار جهانی از هیچ تلاشی دریغ نورزیدند ارج می‌نهیم.
ما به وجود جبهه‌های حامی مقاومت در لبنان و یمن و سوریه و عراق و ایران و تلاش آن‌ها برای توقف تجاوز نظامی به ملت فلسطین افتخار می‌کنیم و به آن‌ها سلام و درود می‌فرستیم. ما همچنین بر ادامه و گسترش رایزنی‌ها با سایر گروه‌های فلسطینی در داخل و خارج به توافق رسیدیم.

 

دیگر خبرها

  • با طرح پیشنهادی جدید اسرائیل، توافقی در کار نیست
  • مصر: منتظر تصمیم نهایی درباره پیشنهاد آتش‌بس در غزه هستیم/راه‌حل نظامی در رفح مردود است
  • تصویر سخنگوی گردان‌های القسام در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • جدیدترین موضع‌گیری مقاومت فلسطین درباره مذاکرات آتش‌بس
  • دیدار مهم سران گروه‌های مقاومت فلسطین
  • بیانیه حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان
  • رئیس کل بانک مرکزی به عربستان رفت
  • فرزین به عربستان رفت