Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، «احسان اصولی» عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال امروز (یکشنبه) در گفت‌وگویی اظهار داشت: یک اتفاق بسیار خوب در فضای فوتبال کشور رخ داد که حاصل اقدامات چند ماهه فدراسیون فوتبال و بر پایه تاکید رییس فدراسیون جهت حرفه‌ای سازی باشگاه‌داری و درآمدزایی و انجام فعالیت‌های اقتصادی به شکل مستقل و بر اساس صرفه و صلاح باشگاه‌ها و بی‌شک مبنای حرفه‌ای شدن فوتبال ملی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: این طرح طبق نظرات رییس فدراسیون دنبال شد و بی‌تردید دستور واگذاری تبلیغات محیطی به خود باشگاه‌ها، اقدامی ارزشمند و قابل توجه است. سال‌هاست که لیگ و فوتبال ما عنوان حرفه ای دارد اما در حوزه اقتصادی هنوز نتوانسته به صورت حرفه ای عمل کند، در حالی که «درآمدزایی از فوتبال» از تعاریف فوتبال حرفه‌ای است و اکنون گام نخست آن برداشته شده است. در شرایطی که تیم ملی فوتبال جایگاه نخست قاره کهن را دارد و در سطح جهان نیز توجهات را به خودش جلب کرده است.  فوتبال ما در حوزه اقتصاد می‌تواند به طور مستقل درآمدزا و کمک حال اقتصاد ملی ما باشد و به رشد ناخالص داخلی کمک کند. 

عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: اکنون گام اول برداشته شد و امیدواریم اقدامات بعدی نیز متناوب و با همکاری و همراهی همه علاقه‌مندان، دلسوزان و مدیران حوزه‌های مختلف شکل بگیرد و همانطور که وزیر ورزش و جوانان نیز روز گذشته تاکید کرد این یک اقدام تاریخی و ارزشمند است.

اصولی اضافه کرد: امیدوارم باشگاه‌های ما این فرصت را غنیمت شمرده و از این ظرفیت برای تحقق درآمد و حرفه‌ای شدن استفاده کنند. به خصوص در کسب درآمدهای ارزشمند اقتصادی و تعریف فعالیت‌های اقتصادی مستقل که خودش می‌تواند اشتغال‌زایی، درآمدزایی و حتی ارزآوری داشته باشد. فوتبال ما ظرفیت خودش در ارزآوری را هنوز نشان نداده و می‌توانیم در این حوزه به شکلی بسیار چشم‌گیر فعالیت کنیم و از سرمایه‌ انسانی که در حوزه فوتبال و فوتسال داریم، استفاده و منابع ارزی را به داخل کشور وارد کنیم.

وی گفت: از طرفی آن بخش از ماموریت‌هایی که در سازمان لیگ شکل تصدی‌گری داشت به خود باشگاه ها محول شد. از این پس سازمان لیگ فرصت پیدا می‌کند تا به ماموریت‌های اصلی و و اساسی خودش بیشتر اهتمام داشته و نقش نظارت بر لیگ فوتبال را بهتر ایفا کند. سطح لیگ در آسیا را ارتقا بدهد تا لیگ فوتبال کشورمان نیز هم‌پای تیم ملی رشد کند. این فرصت مهیا می‌شود تا مدیران در سازمان لیگ به مباحث برگزاری حرفه‌ای لیگ بیشتر معطوف شوند و بار مسئولیت در بخشی که در آن حوزه ها نه ساز و کار و نیروی متخصص انسانی را داشت و نه در تعاریف حوزه ماموریتی سازمان لیگ قرار داشت، سبک‌تر شود. ضمن اینکه امر شفاف‌سازی منابع مالی که از اهداف این دوره فدراسیون بوده، بهتر محقق شده و به سمت شفافیت بیشتر منابع ورودی به فوتبال و منابع هزینه‌ای حرکت می‌کنیم. وقتی باشگاه‌ها به درآمدزایی برسند، قطعا فساد و دلالی و خیلی از اتفاقات ناخوشایند که شنیده می‌شود به حاشیه خواهد رفت و فضای فوتبال بهتر و پاک‌تر خواهد بود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی تیم ملی تیم ملی فوتبال هیات رئیسه فدراسیون فوتبال سازمان لیگ باشگاه ها حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۹۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور از انتشار گزارش ملی مشارکت مردمی و فرهنگ اقتصادی ایرانیان مبتنی بر جدیدترین داده‌های پژوهشی و پیمایشی در مرکز رصد فرهنگی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد اصغری در این رابطه توضیح داد: در این گزارش جامع، نگرش ایرانیان به وضعیت رفاهی جامعه، درک طبقاتی، عدالت اقتصادی، کار و سرمایه‌گذاری، دولت و بازار، مالیات، حمایت از تولید داخلی، رفاه و تجمل، سرمایه‌گذاری خارجی، اعتماد و امید اقتصادی پرداخته شده است.

وی افزود: این گزارش بر اساس جدیدترین داده‌های پیمایش‌های ملی و افکارسنجی‌های معتبر درباره مسائل اقتصادی تدوین شده و تلاش بر این بوده تا نگاهی روشن و قابل اتکاء از وضعیت نگرش‌های اقتصادی مردم ایران ارائه شود.

اصغری گفت: مهم‌ترین محورهای این گزارش ملی، شامل مواردی همچون اهمیت کار و تلاش فردی در فرهنگ عمومی، ارزش کار تولیدی در فرهنگ ایرانیان، کاهش سوددهی کار تولیدی در نگرش عمومی، حمایت هنجاری از تولید داخلی، نگرش مثبت به مالیات و نگرش منفی به شیوه مالیات‌گیری، اهمیت اقتصاد دولتی در نگرش مردم، اعتماد و مشارکت اقتصادی و در نهایت تحلیل وضعیت امید اقتصادی ایرانیان است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، اظهار کرد: توجه به داده‌های نگرشی در حوزه اقتصادی می‌تواند ما را از دام کلیشه‌ها رها کند، به عنوان مثال با وجود کلیشه‌ای چون «تنبلی ایرانیان»، «دلال منشی ایرانیان» و امثال آن، اما داده‌ها نشانگر این است که کار و تلاش اقتصادی در فرهنگ عمومی ما ریشه دارد.

وی تاکید کرد: گفته می‌شود که با کاهش ارزش تولید و کار مولد، افراد مایل‌اند که کمتر کار کنند و بیشتر پول دربیاورند، حال از راه‌های واسطه‌گری، سوداگری، خرید ارز و طلا و زمین، سفته‌بازی و ... اما داده‌ها نشان می‌دهند که فرهنگ عمومی هنوز هم به‌ لحاظ اخلاقی از کار مولد و تلاش حمایت می‌کند. در یک پیمایش ملی در زمستان سال ۱۴۰۲ نیز اکثریت افراد معتقدند که برای کسب درآمد باید کار و تلاش کرد.

اصغری ادامه داد: با وجود آنکه روحیه و هنجار کار تولیدی در فرهنگ عمومی قوی است، اما داده‌های پیمایشی نشان می‌دهد تعداد زیادی از مردم معتقدند که پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران ابتدا دلالی و سپس تجارت از طریق واردات و صادارت است. همچنین فعالیت تولیدی صنعتی از نظر فقط ۱۰ درصد از افراد پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران است.

این پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به اینکه بین نگرش و عمل مردم در حوزه اقتصادی شکاف وجود دارد، اظهار کرد: مردم کار تولیدی و تلاش فردی را با اهمیت می‌دانند، اما در عمل انگیزه برای کار تولیدی و مشارکت واقعی اقتصادی پایین است. مردم به لحاظ هنجاری از کالای ایرانی و صنعت داخلی حمایت می‌کنند، اما رفتار خریدشان بیشتر بر اساس کیفیت کالا و قدرت خریدشان است و اگر کالای ایرانی با کیفیت باشد آن را می‌خرند.

وی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی نقش دولت پررنگ می‌شود، بیان کرد: داده‌های پیمایش‌های ملی نشانگر اهمیت زیاد نقش دولت در تنظیم و توسعه اقتصاد کشور در ذهنیت مردم است. بر اساس برخی نظرسنجی‌ها، چیزی حدود ۸۰درصد مردم با دخالت دولت در امور اقتصادی موافق‌اند و دیدگاه عمومی این است که دولت‌ها باید در زمینه‌سازی، نهادسازی و برنامه‌ریزی اقتصاد دخالت داشته باشند. 

وی گفت: داده‌های ملی ما نشان می‌دهد که بیش از دو سوم از مردم معتقدند دولت باید بر قیمت کالاها و دستمزد کارگران نظارت داشته باشد و به فقرا با یارانه هدفمند کمک کنند. همچنین بیش از نیمی از مردم بر این باورند که اداره کارخانه‌ها باید به دست دولت باشد.

بنابر اعلام روابط عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور اصغری در پایان افزود: توجه به داده‌های فرهنگی در حوزه اقتصاد می‌تواند به زمینه‌سازی برای تحقق منشور سال ۱۴۰۳ و پیشبرد مشارکت مردمی در تولید بیانجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باشگاه آلومینیوم: مذاکره با بازیکنان خلاف اصول حرفه ای است
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • زمزمه‌های دلالی مشاوران املاک در طرح مسکن جوانی جمعیت یزد
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد