Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال، شهاب الدین عزیزی خادم در ابتدا در رابطه با حضور در آیین تجلیل از سرمربیان ادوار تیم‌های ملی و ۲۰ سالگی کانون مربیان گفت: از حضور در جمع شما عزیزان بسیار خوشحال و خرسندم و جا دارد به زعم خود تشکر کنم از همه دست اندرکاران این تشکیلات که این برنامه را در راستای توجه و حمایت از مربیان تشکیل داده اند و امیدوارم این جلسات مستمر و بهتر ازقبل باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در روز‌های اول حضورم در فدراسیون، جلسه‌ای را خدمت شما عزیزان بودیم آنچه را که امروز درفوتبال ملی شاهد هستیم مرهون زحمات شما عزیزان است و خیلی خوشحالیم که امروز همصدا و همگرا با یک کارکرد مشخص برای اهداف تان قدم برمی دارید. زحمات شما عزیزان ازسوی فدراسیون فوتبال ایران شایسته تقدیر است و ما خودمان را جدا از شما نمی‌بینیم. فوتبال ایران مدیون بخشی از مربیان عزیز است که با کمترین هزینه و امکانات باعث پرورش استعداد‌های زیادی در کشور شده اند. امیدوارم همکاری فدراسیون فوتبال و کانون مربیان همراه با ایجاد یک نگاه مدرن و مترقی و توجه به المان‌های حاکم برفوتبال تداوم داشته باشد و ما با تمام توان در این مسیر قدم برخواهیم برداشت و می‌خواهیم این روابط را قوی‌تر از قبل کنیم.

رییس فدراسیون افزود: من فکر می‌کنم از یکی از وجوهات مشترک جامعه مربیان و فدراسیون فوتبال همین بخش کم هزینه بودن است. به دلیل اینکه با شرایط سختی که در فدراسیون مسائل مالی و اقتصادی حاکم بوده و هست. شکرخدا نتایج درخشانی را در تیم ملی بزرگسالان به اذن الهی بدست آوردیم و رکورد زدیم. همچنین در حوزه‌های مختلف بانوان، تیم‌های پایه، ساحلی و تیم امید آنچه که ما امروز می‌بینیم از مجموعه کم هزینه و کم توقع جامعه مربیان بوده و امیدوارم من و دوستان و همکارانم در فدراسیون فوتبال بتوانیم روابطی مستحکم و قوی و با برنامه‌تر با کانون مربیان فوتبال ایران داشته باشیم و البته با حضوراشخاصی همانند ذوالفقارنسب که هم از نظر اخلاقی، فنی و انسانی مایه افتخار هستند و همه عزیزانی که در مجموعه کانون مربیان هستند. در این مسیر که به این همایش می‌آمدم شخصیت ویژه دکتر ذوالفقارنسب که با نقدشان و نگاه تشویقی و گاه نقدهایشان و آن متانت و انسانیت و ذات پاکی که در رفتارشان وجود دارد برای خود من درس بزرگی است. بار‌ها از وی خواستم فدراسیون را تنها نگذارند و به ما در این مجموعه کمک کنند. از همه روسای سابق فدراسیون فوتبال تشکر کنم و همه آن‌ها صادقانه کار کرده اند و کاری که ما امروز انجام می‌دهیم مبتنی بر تجارب این دوستان است.

عزیزی خادم اظهار داشت: در این جلسه دیدم فرصت‌های مناسبی برای پیشبرد فضای اقتصادی وجود دارد، اما ترافیک کاری در بحث تیم‌های ملی هنوز این امکان را برای بخش بازاریابی فدراسیون فوتبال ایجاد نکرده است. شایسته و بایسته فدراسیون است که در این راستا برنامه ریزی کند. امیدوارم این جلسات پررنگ‌تر از قبل و قوی ترادامه پیدا کند. فدراسیون در راستای کمک به برگزاری این جلسات و رفتار مشارکت جویانه وآگاهانه کنار شما دوستان است. فدراسیون فوتبال آمادگی این را دارد فضای تیم‌های ملی را براساس استفاده از ظرفیت تجربه مربیان داخلی بگذارد ما در تیم ملی بزرگسالان سرمربی داشتیم و از کمک و تجربه عزیزانی که سابقه ملی داشتند استفاده کنیم. در تیم ملی امید از مهدوی کیا ازکه سرمایه‌های موجود فوتبال ایران است، استفاده کردیم.

وی افزود: خیلی ازمربیان ما به روز هستند، استفاده از این موهبت برای فوتبال کم هزینه ترو به منفعت فوتبال است. نگاه دو سویه کانون مربیان برای تیم‌های ملی ما نقش پررنگ تری را نسبت به قبل ایجاد می‌کند. رفتار و فضای فدراسیون فوتبال کاملا شفاف و مبتنی بر صداقت و استفاده از ظرفیت‌های موجود است. فکر می‌کنم یکی از جا‌هایی که به ما می‌تواند کمک کند کانون مربیان است و امیدوارم در حوزه داوران، بازیکنان این الگو، که یک الگوی مناسبی است، شکل بگیرد و حتما تلاش خواهیم کرد تا کانون مربیان در مجمع فدراسیون فوتبال حضور داشته باشد.

عزیزی خادم با اشاره به اهداف فدراسیون گفت: فدراسیون فوتبال به هر صورت دو کارکرد دارد. یکی بحث تیم‌های ملی است شما خودتان آگاه و اشراف دارید مسائل تکینکی و فنی است و و نگاه و گفتمان توسعه محور آن به اذن الهی کارهایش دارد انجام می‌شود. با یک نگاه کاملا عدالتی و توازنی در این مسیر قدم برمی دارد که نگاه ما یک نگاه یکجانبه نیست نگاه کامل وسیع و پرهیز از نگاه موازی است. سعی کردیم فدراسیون فوتبال نگاه سیاسی وگروهی و خطی را کنار بگذاریم. چرا که فوتبال یک اعتبار بزرگ ملی است و همه موظف و مکلف می‌دانیم که آسیبی به آن وارد نشود. امروز موفقیت‌های بزرگی علی رغم تحریم، کرونا در فوتبال وارد شده است، نتایج به هر صورت متناسب با شان و شخصیت فوتبال ملی نبود. امروز فوتبال ملی صاحب اعتبارو ارزش است و این مدیون تک تک زحمات شما عزیزان در چه در حوزه بانوان و آقایان است. نتایج این روز‌های تیم ملی گواه همین سخنان است. ما سریعترین صعود فوتبال ملی را به جام جهانی در تاریخ فوتبالمان شاهد هستیم.

وی اضافه کرد: در اینجا باید در ابتدا به خودم توصیه کنم و دیگر دوستان هم بدانند همانظور که در قرآن کریم به وضوح امده است ذات انسان فراموشی است. اگر خودشان را جای دیگران قرار بدهد در رفتار، نگاهش عدالت را قرار بدهند متوجه می‌شوند که در ۶ ماه گذشته فوتبال کشور در چه جایگاهی بود. فوتبال ملی ما ممکن بود با یک تساوی هم جام جهانی و هم جام ملت‌های آسیا را از دست بدهدو تبدیل به یک خاکستر بر باد رفته می‌شد. اما امروز کجای کار قراردارد؟ در حصول این نتایج و این وضعیت کمترین نقش را عزیزی خادم داشت. اول لطف الهی و کمک همه عزیزان حتی همراهی شما دوستان گرامی را شاهد بودیم. روز اول می‌توانستیم یک مربی بیاوریم، اما با کم‌ترین هزینه سریع‌ترین صعود به جام جهانی در حال رخ دادن است.

رئیس فدراسیون گفت: در جلسه‌ای که با رییس فدراسیون کره جنوبی داشتم اعلام کردند نزدیک به ۱۳۰ میلیون دلار هزینه برای تیم ملی شان صورت گرفته است. کشوری که میزبان المپیک و جام جهانی بوده است و زیرساخت‌های آن با کاملا متفاوت است. باید با همیاری در کنار فوتبال ملی را به جایگاه اصلی اش برسانیم و در این راه هیچ خللی در اراده ملی ایجاد نشود. فوتبالی که امروز همه درهایش باز و مشتاق است، باید رفتارمان مبتنی بر مشتاقانه باشد. با توجه به نقد‌های که البته در برابر خیل عظیمی که در کنار تیم ملی هستند قلیل و انگشت شمار هستند.

عزیزی خادم در خصوص تبلیغات محیطی گفت: ما جلسات متعددی داشتیم. همانطور که در برنامه‌های انتخاباتی ما بود، برای اینکه نگاه حرفه‌ای به فوتبال داشته باشیم برنامه ریزی کرده‌ایم و یک قدم بزرگ را در این زمینه برداشتیم و به این قدم افتخار هم می‌کنیم. بر عهدی که بستیم پایبندیم. فوتبال ملی از انحصار بری است و برای همه است. امروز بعد از دهه‌ها اولین بار است که بحث‌های حاشیه‌ای وجود داشته، ما امروز فضا را کاملا منطبق و برنامه ریزی شده، برای باشگاه‌ها فضا باز کرده‌ایم. شاید این اتفاق باید ۲۰ سال پیش می‌افتاد، این مساله اصلا به من مربوط نیست. ما نگاهی که وظیفه حرفه‌ای خودم است و مثل بعضی‌ها در تاریکی پشت مسائل شرعی و اعتقادی می‌روند نیستم. اعتقاد و مسائل شرعی سر جای خودش و مسائل حرفه‌ای سر جای خودش. فوتبال ملی باید به سوی استاندارد‌ها برود.

رییس فدراسیون با اشاره به عقد تفاهم نامه بین فدراسیون فوتبال ایران و قطر گفت: تفاهم نامه همکاری بین فدراسیون ایران و قطر امضاء شد و ظرف یکی و دو ماه آینده این تفاهم نامه به قرارداد تاریخی تبدیل خواهد شد که یک بخش آن آموزش و داوران است. ما سعی داریم دیپلماسی را در بالاترین سطح ممکن نگه داریم. همچنین برای هزینه‌های VAR هر نفر باید چیزی حدود ۱۰ هزار یورو باید تیم داوری ما هزینه بدهند و بیانیه هم دادند. چهل داور ما الان باید بروند و اگر نروند حذفشان می‌کنند. مسئولیت این کار با چه کسی است؟ متاسفانه جامعه فوتبال هم بعضی جا‌ها سکوت می‌کند. ۱۵ شرکت در استاندار‌های فیفا بودند و گفتند غیر از ۱۵ تا نمی‌توانی برداری. ۱۴ تا از آن‌ها نمی‌آمدند. برای چه این شرکت آمده؟ برای چهار بازی که بتوانیم داور‌ها را آموزش بدهیم. بعد از آن هم بتوانیم این فضا را ایجاد کنیم که ببینیم خدمات آن درست است؟ همچنین فوتبال بانوان علیرغم مشکلاتی که از قبل بوده و حاضر نبودند در این مسیر قدم بردارند، اما حالا ملی پوشان بانوان کشورمان برای اولین بار به مسابقات جام ملت‌ها راه پیدا کرده اند. دارای پرواز اختصاصی هستند. بنظرم بهترین گفتار ما عملکردمان است و همه باید یاد بگیریم به ایران افتخار کنیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: روز گذشته جلسه را را با دکتر سجادی داشتیم جا دارد از ایشان بخاطر اینکه همیشه در کنار ما هستند تقدیر و تشکر کنم. از تمام شهدا در تمام بازی‌ها و در تمام رده‌ها با افتخار یاد می‌شود. بیانات مقام معظم رهبری را هم که در خصوص حادثه چوار داشتیم که بیانات بسیار بجا و به موقعی بود و نشان داد فوتبال اثر اجتماعی اش را دارد و فدراسیون فوتبال در همین زمینه هم یک کار فرهنگی قوی کرده است. در این چند روز مساله‌ای که من بخاطر آن بسیار خوشحال و خرسندم بحث همین تبلیغات محیطی است که توانستیم قدم اول یک ساز و کار مناسب و متناسبی را برنامه ریزی کنیم و در این خصوص خودم را مکلف دیدم. قدم مهمی را برداشتیم و کار بزرگی شد. از برادر خودم دکتر سجادی وزیر ورزش واقعا تشکر جلسات متعددی را ما داشتیم که فضایی را ایجاد کنیم که انشاالله قدم‌های بزرگ را برای باشگاه‌ها داشته باشیم و به همه باشگاه‌ها تبریک می‌گویم و انشاالله مبارکشان باشد. اولین قدم اقتصادی را برداشتیم و کار بسیار سختی بود و باید ساز و کار مالی و حقوقی و… می‌شد و شما اگر بخواهی کار اول را انجام بدهی سختی‌های خودش را دارد، ولی فدراسیون فوتبال همانطور که تعهد کرده بود، این کار را با افتخار انجام دادیم که انشاالله این یک قدم بزرگ و بسیار مهم در عرصه حرفه‌ای کردن فوتبال خواهد بود. امیدوارم بتوانیم همه در کنار آینده فوتبال ایران را بسازیم و به این موضوع افتخار کنیم و در آینده نزدیک شما را ببینم. بیشتر بخوانید: بیانیه باشگاه استقلال بعد از پیروزی مقابل سازمان لیگ در تبلیغات محیطی؛ روز‌ی ماندگار در تاریخ فوتبال ایران

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: شهاب الدین عزیزی خادم فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال فوتبال ایران کانون مربیان برنامه ریزی تیم های ملی شما عزیزان فوتبال ملی عزیزی خادم جام جهانی باشگاه ها ما امروز تیم ملی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۷۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی تأکید کرد: در حوزه علم و آموزش و دانشگاه مثل هر حوزه دیگر، اولین اصل «رویکرد» است. اگر دیدگاه ما به جهان، انسان و جامعه اصلاح نشود و به زندگی، نظم و سامان اجتماعی متناسب با نیاز و خواست انسان امروز و مقتضیات جهانی نگاه نداشته باشیم، معلوم نیست راه‌حل‌های مطرح شده برای مسائل پیش رو بتواند کارآمد باشد.   به گزارش جماران؛ در آستانه روز معلم گزارش «مسأله دانشگاه در ایران» با حضور سید محمد خاتمی ارائه شد.   گزارش تحقیقی «مسأله دانشگاه در ایران؛ مخاطرات توسعه علمی و چشم‌اندازهای پیش رو» که با مشارکت جمعی از مدیران سابق، نظریه‌پردازان، متخصصان، کارشناسان و فعالان دانشگاهی و دانشجویی، زیر نظر سید محمد خاتمی انجام شده است، ارائه و منتشر شد.   سید محمد خاتمی در نشستی که در آستانه روز معلم و با حضور جمعی از استادان و متخصصان دانشگاه و مدیران پیشین آموزش عالی برگزاری شد، ضمن اشاره به شرایط دشوار و حساس سیاسی و اجتماعی و اقتصادی کشور و گرامی‌داشت روز معلم به تبیین ضرورت‌ و زمینه‌های شکل‌گیری و تدوین این گزارش کارشناسانه و تجربه‌های پیشین مشابه آن پرداخت.   خاتمی گفت این متن چهارمین تلاش پس از گزارش‌های «آسیب‌شناسی اصلاحات»، «مسأله حجاب، واقعیت‌ها و راهکارها» و «مسائل آموزش و پرورش» است که در تدوین آن عرف کارشناسانه و تجارب و دیدگاه‌های متخصصان بنای گفت‌وگوی میان نخبگان و جامعه قرار گرفته است.    رئیس دولت اصلاحات گفت: من در این دوره به دوستان گفتم به جای مسائل خیلی کلی، بنیادین و اساسی که باید روی آن فکر کرد، مورد به مورد مسائل را بررسی کنیم؛ مسأله‌شناسی کنیم و اعلام کنیم راه‌حل‌های مسأله چیست.   وی تأکید کرد: ما در این عرصه برنامه ارائه نمی‌دهیم زیرا ارائه برنامه را باید کسانی انجام دهند که امکانات اجرایی در اختیارشان است. رویکرد این گزارش‌ها بیشتر ناظر به شناخت و حل مسأله است.    باید از تجربه‌ها درس گرفت خاتمی با اشاره به پژوهش آماده شده دربارهٔ آموزش‌عالی ابراز امیدواری کرد که انتشار آن زمینه را برای بحث‌های گسترده‌تر صاحب‌نظران فراهم ‌کند.    خاتمی گفت: باید از تجربه‌ها درس گرفت و رهیافت‌های افق‌گشا را با فهم و نقد عملکردهای گذشته در مقاطع مختلف پیدا کرد. ما در هیچ‌جا خاتم‌الفلاسفه یا خاتم‌العلما نداریم. حتی اندیشه متفکرانی مثل ملاصدرا هم کاملاً رنگ و بوی زمانه خودش را داشته و دارد. یعنی وقتی زمانه عوض شد، ممکن است این تفکرات هم تغییر پیدا کند. بر اساس همین دیدگاه باید تأکید کنم که این متن نهایی نیست، چارچوبی از یک رویکرد است و تلاش شده که مسائل از دیدگاه کارشناسی دیده شوند و راهکارهایی ارائه شوند و اگر دستگاه‌های اجرایی، یا سیاست‌گذاران و سیاست‌ورزان فعلی مسائل آموزش عالی بخواهند به اینها توجه کنند باید از دل این دست گزارش و گفت‌وگوهای پس از آن‌ها برنامه‌هایی اجرایی درآورند.   رئیس دولت اصلاحات با اشاره به ضرورت بررسی نقادانه سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی در همه زمینه‌ها از جمله حوزه علوم و فناوری به روند تدوین چشم‌انداز بیست ساله کشور و سپس برنامه چهارم توسعه پرداخت که بر مبنای آن‌ها در سال‌های پایانی دولت اصلاحات تلاش‌های زیادی برای ارائه یک مسیر مدون برای توسعه کشور بر پایه توسعه علمی شده بود.    خاتمی در ادامه یادآور شد: افرادی با این دیدگاه و رویکردها مخالف بودند، اولین کاری که کردند، برنامه چهارم را که یک برنامه بسیار مترقی و خوب بود و با لحاظ دیدگاه‌های چشم‌انداز تنظیم شده بود کنار گذاشتند و مسائلی که می‌بینید پیش آمد؛ از جمله بحث طبیعی کردن قیمت‌ها که قرار بود در کل برنامه پنج ساله با یک شیب ملایمی انجام شود تا اثر منفی در جامعه نداشته باشد و در عین حال با سیاست‌های جبرانی، درآمد آن صرف کسانی شود که درآمد کمتری دارند یا بهای حامل‌های انرژی بهبود پیدا کند.   تنها یک سال از برنامه چشم‌انداز ۲۰ ساله مانده است باید ببینیم چرا به شاخص‌های نهایی آن نزدیک نشده‌ایم رئیس دولت اصلاحات در ادامه افزود: اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که به کجا رسیدیم و مسأله تورم و افزایش نقدینگی و مسائل دیگری که روز به روز افزایش پیدا کرد و امروز به سطح فوق‌العاده نگران کننده‌ای رسیده است و امیدوارم بزرگان کشور این نگرانی را داشته باشند که حلش کنند. تنها یک سال از برنامه چشم‌انداز ۲۰ ساله مانده است، باید ببینیم چرا به شاخص‌های نهایی آن نزدیک نشده‌ایم.   خاتمی در ادامه با تأکید بر اینکه آموزش عالی از مهمترین نهادهای امروز جامعه ما است، اظهار داشت: دانش همیشه در عرصه حیات اجتماعی انسان جایگاه خودش را داشته است، ولی اولاً دانش به معنای جدید کلمه امر تازه‌ای است و ثانیاً باید توجه داشت که ضرورتاً متصدی امر دانش مجموعه آموزش عالی و افراد تشکیل دهنده این نهادها هستند و باید این موضوع مسأله اصلی و واقعی نهاهای تصمیم‌گیری‌ برای دانشگاه و جامعه باشد.   مثلاً در آن زمان ما دیدگاهی در زمینه اداره دانشگاه‌ها بر پایه هیأت امنا و انتخاب مدیران داشتیم، این رویکرد اگرچه کامل نبود ولی قبول داشت که اعضای هیأت علمی افرادی را برای ریاست دانشگاه به وزیر علوم معرفی کنند و او در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کند و فردی برای ریاست دانشگاه انتخاب شود که حمایت عموم دانشگاهیان را با خود داشته باشد.   وی در پایان تأکید کرد: در حوزه علم و آموزش و دانشگاه مثل هر حوزه دیگر، اولین اصل «رویکرد» است. اگر دیدگاه ما به جهان، انسان و جامعه اصلاح نشود و به زندگی، نظم و سامان اجتماعی متناسب با نیاز و خواست انسان امروز و مقتضیات جهانی نگاه نداشته باشیم، معلوم نیست راه‌حل‌های مطرح شده برای مسائل پیش رو بتواند کارآمد باشد.    نباید با ذهنیت‌های بسته و جهت‌دار به سراغ امور پیچیده کشور رفت اصل دوم «کارشناسی» است یعنی باید به مسائل و تنگناها و بحران‌های موجود کارشناسانه پرداخت و کارها را به کاردانان آگاه و روشن و بیدار سپرد، نه آنکه با ذهنیت‌های بسته و جهت‌دار به سراغ امور پیچیده کشور رفت. حداقل این است که زمینه‌های آزادانه و مؤثر گفت‌وگو را در جامعه، میان اهل نظر و فن فراهم شود که بتوانند نظرشان را مطرح کنند و این فکرها به مرحله عمل برسانند.    خاتمی در پایان افزود: این روزها کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد، ان‌شاء‌الله خداوند شرّ دشمنان را کم کند و در موقعیت کنونی ما دیگر شاهد تنش تازه‌ای در عرصه حیات منطقه‌ای و ملی نباشیم؛ و جامعه ما بتواند راه توسعه مردم‌سالار را با سلامت و امنیت طی کند. به هرحال چشم امید ما همیشه برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها در همه زمینه‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان عزیز است.   برای دریافت متن کامل گزارش تحقیقی «مسأله دانشگاه در ایران؛ مخاطرات توسعه علمی و چشم‌اندازهای پیش رو» کلیک کنید کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اتفاقات سکوهای زنان دردسرساز شد؛ اولین اقدام کمیته انضباطی در خصوص پرسپولیس و سپاهان
  • تبریک امیرعبداللهیان به مناسبت روز معلم
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • انتخاب صدیقه خادم به عنوان نایب رئیس بانوان فدراسیون کبدی
  • صدیقه خادم نایب رییس بانوان فدراسیون کبدی شد
  • عزیزی: برای مسابقات آسیایی تنیس برنامه داریم
  • مطهری: قبل از بازی در مورد مسائل فنی حرف نمی‌زنم
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟