Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از ۱۶ سال رهبری بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا، اولین کاری که آنگلا مرکل می‌خواهد پس از کناره گیری از سیاست انجام دهد، "کمی چرت زدن" است. اما بعد از آن چه کار خواهد کرد؟

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از خبرگزاری فرانسه،‌ آنگلا مرکل، صدر اعظم کهنه کار آلمان در مورد آنچه که پس از واگذاری سکان صدر اعظمی به جانشینش اولاف شولتس در هشتم دسامبر انجام خواهد داد، به ندرت صحبت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکل ۶۷ ساله در طول چهار دوره صدراعظمی خود در آلمان اغلب به عنوان قدرتمندترین زن جهان توصیف می‌شد - اما اخیراً اشاره کرده که دلش برای دوره مسئولیتش تنگ نخواهد شد.

او در تابستان امسال در سفری به واشنگتن گفت: "به سرعت خودم را با این تطبیق می‌دهم که این سمت اکنون مسئولیت شخص دیگری است. و فکر می کنم این وضعیت را بسیار دوست خواهم داشت."

مرکل کسی است که از بابت استقامت و توانایی‌اش برای سرحال ماندن پس از جلسات شبانه‌روزی مشهور است و  زمانی به شوخی گفته بود،"می‌تواند همانطور که شتر آب ذخیره می‌کند برای خودش خواب ذخیره کند!"

اما وقتی از او در واشنگتن در مورد کارهایش در دوره بازنشستگی‌اش پرسیدند، پاسخ داد: "شاید سعی کنم چیزی بخوانم، سپس چون خسته میشوم چشمانم شروع به بسته شدن می‌کند، پس کمی چرت می‌زنم و بعدش خواهیم دید که کجا قرار است ظاهر شوم."

مرکل که اولین بار در سال ۱۹۹۰، درست پس از اتحاد مجدد دو بخش شرقی و غربی آلمان، به عنوان نماینده پارلمان آلماان انتخاب شد، اخیراً به صورت تلویحی گفت، هرگز فرصت توقف و تأمل در مورد کارهای دیگری که ممکن است خواستار انجامشان باشد، نداشته است.

او در مصاحبه‌ای با چیماماندا انگوزی آدیچیه، نویسنده نیجریایی بیان کرد: من هرگز یک روز کاری عادی نداشته‌ام و طبیعتا من دیگر از خودم نپرسیده‌ام که خارج از سیاست چه چیزی بیشتر جذبم می‌کند.

او بیان کرد: همچنان که من به سن ۶۷ سالگی رسیده‌ام، قرار نیست عمری نامحدود داشته باشم. معنایش این است که می‌خواهم به دقت درباره کاری که می‌خواهم در مرحله بعدی عمرم انجام دهم، فکر کنم.

او خاطر نشان کرد: آیا میخواهم نویسندگی کنم،‌ سخنرانی کنم، به گردش بروم،‌ در خانه بمانم یا دنیا را ببینم؟ من فعلا تصمیم گرفته‌ام هیچ کاری را شروع نکنم و ببینم که چه اتفاقی می‌افتد.

این در حالی است که صدر اعظم‌های قبل از مرکل برای مدتی طولانی ساکت نماندند. هلموت اشمیت که در سال ۱۹۸۲ از سمت صدراعظمی کنار رفت، تبدیل به یکی از دبیران هفته نامه دی زایت و یک مفسر محبوب در حوزه حیات سیاسی شد.

هلموت کوهل نیز به تاسیس شرکت مشاوره‌ای متعلق به خودش پرداخت و گرهارد شرودر هم تبدیل به یک لابی‌گر شد و جایگاهی پرمناقشه را به عنوان رئیس هیات مدیره شرکت نفتی بزرگ روسی "روسنفت" کسب کرد.

دیوید سافیر، نویسنده آلمانی، آینده عجیب‌تری را برای مرکل متصور است؛ اینکه او رمانی جنایی به نام خانم مرکل می‌نویسد با مضمون شخصیتی که از بازنشستگی خارج شده تا درباره یک قتل مرموز تحقیق کند.

مرکل ممکن است بخواهد زمان بیشتری را با همسرش یوآخیم ساوئر در  هوهنوالد، نزدیک تمپلین در آلمان شرقی سابق، که در کودکی در آنجا بزرگ شده، بگذراند؛ او خانه‌ای برای تعطیلات دارد که وقتی خسته است به آنجا می‌رود.

در میان سرگرمی‌هایی که او ممکن است انجام دهد، کاشت سبزیجات و به‌ویژه سیب‌زمینی است، چیزی که یک بار در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۳ به مجله Bunte گفت که از انجامش لذت می‌برد.

او همچنین به عنوان طرفدار جزیره آتشفشانی D'Ischia، به ویژه روستای ساحلی دورافتاده Sant'Angelo شناخته می‌شود.

در روزهای اخیر تصویری از این صدر اعظم در حال کناره گیری آلمان در حین بررسی کفش در یک فروشگاه لباس ورزشی در برلین منتشر شد؛ تصویری که منجر به این گمانه‌زنی شد که او ممکن است برای فعالیتی برنامه‌ریزی کند.

یا اینکه مرکل که سابقا دانشمند بوده، می‌تواند یک تور سخنرانی در بیشمار دانشگاه از سئول تا تل آویو که به او دکتری افتخاری اعطا کرده، آغاز کند.

بر اساس محاسبه انجمن مالیات دهندگان آلمان، مرکل قرار است در دوران بازنشستگی ماهانه حدود ۱۵۰۰۰ یورو (۱۶۹۰۰ دلار) مستمری دریافت کند.

اما او هرگز علاقه‌ای به ولخرجی نداشته و در طبقه چهارم آپارتمانی در برلین زندگی می‌کند و اغلب خریدهای مواد غذایی خود را خودش انجام می‌دهد.

در سال ۲۰۱۴، او حتی پس از یک ملاقات دوجانبه با لی کچیانگ، نخست وزیر چین، او را به سوپرمارکت مورد علاقه خود در برلین برد.

 شاید او شب‌های آرامی را با نوشیدنی محبوبش و خوردن غذایی که زمانی به عنوان غذای مورد علاقه‌اش اعلام کرده بود، سپری کند: "یک سوپ واقعاً خوب سیب‌زمینی".

به نوشته نشریه اکونومیست، برخی سیاستمداران سابق، نمونه‌هایی از کارهایی که مرکل نباید در بازنشستگی انجام دهد، ارائه می‌کنند.

مرکل یک بار گفت، می‌خواهد قبل از تبدیل شدن به یک "لاشه نیمه جان"، سیاست را ترک کند. در هشتم دسامبر، صدراعظم ۶۷ ساله آلمان به تعهد خود عمل خواهد کرد و پس از ۱۶ سال کناره گیری می‌کند تا راه را برای ائتلافی به رهبری اولاف شولتس باز کند. خانم مرکل فراتر از رسیدن به خواب، سرنخ‌های کمی در مورد اینکه ممکن است در آینده چه کاری انجام دهد ارائه کرده است. او چه الهاماتی می‌تواند از دیگر رهبران بازنشسته بگیرد؟

اکونومیست در ادامه نوشته است: مرکل اشاره داشته که ذائقه سفر به آفریقا را دارد، البته شاید نه به سبک تدی روزولت، که در سال ۱۹۱۰ کلاه بر سر داشت و هزاران حیوان از جمله شیر، فیل و کفتار را شلیک کرد یا به دام انداخت. روزولت همچنین اولین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا بود که با هواپیما سفر کرد. شاید ایلان ماسک که در حال حاضر برنامه‌اش برای ساخت کارخانه بزرگ شرکت تسلا در خارج از شهر برلین به مشکل برخورده، ممکن است وسوسه شود که به مرکل یک گردش سریع با یک کپسول فضایی شرکت دیگرش یعنی اسپیس ایکس را ارائه دهد.

ناشران برای انتشار کتاب خاطرات مرکل مزایده خواهند گذاشت. او باید آنها را بررسی کند. سیاستمداران به ندرت وقایع نگاران خوبی از حرفه خود هستند. دیوید کامرون، نخست وزیر اسبق انگیس پس از هرج و مرج بریگزیت که به راه انداخت، در باغی کنج عزلت گزید تا کتابی ناخوانا بنویسد! کوایزومی جونیچیرو، نخست وزیر اسبق ژاپن، نمونه بهتری را ارائه داد. او با دریافت فیلمنامه‌ای از یک نویسنده حرفه‌ای، به صداپیشگی شخصیت اولترامن کینگ در  یک فیلم ابرقهرمانی سرگرم کننده به نام "Mega Monster Battle: Ultra Galaxy" پرداخت.

یک صدراعظم فروتن ​​ممکن است به دنبال یک بازنشستگی فروتنانه ​​برود؛ ماریانو راخوی، کسی که طی هفت سال خدمتش به عنوان نخست وزیر اسپانیا متحد مرکل بود، با از دست دادن مقام خود در سال ۲۰۱۸، به سادگی به کار خود به عنوان مسئول ثبت اسناد و املاک شهرداری که سه دهه قبل از آن ترک کرده بود، بازگشت.

کار آکادمیک ممکن است بیشتر مرکلی را که دکتری شیمی کوانتومی را در سال ۱۹۸۶ اخذ کرده به ویژه با توجه به این که همسرش نیز یک شیمیدان است جذب کند؛ همسری که یک سال از قرارداد تحقیقاتی‌اش با دانشگاه هومبولت برلین باقی مانده است. صدراعظم آلمان گفته است که ۱۹ دانشگاه در سراسر جهان که به او مدرک افتخاری داده‌اند، بیشتر قرار است صدای او را بشنوند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آنگلا مرکل آلمان انجام دهد نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس شورای عالی استان‌ها به شفافیت و درستکاری شورا های شهر تاکید کرد و ادامه داد: ۱۲۷ هزار شورا در سراسر کشور مشغول خدمت به مردم هستند که کوچک‌ترین کم‌ و کاستی آن‌ها مورد نقد مردم قرار می‌گیرد.

شهرام دبیری روز شنبه، هشتم اردیبهشت ماه در همایش شوراها به مقام و جایگاه شورا در نظام مردم سالاری تاکید کرد و گفت: امام خمینی(ره) در جهت ارج نهادن به مردم سالاری به شورای انقلاب دستور تدوین آئین‌نامه تشکیل شوراها برای اداره شهر و روستا ها را دادند و در این راستا نیز یک فصل از قانون اساسی مربوط به شوراها است. 

وی تصریح کرد: شوراهای شهر و روستا به تمامی مشکلات، موانع و نارسایی‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم رسیدگی می‌کنند و مردم انتظارات زیادی از عملکرد صحیح و متعهدانه شوراهای اسلامی دارند.

وی بیشترین مشکل را خطاهای ناشی از عدم اشرافیت به قانون و مقررات اعضای شورا دانست و افزود: در شورای عالی استان طرحی برای آموزش تمامی اعضای شوراها و نظارت بر روند این دوره‌ها در دست بررسی است و در این راستا نیز از مجموعه و اعضای شورای فعال تقدیر و قدردانی کرده و از افرادی که در این حوزه کم‌کاری داشته‌اند مورد تذکر قرار می‌گیرند.

دبیری تصریح کرد: شوراهای عالی استان، شهر، بخش و روستا در اسرع وقت در صحنه‌های مختلف از جمله در سیل، زلزله و موارد بحرانی در کنار مردم حضور پیدا کرده و پیگیر حل مشکلات مردم از طریق شهرداری، فرمانداری و بنیاد مسکن هستند.

وی به نقش شوراهای روستا در حل مشکلات و اختلافات روستاییان تاکید کرد و افزود: در گذشته کدخدای روستا مشکلات و اختلافات را حل می‌کردند ولی امروزه شاهد تحقق این امر به وسیله‌های شوراهای روستا هستیم و همچنین شوراهای شهر نیز ۳۴ وظیفه از جمله انتخاب شهردار دارند.

رییس شورای شهر کلانشهر تبریز از نداشتن درآمد پایدار شهرداری‌ها ابراز گلایه‌مندی کرد و گفت: درآمد پایدار شهرداری‌ها حدود ۱۵ درصد است ولی در کل دنیا ۸۰ درصد درآمدهای پایدار شهرداری ها از طریق عوارض تامین می‌شود. 

وی تحقق شعار سال را وظیفه شوراها دانست و تصریح کرد: یکی از وظایف شوراها برنامه‌ریزی برای مشارکت مردم در امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی است که مطابقت کاملی با تحقق شعار سال دارد و در این راستا نیز باید قدم‌هایی خوبی در این زمینه برداریم.

دبیری تاکید کرد: در برخی از موارد ابزار های اجرایی شورای شهر تعیین نشده‌ است که از مجموعه دولت و استانداری خواستار همکاری و همیاری از طریق فرمانداری‌ها هستیم.

یحیی صدیق جهانی، نماینده شورای برتر استان در این همایش با اشاره به شعار های سالیان گذشته به نقش مردمی در پیشبرد اهداف نظام اسلامی تاکید کرد و افزود: اقتدار نظام جمهوری اسلامی همواره وابسته به حضور و نقش مردم در همه عرصه‌ها است.

وی اقدامات شورای اسلامی روستای علی بیگلو شبستر تشریح کرد و افزود: آسفالت ریزی، جدول‌گذاری، تجهیز معابر ورودی و خروجی روستا به دوربین‌های مداربسته در راستای افزایش امنیت اجتماعی روستاییان، احداث شهرک‌های صنفی و واحدهای کوچک صنفی، احداث بازارچه، احداث واحدهای مسکونی و واحدهای سازمانی برای اقشار نیازمند و محروم، انتقال دامداری‌ها داخل روستا به خارج محدوده طرح هادی روستایی و مدیریت فاضلاب روستا از جمله اقدامات شورای اسلامی با مشارکت مردمی است.

باقر فلاحی، نماینده شورای برتر استان به تعامل لازم میان اعضای شورا تاکید کرد و گفت: رضایتمندی، اعتماد و اطمینان مردم شهرستان عجبشیر نسبت به شورای شهر و شهرداری مثال زدنی است و این به عنوان سرمایه اجتماعی بزرگ برای ما محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد:  دولت باید موانع و مشکلات اداری را در راستای مشارکت مردم در جهش تولید را برطرف کنند. 

وی به تدوین طرح جامع هویت شهری تاکید کرد و افزود: ما در اکثر شهرها شاهد معضلاتی همچون ترافیک و سدمعبر هستیم که با اجرای این طرح می‌توانیم از اتلاف منابع بیت‌المال جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • روایتی از ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • هشدار جدی درباره نقشه جدید نفوذی‌ها در ایران
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟
  • کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟