Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@13:09:39 GMT

بحران خشکسالی و گرسنگی درافغانستان

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۴۷۷۴۶

افغانستان در چنگال خشکسالی‌ و بحران‌ کمبود مواد غذایی قرار دارد و طبق گزارش‌ صلیب سرخ، یک فاجعه انسانی عظیم، افغانستانی ها را تهدید می‌کند. ناطقان: بر اساس گزارش‌های فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ، حدود ۲۲.۸ میلیون نفر یعنی نزدیک به ۵۵ درصد جمعیت افغانستان، با کمبود شدید مواد غذایی مواجه هستند. این خشکسالی بیش از ۸۰ درصد از کشور را تحت تأثیر قرار داده و تولید مواد غذایی را فلج و مردم را مجبور به ترک سرزمین خود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نزدیک به ۷ هزار نفر در سال جاری، بی‌خانمان شده‌‎اند و حدود ۳.۵ میلیون نفر هم در گذشته به این گرفتاری دچار شده بودند. طبق گزارش‌ها و اطلاعات جوی، هوا در برخی مناطق افغانستان تا ۲۰- درجه سانتی‌گراد کاهش پیدا می‌کند که این هشداری جدی برای مردم افغانستان به حساب می‌آید.

مولوی مطیع الحق خالص سرپرست هلال احمر افغانستان ( Mawlawi Mutiul Haq Khales, Afghan Red Crescent Acting President) در این باره گفت: افغانستانی ها در برابر این خشکسالی اخیر، گرسنگی فزاینده و دهه‌ها درگیری، انعطاف‌پذیری قابل توجهی از خود نشان داده‌اند. میلیون‌ها نفر به دلیل از دست دادن محصولات و سرمایه‌های خود بواسطه تنش‌های داخلی و خارجی، دچار کمبود شدید مواد غذایی و پول نقد برای خرید مایحتاج اولیه شدند و برای زنده ماندن در تلاش هستند.

الکساندر متئو، مدیر IFRC در آسیا و اقیانوسیه (Alexander Matheou, Asia Pacific Director, IFRC) که در افغانستان به سر می‌برد، گفت: این بدترین بحران خشکسالی و گرسنگی است که افغانستانی ها با آن مواجه هستند. برای جلوگیری از یک فاجعه انسانی در ماه‌های آینده، اقدامات بین المللی بسیار سریع‌تر مورد نیاز است. ما در مسابقه‌ای با زمان هستیم که برای ارائه کمک‌های نجات دهنده و تدارکات پیش از زمستان سخت به مردم افغانستان  فعالیت می‌کنیم.

مدیر آسیا و اقیانوسیه ادامه داد: مردم افغانستان گرسنه هستند و شرایط همچنان رو به وخامت است. من با پزشکانی صحبت کرده‌ام که موارد افزایش سوء تغذیه حاد را در میان کودکان گزارش کرده‌اند. بر اساس آمار و اطلاعات دریافتی، وضع موجود در هفته‌های آینده بدتر خواهد شد.

طبق اعلام IFRC، سه هزار تُن کمک غذایی برای ۲۱۰ هزار نفر فراهم شده و کیت‌های مخصوص زمستان توسط هلال احمر افغانستان در برخی از ولایت‌های بیشتر آسیب دیده تحویل داده می‌شود. در این طرح بسته‌های زمستانی شامل پتو، عایق حرارتی و بخاری به خانواده‌ها ارائه خواهد شد، اما برای گسترش عملیات‌های بشردوستانه به بودجه بیشتری نیاز است. علاوه بر کمک فوری، صندوق‌های تجدیدنظر IFRC اعلام کرده است، به ایجاد محصولات مقاوم در برابر خشکسالی و احیای دام‌ها کمک می‌کند و از زنان، سالمندان و کسانی که بیشتر در معرض خطر فقر هستند حمایت بیشتری صورت خواهد گرفت. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بحران ، خشکسالی ، گرسنگی ، افغانستان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بحران خشکسالی گرسنگی افغانستان مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۷۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد

محمد میری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

او با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی‌تر در استان برداشت شود.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

میری با بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، بیان کرد: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد گل محمدی تولیدی استان فراوری شده و به تولید گلاب می‌رسد، تصریح کرد: خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم در میان سایر استان‌های کشور را دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن