Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، نام «مثلث برمودا» و داستان‌های مربوط به ناپدید شدن کشتی‌ها و هواپیما‌ها را شاید تاکنون شنیده و خوانده باشید؛ منطقه‌ای در اقیانوس اطلس و در سواحل جنوب شرقی آمریکا. شاید درباره مکان‌هایی هم که آب سربالایی حرکت می‌کند، مطالبی شنیده باشید.

درباره مکان‌های عجیب و غریب در جنگل‌ های آمازون چطور؟ در همین ایران خودمان هم مکان‌هایی وجود دارد که عملکرد‌ها در آن‌ها عجیب و غریب است و به نظر قوانین طبیعی را نقض می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تازگی ویدئویی از جاده مشگین شهر به هریس در استان اردبیل در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که در آن افرادی که با خودرو از این مسیر در حال عبورند خبر از وجود جاده‌ای می‌دهند که معادلات فیزیک را نقض می‌کند.

در این فیلم ادعا شده است، در حالی که این جاده شیب تندی دارد، اگر خودرو را در این مسیر‌ها در حالت خلاص نگه دارید در کمال تعجب خواهید دید که خودرو به جای حرکت به سمت پایین به سمت بالا می‌رود البته این تنها جاده با این خاصیت عجیب در کشورمان نیست و در بجنورد، زرین دشت فیروزکوه، آذربایجان غربی و... هم از این جاده‌ها داریم. در این گزارش سعی کرده ایم دلیل این اتفاق را برای تان توضیح دهیم.

جاذبه معکوس یا خطای دید؟

برخلاف تعدادی از مردم که وجود جاذبه معکوس را باور کرده‌اند، کارشناسان زمین شناسی که در این باره تحقیق کرده‌اند، نظر دیگری دارند. آن‌ها این پدیده را آزمایش کرده و با تکیه بر همین آزمایش‌های علمی و عملی می‌گویند که این اتفاق به هیچ عنوان ربطی به جاذبه معکوس ندارد.

دکتر محمد‌رضا قاسمی- عضو هیئت علمی پژوهشکده سازمان زمین شناسی - یکی از کارشناسانی است که در خصوص پدیده جاذبه معکوس تحقیق کرده است: «جاذبه معکوس گرانشی است که تحت تاثیر جرم اجسام ایجاد می‌شود.» این کارشناس زمین شناسی معتقد است که جاذبه معکوس در این خیابان‌ها هیچ پایه و مبنای علمی ندارد و در نتیجه خطای دید اتفاق می‌افتد.

به نظر دکتر قاسمی، حرکت خودرو به سمت بالا نتیجه خطای دید انسان‌هاست. آقای دکتر برای اثبات نظرش آزمایش ساده‌ای پیشنهاد می‌کند، او برای این که مطمئن شوید در آن مناطق گرانش معکوسی وجود ندارد از افرادی که به این مناطق رفته اند می‌خواهد مقداری آب را روی زمین بریزند تا متوجه شوند که گرانش معکوسی وجود ندارد و آب به سمت پایین سرازیر می شود و به سمت بالا حرکت نمی‌کند.» با این حال با وجود این که محققان با انجام آزمایش‌های مختلف به این نتیجه رسیده‌اند که این خیابان‌ها و جاده‌ها یک سرازیری هستند که با خطای دید سربالایی دیده می‌شوند، اما هنوز برخی، نظریات خود را دارند.

جاذبه‌ای که دیده نمی‌شود!

با این حال، مرموز بودن این جاده‌ها می‌تواند جاذبه خوبی برای جذب گردشگر باشد، اتفاقی که در کشور‌های دیگر به خوبی می‌افتد، اما با وجود این که سال‌هاست ویدئو‌هایی از این جاده‌ها در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، به نظر می‌رسد هیچ تلاشی برای معرفی آن‌ها به منظور جذب گردشگر نشده، در حالی که همین ظرفیت‌ها می‌تواند گردشگران داخلی و خارجی زیادی را جذب کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مثلث برمودا مشگین شهر هریس جاذبه معکوس خطای دید جاذبه معکوس خطای دید جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۹۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی استان البرز

ایسنا/البرز مدیر کل راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز گفت: از  یکم تا سی و یکم فرودین ماه سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۹  میلیون خودرو از جاده‌های استان البرز عبور کردند.

به گزارش ایسنا، علی زندی‌فر روز پنجشنبه ششم اردیبهشت اظهار کرد: براساس آخرین اطلاعات دریافتی ۵۵ دستگاه‌ ترددشمار فعال در محورهای مواصلاتی البرز طی فروردین ماه امسال ۱۹ میلیون ۲۰۲ هزارو ۹۲۲ خودرو از جاده های استان البرز تردد کردند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۱.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی گفت:در این  بازه زمانی ۹ میلیون و ۹۱۲ هزار و۳۰۶ خودرو  با ۲۶.۹ درصد افزایش نسبت به سال گذشته وارد استان البرز شده و ۹ میلیون و ۲۹۰  هزار و ۶۱۶  خودرو با ۱۷  درصد افزایش از استان البرز خارج شده اند.

این مسئول با بیان اینکه در این بازه زمانی حدود ۴.۸ درصد تردد در محورهای مواصلاتی البرز مربوط به خودروهای سنگین بوده است، گفت: سرعت متوسط وسایل نقلیه نیز ۷۴ کیلومتر در ساعت و پرترددترین محور استان آزادراه تهران – کرج (محدوده شهرک خاتم) با تردد ساعتی ۶۱۵۳  خودرو بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز یادآور شد: در طی این ۹۸۰ هزار و ۳۹۹ خودرو با پلاک استان البرز در سایر استان‌های کشور مشاهده شده که بیشترین مقصد سفر به استان های تهران، قزوین، گیلان، قم و مازندران بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصادف وحشتناک در هند؛ پرت شدن تریلی به سمت دره (فیلم)
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • قرائت معکوس رسانه‌های غربی از اعتراضات اصیل دانشجویی
  • درآمد تعمیرات برد الکترونیکی چقدر است
  • تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در ارومیه ۱۱ مصدوم داشت (فیلم)
  • واژگونی خودرو سواری در جاده رامجرد به درودزن
  • شناسایی ۸۳۲ خودرو با تخلف حمل اضافه تناژ بار در استان قزوین
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی استان البرز
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان
  • تردد بیش از ۱۹ میلیون خودرو از محورهای مواصلاتی البرز